- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #7.101
hazırlanıyorlar eleme var galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazen çok az üzülüyorum aybükeyle samimi olmasına falan izin vermiyorlar.Kizlar bu aralar pek izlemiyorum. Ama son olanlari izledim burdaki yorumlardan sonra. Ben Kurre icin uzuluyorum yaa. cok itilip kakilmaya baslandi orda. ne kadar kotu muamele ediliyor. Semih ayri asagiliyor, Turkan ayri. O kizin ailesi nasil uzulmesin
bazen çok az üzülüyorum aybükeyle samimi olmasına falan izin vermiyorlar.
ama kız hakediyor yaa kafada kuruyor harbiden.başkasının söylediğinin üzerine ekliyor. ailesi de öyle yetiştirmeseydi napalım.
babası mektupta herkese eşit mesafede ol dedi. sonra kurre gitti semih le sevgili oldu. ailesi söz geçiremiyorsa biz napalım![]()
bazen çok az üzülüyorum aybükeyle samimi olmasına falan izin vermiyorlar.
ama kız hakediyor yaa kafada kuruyor harbiden.başkasının söylediğinin üzerine ekliyor. ailesi de öyle yetiştirmeseydi napalım.
babası mektupta herkese eşit mesafede ol dedi. sonra kurre gitti semih le sevgili oldu. ailesi söz geçiremiyorsa biz napalım![]()
ama kurre de çay dolu bardağı özlem e attı.Ben de Kurreyi tasvip etmiyorum. Cok simarik bi kiz, dunyanin merkezi saniyo kendini. Ama yazik, kendini Turkana karsi savunamiyor. Turkan skiyorsa o bardagi Pinara tepki olarak firlatsaydi. Bu kadarini haketmiyor bence. Semih de bazen kizi cok asagiliyor yalnizken. Kurre de buna izin veriyor, hayret yaa
semih in aşağılamasına izin vermesi bencede kötü bi durum.Babasi ne zaman mektup yazmisti? Utopya ya babasi geldiginde, Kurre Semihle sevgiliydi cunku
Kizlar bu aralar pek izlemiyorum. Ama son olanlari izledim burdaki yorumlardan sonra. Ben Kurre icin uzuluyorum yaa. cok itilip kakilmaya baslandi orda. ne kadar kotu muamele ediliyor. Semih ayri asagiliyor, Turkan ayri. O kizin ailesi nasil uzulmesin
çok haklısıntopic değil ütopya öldü bence eski heyecanı kalmadı artık kurreye gelince ektiğini biçiyo ve gerçekten çok bencil bulaşık makinesi sadece kendinin sanıyo çamaşır makinesinde çamaşır yıkılıyo asılacak yer yok diye makinadan çıkarmıyor sanki herşey kendine ait mutfak eşyalarıda öyle o yüzden kurre daha fazlasını hak ediyo yapılanlar az bile o giderse belki o zaman izleyebilirim artık canlı bile bakmak istemiyorum burdan yorum okuyup değerlendiriyorum
sanırım 1nisan da bitiyo ama doğruysa tabi anlamadığım birden böyle bitirmek yerine değişiklik yapsalardı daha iyi olurdu hembu şekilde nasıl bitirecekler onu anlamadımçok haklısın
ütopya bitecek demişlerdi noldu ki o iş
neyi anlamadın tam olarak?sanırım 1nisan da bitiyo ama doğruysa tabi anlamadığım birden böyle bitirmek yerine değişiklik yapsalardı daha iyi olurdu hembu şekilde nasıl bitirecekler onu anlamadım
yani erken final yapıp bunlarda birinci mi seçiçek şuanki yarışmadanneyi anlamadın tam olarak?
mesela amerika da da erken finale gidilmiş. orda kural harbiden yokmuş çok dövüş oluyormuş diye![]()
Ben kurrenin sesini duydugum an kapatiyorum. kurre ve turkanin tartismalarinsan gina geldi valla : ) eski heyecani yok ama artik sonu gelsin su yarismanin : )topic değil ütopya öldü bence eski heyecanı kalmadı artık kurreye gelince ektiğini biçiyo ve gerçekten çok bencil bulaşık makinesi sadece kendinin sanıyo çamaşır makinesinde çamaşır yıkılıyo asılacak yer yok diye makinadan çıkarmıyor sanki herşey kendine ait mutfak eşyalarıda öyle o yüzden kurre daha fazlasını hak ediyo yapılanlar az bile o giderse belki o zaman izleyebilirim artık canlı bile bakmak istemiyorum burdan yorum okuyup değerlendiriyorum
1 nisan şakası olmasin kiz hahaha : )sanırım 1nisan da bitiyo ama doğruysa tabi anlamadığım birden böyle bitirmek yerine değişiklik yapsalardı daha iyi olurdu hembu şekilde nasıl bitirecekler onu anlamadım
valla bende ilk aklıma gelen buydu 1 nisan dedik günü gelince şaka yaptık derler mi1 nisan şakası olmasin kiz hahaha : )
Sanmiyorum yaa basvurular falan basladi ya artik uzatmazlar herhalde.. valla birinci kim olursa saka gibi olcak onun icin hahahavalla bende ilk aklıma gelen buydu 1 nisan dedik günü gelince şaka yaptık derler mi![]()