- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #6.941
iyice zivanadan çıktı bu program 23.00 de program mi olur yaa...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet. pzartesi ve salı günü yayınlanan bölüm nette 1 saat sürdü şaşırdım1 de anca biter herhalde ya.bu hiç iyi olmadı(
evet. pzartesi ve salı günü yayınlanan bölüm nette 1 saat sürdü şaşırdım
buket te yapmacık geliyor.
2 günlük murat a '' ayyy abicim'' diye sarılmalar vs
aybüke haklı gibi yamanmaya çalışıyor gibi geldi bana da
bı ara baktım kumes vardı oylama mı yapıldı kım kaldı
evet canm 6 daYarın canlı yayın varmışş.
o saatte olsa nolacak normal bölümleri izleyemedikten sonra ne anlıycazevet canm 6 da
sen neden netten izlicen ki
saatleri bana uyar yazmıştın.
evet canm 6 da
sen neden netten izlicen ki
saatleri bana uyar yazmıştın.
hangi diziaynı saatte dizi oluyor ya![]()
ben netten pzt ve salıyı izledim. yarında perşembe ve cumayı izlerim napimo saatte olsa nolacak normal bölümleri izleyemedikten sonra ne anlıycaz
şu an kara ekmek e bakıyorum canım atv de.hangi dizi
murat biz seni mutlu etmek için her şeyi yapıyoruz sen kıymet bilmiyorsun gibi şeyler söyledi semih üzüleceğine sen üzül dedi kurretülayn ağladı falan benim yüzüme vuracaksanız iyilik yapmayın dediniye kapistilarhepsi birbirine girsin ya dağılan o grup
dönsün bence de izliyorduk ne güzel şimdi okul var izleyemiyorumben netten pzt ve salıyı izledim. yarında perşembe ve cumayı izlerim napim
twetterda eski saatlere dönmesi için ayaklanmışlar ama bakalım sonuç verir mi
reytingler nasıl ki?
şu an mı bakıyorsun.şu an kara ekmek e bakıyorum canım atv de.
ayy hepsi birbirinden beter artık hiç birine acımıyorummurat biz seni mutlu etmek için her şeyi yapıyoruz sen kıymet bilmiyorsun gibi şeyler söyledi semih üzüleceğine sen üzül dedi kurretülayn ağladı falan benim yüzüme vuracaksanız iyilik yapmayın dedi
benmde twetter yok ama ütopya sayfasını okuyorum arada.dönsün bence de izliyorduk ne güzel şimdi okul var izleyemiyorum
twitterm olsa da bende ayaklansam![]()
aynen muratta artık bana hiç samimi gelmiyor ne kadar artık hiç birinden hoşlanmasam da semih üzülmesin sen üzül demesi çok siniirayy hepsi birbirinden beter artık hiç birine acımıyorum
iyi olmuş bir birine düştükleri![]()
sinir mi o kıza az bileaynen muratta artık bana hiç samimi gelmiyor ne kadar artık hiç birinden hoşlanmasam da semih üzülmesin sen üzül demesi çok siniir![]()