• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Ben kurrenin sesini duydugum an kapatiyorum. kurre ve turkanin tartismalarinsan gina geldi valla : ) eski heyecani yok ama artik sonu gelsin su yarismanin : )
eski heyecan hiç kalmadı gerçekten çok bunalttı bakılmıyor hiç kurreyi gördüğüm an ben keşke orda olsamda boğazlasam şu kızı diyorum o derece itici bir tip :KK4:

eski heyecan hiç kalmadı gerçekten çok bunalttı bakılmıyor hiç kurreyi gördüğüm an ben keşke orda olsamda boğazlasam şu kızı diyorum o derece itici bir tip :KK4:
Kurre olan biteni gelip semihe cok sikayetleniyor.. sonucta o tek bir birey.. semih yokmus gibi sorunlarla bas edebilmesi gerekirdi ama oyle olmadi.. pinara hak veriyorum. Semih buranin muduru nu de gidip ondan izin aliyorsun dedi ya kurreye.. cokta hakliydi pinar o konuda..

Semih olmasinda : ) ilk haftalardan cidden semihciydim ama son bir kac haftadir feci sekilde sogudum ya
bende aynen semihçiydim haklı çocuk diyordum öyle diye diye poposu kalktı beyefendinin şimdi onla kurreyi görmek gelmiyor içimden efendi oluşundan dolayı altar olsun birinci o kadar hakaret ettiler çocuğa ağzını açıp doğru düzgün bir şey demedi bana yapılsa agız burun bırakmaz kırardım:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bende aynen semihçiydim haklı çocuk diyordum öyle diye diye poposu kalktı beyefendinin şimdi onla kurreyi görmek gelmiyor içimden efendi oluşundan dolayı altar olsun birinci o kadar hakaret ettiler çocuğa ağzını açıp doğru düzgün bir şey demedi bana yapılsa agız burun bırakmaz kırardım:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bence altar olur birinci.. semih olmaz gibime geliyor : )

Kurre olan biteni gelip semihe cok sikayetleniyor.. sonucta o tek bir birey.. semih yokmus gibi sorunlarla bas edebilmesi gerekirdi ama oyle olmadi.. pinara hak veriyorum. Semih buranin muduru nu de gidip ondan izin aliyorsun dedi ya kurreye.. cokta hakliydi pinar o konuda..
evet pınar o konuda haklı ama ben pınarı sevemedim bi türlü onada baştan gıcık oldum kendini kaf dağında görüyor küçük dağları ben yarattım der gibi insanları aşağılayarak konuşması falan hiç hoş değil

o konuda pınar haklıydı.
bir de kurre aybüke ye diyordu ki : bana bile 1 saat vakit ayırmıyor sana 3 saat vakit ayırmış semih.
aybüke de : bende ona 3 saat ayırmış oldum dedi.
çok yoğunmuş
biride dese ki iş yapıyo çok yoğun:KK48:

şu an ikisini duydum
aybüke yine akıl alıyordu
altar a sordu sence kim gider dedi
altar da dedi ki biz seni desteklersek pınar gider dedi
ordan anladım
hımm o zaman cafeciler Aybüke yazdı semihlerde pınar yazdı anladım aceba kim gider ki aybükeyi semihçiler destekler mi cafeciler niye türkandan vazgeçti ki bu sefer

Back
X