Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Yeni yarışmacılar belirlenmiş. iki erkek bir kız .eğer ki kız içeri girecek olursa kurrenin kıskançlık tavan yapar:KK48:
bu arada erkek yarışmacıların ikiside oyuncu.
Aa kiz ne kadar seker yaa, gercekten cok guzel gorunuyor. Ama videosunu goremedim.
Valla oraya oyuncularin gitmesini anlayabiliyorum. Bir sekilde kendilerini gosteriyorlar belki kesfedilirim umuduyla. Garibim Turkan naapsin :KK48: kadinin hic bir cikari yok. Habire coluk cocugun kahrini cekiyo (cektiriyo da).
Keske Turkan yaslarinda bir teyze daha gelse yaa

kizlar size taze taze bir diyolog aktariyorum, bilgi degeri cok yuksek :KK48:
Altar Semihe "Semih, siz Kurretulaynla hep sevgili oldugunuz icin, burdan cikinca bir magazin degeriniz olmayacak. Semihle kurre yemege cikti diye bir haber ilgi cekmez." der yari ciddi yari saka yaparak. Sonra da ekler: "Ama Altar ve Semih gecelere aktiii gibi bir haber dikkat ceker." der ve gulerler. Sonra Kurretulatn restorandan ayrilir. O sirada Semih Altara " Ama Semih baska bir kizla goruntulendi cok dikkat cekerdi" der. Yuksek sesle gulerler, kurre iceri girdigi anda konu kapanir susarlar ve asla caktirmazlar. Muhtemelen bunu tv de verirler siz karar verin artik saka mi gercek mi, her sakanin altindaki bir gercek mi :KK48::KK48:

Ne olursa olsun hic bir kiz bu sekilde arkasindan konusulmasini (saka dahi olsa) istemez

Aa kiz ne kadar seker yaa, gercekten cok guzel gorunuyor. Ama videosunu goremedim.
Valla oraya oyuncularin gitmesini anlayabiliyorum. Bir sekilde kendilerini gosteriyorlar belki kesfedilirim umuduyla. Garibim Turkan naapsin :KK48: kadinin hic bir cikari yok. Habire coluk cocugun kahrini cekiyo (cektiriyo da).
Keske Turkan yaslarinda bir teyze daha gelse yaa
türkan ın psikoloji gitti valla deli ettiler kadını orda

Altar Semihe "Semih, siz Kurretulaynla hep sevgili oldugunuz icin, burdan cikinca bir magazin degeriniz olmayacak. Semihle kurre yemege cikti diye bir haber ilgi cekmez." der yari ciddi yari saka yaparak. Sonra da ekler: "Ama Altar ve Semih gecelere aktiii gibi bir haber dikkat ceker." der ve gulerler. Sonra Kurretulatn restorandan ayrilir. O sirada Semih Altara " Ama Semih baska bir kizla goruntulendi cok dikkat cekerdi" der. Yuksek sesle gulerler, kurre iceri girdigi anda konu kapanir susarlar ve asla caktirmazlar. Muhtemelen bunu tv de verirler siz karar verin artik saka mi gercek mi, her sakanin altindaki bir gercek mi :KK48::KK48:

Ne olursa olsun hic bir kiz bu sekilde arkasindan konusulmasini (saka dahi olsa) istemez
yani 2 arkadaş şakalıyor dicem ama benm sevgilim yapsa ve türkiye izlese onu vururum:KK48::KK48:yoksa şakalaşabilir tabi
şimdide semih çiler kendini yerine koysun bakalım kurre nin yerine

Saka yapmiyorlar yaa, ciddi ciddi kadinin moralini bozmaya calisiyorlar bence
kadın orda dikiş dikiyo gelip buna laf atıyorlar
altar ın tek kötü huyu bu altar için üzüldm keşke böyle yapmasa
semih iğrenç zaten kadını konuşturmuyor bile
hele o yaşta kadın sinir krizi geçirir valla
ben bile sözümün kesilmesine tahammül edemem

Bence hic bir kiz hoslanmaz bu tarz konusmalardan..yazik oldu kurre ye ..ailesi nasil dayaniyor surekli aglayan ve yalan bir ask yasayan kizlarina

Reis kelimesini semihe ilk kullanan utopyaya girdiği anda abidin bey miş utopya panoramadan duydum dolayısıyle abidin beye sormak lazim
ya öylemiymiş bak bunu bilmiyordum doğrusu söylediğin iyi oldu reis diye abidin bey başlatıysa abidin bey semihte bir şey görmüş olmalı :KK48: semihi bizden önce keşfetti demek ki

Aynen katiliyorum canim ayrica sen desteklediğin kişilerin hatalarinida dogru gördüğün şeyler gibi rahatlikla elestirebilen ve dile getirebilen bi insansin o yüzden senin yorumlarini çok seviyorum gerçekçisin körü körüne bağlanmamanineniyi örneğisin
çok teşekkür ederim sende gerçekçi ve doğru tespitler yapıyorsun ben senin yorumları özellikle takip ediyorum canımm:KK52::KK52:

Çıkarları dogrultusunda hareket ediyor buket keske girer girmez atlamasaydi aybükeninde önünü kesti şimdi tektaş grubu hakkinda atip tutuyor.
atıp tutsun yaptığı yanlışı fark edecektir şuan tuncaylar yanına aldığı için kızmıyorum ama buket o lafları yiyip gittiği için ona kızıyorum ona kızmamın sebebide haksızlık yapması tuncayın söylediği lafları bana etmedi halde ben unutmadım ama buket kendisine edilen lafları nasıl unutmuş anlamış değilim yani

bende semihin her hareketini onaylamiyorum abartiyor bazen ama başta ona yapilanlar cok kötüydü ben yemek olayina çok üzülmüstüm sana yemek kalmadi yok demislerdi ya şaka gibi...inşaat muhabbetide cok kötüydü.
yemek muhabetide vardı dimi evet onu ilk gördüğümde şok olmuştum nasıl insanlar bu kadar basit olabilir bi tabak yemek için bile çocuğu dışlamışlardı semih yapsaydı o hareketi hain diye tefe koyup çalarlardı çocuğu bunları hiç söyleyen yok tabi şimdi

evet bencede yalivescege öyle birisi.
buraya gelip bazıları semih 1. olacak göreceksiniz başka kimse olamaz vs yazıp yazıp gidiyorlar körü körüne bağlılık bu. tamam olabilir hakedebilir 1. liği kendi görüşüne göre ama böyle bi uslüp komik bence göreceksiniz falan
teşk. ederim arkadaşım bakalım birinci olursa semihi ve destekçilerini tebrik ederiz olmazsa bizim göremediğimizi onlar görsün :KK48:

Back
X