Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Tuncay,Pınar,Aybüke potadakiler.
Aybüke ilk geldiğinde Pınar'a sürekli birlikte potaya çıkalım gör bak kim gidiyor seni nasıl eliyorum deyip duruyordu .Kendine çok güveniyor yoksa rejiye mi ! Ben Pınar'ın gidececiğini düşünüyorum

Semihin"Margarikotin, post: 39768862, member: 364684"]Eğer onlar yazılmışsa aybüke gider gibime geliyor..[/QUOTE]
Semihin taraftarları aybükeyi desteklemese bencede aybüke gider.

Kizlar Tuncay bir sarki soyluyor. "Varliginla hasretteyim, teninin karasi gecemin isigi" sozleri geciyor icinde. Pinar yazmis sozleri, Abidin de bestelemis. Hic fena degil yaa. Helal olsun Pinara valla, burdan benden Pinara bir adet tebrik gelsin :)) Hii bu arada, Inci gittiginde "pinar yemek yapamaz, ac kaldi cafe grubu" diyenlere de selam olsun :KK48:
Oyum Pinar'a.

Kizlar Tuncay bir sarki soyluyor. "Varliginla hasretteyim, teninin karasi gecemin isigi" sozleri geciyor icinde. Pinar yazmis sozleri, Abidin de bestelemis. Hic fena degil yaa. Helal olsun Pinara valla, burdan benden Pinara bir adet tebrik gelsin :)) Hii bu arada, Inci gittiginde "pinar yemek yapamaz, ac kaldi cafe grubu" diyenlere de selam olsun :KK48:
Oyum Pinar'a.
Tuncay ve Abidin birlikte çok şarkı söyledîler ama televizyonda gösterilmedi

Aybükenin ne yapmak istediğini geldiği günden beri anlayamadım..
Buketin önce davranması kızı yerle bir etti gerçekten..
Ben böyle düşünüyorum..

Aybüke oraya gitmeden önce semihçi değil miydi ya ? Burada az okumadım...

Bak işte buketin bi 'ben tarafımı belirledim '' demesi nelere sebep oldu..
buket in yaptığında yanlış yoktu ama aybüke de sinirlenmekte biraz haklı. çünkü böyle düşünmemişti.bu zamana kadar giden hiç bir yarışmacı grubunu 1. günde seçmedi. kafasında bi düşünceyle gelse bile iki tarafla da vakit geçirip tanımak istedi. aybüke şöyle düşündü: buket seçti onları ben ortada kaldım buket yüzünden yosa bende seçecektim ama buket kaptı onları yerini garantiledi benim suçum ne diye düşündü.

bu yüzden buket yalakalık yapmış gibi görünüyordu gözümde. hatta 2 günlük tanıdığı murat a da 'canım abimmm diye sarılması, babam gibisin 'diye yağ çekmesi bana hiç inandırıcı gelmiyor buket. aybükeyi de fena kıskanıyor. altar da buket e güvenmediğini söyleyince hemen ağlıyor küsüyor. kurre ve altar da tam güvenememiş baksanıza.
neredeyse buket gruba yasak koyacak konuşmayın aybükeyle diye o derece.

Buket bence bunu yapmasaydı , yine şansı olurdu..

Tam semihlik işte, sürekli onlarla.. karşı tarafla hiç bir şekilde paylaşımıcı vs yok ..

Harun içinde böyle demiyor muydu ?

Al bak ne oldu..

Harun şimdi aybüke ile ayrı bir grup kurmanın derdinde.. ?

Harunu ben ilk gördüğümde cafe grubuna yakın hissetmiştim..

Semihlerden olmuş herhalde, duyunca şok oldum
cafeye yakındı. şimdi semih benm patronum gibi oldudiyor. oylamadan sonrada kardeşlerim vs demişti.
ama yolumuz değişebilir dedi semihlere.
çünkü semih ler gruba almadı kontenjan doldu dedi ahahah
harunda semih lere ihanet etmem ama yolumuz ilerde ayrılırsa bizde başka bi grup olalım diyor.
mantıklı yani semih almadı grubuna ama başka bir yan grup olsun istiyor.
cafe grubu hedefinden sonra

Tuncay,Pınar,Aybüke potadakiler.
Aybüke ilk geldiğinde Pınar'a sürekli birlikte potaya çıkalım gör bak kim gidiyor seni nasıl eliyorum deyip duruyordu .Kendine çok güveniyor yoksa rejiye mi ! Ben Pınar'ın gidececiğini düşünüyorum
anaa tuncay verse tuncay a mı oy versek. ama tuncay ın kitlesi vardır. aybüke tek kalmasın.aybükeye de semih ler verir ay napsak bilemedim. pınar gidici bence
tuncaysız ütopya olmaz. çocuk üretim merkezi gibi takır takır

anaa tuncay verse tuncay a mı oy versek. ama tuncay ın kitlesi vardır. aybüke tek kalmasın.aybükeye de semih ler verir ay napsak bilemedim. pınar gidici bence
tuncaysız ütopya olmaz. çocuk üretim merkezi gibi takır takır
Tuncay'ın gidecegini sanmıyorum. Bir de başka sitelerde insanlar sahte e-mail alıp sınırsız oy kullandıklarını yazıyorlar .
Yeni yarışmacı adayları konmuş siteye iki kız bir erkek .bir de ne kadar doğru bilmiyorum Harun sanırım cafeye geçmiş ben de bir yerde okudum film izlemeye devam:KK59:

Tuncay'ın gidecegini sanmıyorum. Bir de başka sitelerde insanlar sahte e-mail alıp sınırsız oy kullandıklarını yazıyorlar .
Yeni yarışmacı adayları konmuş siteye iki kız bir erkek .bir de ne kadar doğru bilmiyorum Harun sanırım cafeye geçmiş ben de bir yerde okudum film izlemeye devam:KK59:
şu an açtım pek bir şey belli olmuyor.
yeni uyanan semih,sobanın başında kahvaltı yapan türkan a laf atıyor yine. murat çay içiyo türkan verdi. sanırım yumuşadı araları türkanla murat ın. kurre olayından dolayı murat türkan a hak vermiş olabilir.altarda yanlarında normal oturuyorlar ama semih yine diyo ki sen küfrettin sen şöylesin. kadını yordu sabah sabah. hala algı oluşturmaya çalışıyo. tamam öyleyse öyle bi sen zekisin sanki semih.

Back
X