Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
bencede katılmazdı katılmak istese bile acun ve ekibi almaz bence artık şu karalama kampanyasının suyu çıktı yazık ya bu kadar belden aşağı vurulmaz o insanında ailesi var dışarda ayıptır yahu yok taciz etmiş adı bilmem ne deniyormuş yani bunu nerden öğreniyolarda buralara taşıyolar hadi tamam var diyelim acunun ekibi araştırmadan mı alıyor bu adamları da böyle birini çıkarsın ekranlara birde neden hep semihe bu tarz şeylerle yükleniliyor anlamıyorum gerçekten çocuğun ütopyaya gelmeden öncedeki hayatını merak etmeye başladım vallahi
semihe şu aralar gıcık oluyorum davranışlarından dolayı ama bunlarıda hak etmediği düşünüyorum..
böyle bir şey varsa bencede katılamazdı. acun un araştırmasını bırak böyle bir tv programına çıktıktan sonra bulunması kolay olurdu madem kaçmışsa.
yalnız barış ta krizlere falan giriyordu o da araştırılmadan alınmış semih te de öyle bir şey neden olmasın diye geliyor akıllara.zaten acun ilgilenmiyor programla. ilgilenenlerde ellerine yüzlerine bulaştırmadı mı. ürettikleri senaryolarla halkı salak yerine koydukları aşikar

kurre tartışma esnasın da türkan a , buket e de böyle böyle demişsin dedi.
türkan buket le konuşmak istedi.
sonra buket odaya gitti. benm adım nasıl karıştı olaya ben anlamadm benm alakam ne dedi murat a. muratta sen sen ol hiç bir kızla bir şeyini paylaşma dedi kurre yi kastederek.

dün de buket ve caner kapıda oturup sohbet ediyorlardı. caner in söylemine göre harun iki taraflı gibi oynamış. caner de grubunu açıklamıyor. tuncay lara meğilli gibi. son anda söylicem dediğine göre.
caner bir de dediki ben semih le konuştum karşıyıda seçebilirsin. dediğine göre karşının adamı. harun da öyle.

bu arada kurre ve buklet bugün aynı giyinmiş ahahha

Bir insanı seversin yada sevmezsin ama ona bu denli kötü ithamlarda nasıl bulunulur anlamıyorum büyük cesaret aileler adli mercilerce haklarini ariyacaktir bunuda mi dusunmuyorlar bir insanı sevmemek demek ona saldirmayi gerektirmiyor....

bir erkek misafir türkan 'a '2 tarafa da farklı konuşuyorsun. bireyselim deyip onlarla takılıyorsun onlar seni istemiyor tabak koymuyorlar ' dedi.

bi misafirin çocuğu da demiş ki
'ya pınar la tuncay beni sevmezse ya kurretülayn la semih beni severse' demiş
misafir kendi diyordu.
oha çocuklara kadar inmiş yani program

Bir insanı seversin yada sevmezsin ama ona bu denli kötü ithamlarda nasıl bulunulur anlamıyorum büyük cesaret aileler adli mercilerce haklarini ariyacaktir bunuda mi dusunmuyorlar bir insanı sevmemek demek ona saldirmayi gerektirmiyor....
kimden bahsediyorsun canım anlayamadım

böyle bir şey varsa bencede katılamazdı. acun un araştırmasını bırak böyle bir tv programına çıktıktan sonra bulunması kolay olurdu madem kaçmışsa.
yalnız barış ta krizlere falan giriyordu o da araştırılmadan alınmış semih te de öyle bir şey neden olmasın diye geliyor akıllara.zaten acun ilgilenmiyor programla. ilgilenenlerde ellerine yüzlerine bulaştırmadı mı. ürettikleri senaryolarla halkı salak yerine koydukları aşikar
bende zaten oylamayada inanmıyorum reji istediği gibi şekillendiriyor yarışmayı bu aralar hiç bakasım bile gelmiyor semih böyle bir seyi yapmışsa dediğin gibi ekranlara çıkamazdı ama yinede bilemiyorum insanlara güvenim sıfır en yakınındakilerden bile neler çıkıyor yapmışsa kendine yapmış ama çıkmaması gerekirdi yarışmaya bugün giden misafirler söyler belki bunları oda açıklar belki söyleyen olmamış mı

şaşırmadı bence.
canlı yayında pınar falan pot kırınca abidin e öyle konuşması konusunda tembihlemişlerdir.
pınar dedi çünkü 'resmen kandırıldık aldatıldık. türkan da abidin i yedi sanıyo çakmadı ki köfteyi ' dedi.
iyice insanları salak yerine koyuyor bu reji.
zaten inci panaroma da oy vermeyin abidin e babası hasta çıkması gerek demiş.
twetter funları da abidin çıkmalı diye oy vermemiş vs.
bi öyle bi böyle konuşturuyorlar insanları.
bizi çok gerizekalı mı sanıyorlar anlamıyorum.
evet ben anlamamıştım pınar canlı yayında resmen kandırıldık derken ne demek istedi rejıyı mı sucladı yani ne anlamadım

icikk, post: 39687025, member: 430970"]Panoramanin saatini rica esebilirmiyim lütfen[/QUOTE]
11.15 te başlıyor cnm[/QUOTE]
Tesekkurler canim

[QUOTEst: 39688014, member: 474728"]Benim hala siparis hazirlaniyor diyo nezaman gelicek acaba foto at mutlaka :))[/QUOTE]
Gelir yakında insallah siz benden bir kaç gün sonra sipariş vermiştiniz sanirim çok yoğun talep olduğu için sıraya koymuşlar

Back
X