- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #6.981
böyle bir şey varsa bencede katılamazdı. acun un araştırmasını bırak böyle bir tv programına çıktıktan sonra bulunması kolay olurdu madem kaçmışsa.bencede katılmazdı katılmak istese bile acun ve ekibi almaz bence artık şu karalama kampanyasının suyu çıktı yazık ya bu kadar belden aşağı vurulmaz o insanında ailesi var dışarda ayıptır yahu yok taciz etmiş adı bilmem ne deniyormuş yani bunu nerden öğreniyolarda buralara taşıyolar hadi tamam var diyelim acunun ekibi araştırmadan mı alıyor bu adamları da böyle birini çıkarsın ekranlara birde neden hep semihe bu tarz şeylerle yükleniliyor anlamıyorum gerçekten çocuğun ütopyaya gelmeden öncedeki hayatını merak etmeye başladım vallahi
semihe şu aralar gıcık oluyorum davranışlarından dolayı ama bunlarıda hak etmediği düşünüyorum..
yalnız barış ta krizlere falan giriyordu o da araştırılmadan alınmış semih te de öyle bir şey neden olmasın diye geliyor akıllara.zaten acun ilgilenmiyor programla. ilgilenenlerde ellerine yüzlerine bulaştırmadı mı. ürettikleri senaryolarla halkı salak yerine koydukları aşikar