Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
şimdi altar konusunda şöyle bir durum var ilk zamanlar altarla konuşan adam yerine koyan kimse yoktu herkes yerin dibine gömüp durdu çoçuğu bir nevi muratla semih yanına aldıktan sonra altara söylenen laflar bir daha söylemedi gerçek ki semih ve murat onu gerçekten koruyup kolladı ki oda bunu karşılığı murat ve semihe verdi onlara sadık kaldı onlarla hareket etti şimdii oda kendinin söz hakkı olmasını gerektirdiğini hissettirmeye çalışıyor ve haklı da yapmalı da...
Evet cnm ben zaten cafe grubunu desteklememe ragmen altari da seviyorum..ve o cocuga buketin disi versiyonu dedi murat ..altar bise demedi hic saygisini bozmadi ve direk cikti..cok saygili bi cocuk...

Evet aynen ani yasiyor ... sinsi degil hicbir sekilde
oradaki şuan sinsi olan kişi gözüme batıyo buket ve harun sinsice hareket ediyolar nedense ve harun çok büyük konuşuyo ama havasını alacak bana göre ... Aybüke oradaki birçok kişiye göre çok iyi kimseye arkadan atıp tutmuyo pat pat yüzüne söylüyor dobra kız

Evet cnm ben zaten cafe grubunu desteklememe ragmen altari da seviyorum..ve o cocuga buketin disi versiyonu dedi murat ..altar bise demedi hic saygisini bozmadi ve direk cikti..cok saygili bi cocuk...
murat hak veremiyorum bu konuda malesef altar oradaki herkesten efendi saygılı bir çocuk altarı tek geçerim bu konuda

oradaki şuan sinsi olan kişi gözüme batıyo buket ve harun sinsice hareket ediyolar nedense ve harun çok büyük konuşuyo ama havasını alacak bana göre ... Aybüke oradaki birçok kişiye göre çok iyi kimseye arkadan atıp tutmuyo pat pat yüzüne söylüyor dobra kız
Buket sinsi gelmiyor bana aslinda..kurre daha sinsi sanki bi de muratt :\ buket su an gayet mutlu ve neseli bende olsam hic duramam sanki ya kurre semihlerin tartisma ortaminda ...direk cafe grubuna gecmesi yanlis olabilir ama daha cok ii anlasti cafe ile

Aybuke de cokkk dedikoducu ama yaaa..:) :) seviyor dedikoduyu hemde cokk :)

Buket sinsi gelmiyor bana aslinda..kurre daha sinsi sanki bi de muratt :\ buket su an gayet mutlu ve neseli bende olsam hic duramam sanki ya kurre semihlerin tartisma ortaminda ...direk cafe grubuna gecmesi yanlis olabilir ama daha cok ii anlasti cafe ile
anlaşmış olmasına bir şey demiyorum ben anlaşabilir ama sen kendini buket yerine koy bukete söylenen lafları sana söyleseler sen bu laflara rağmen gidip o insanlarla iyi olabilir misin ?

Tartisma cnm zaten ben sadece gorusumu bildirdim baskasina yazmis olman benim o yazdigina cvp vermemen anlamina mi geliyor..kavgaci yaklasmadim ki sen bence onyargilisin ..
Söyleriz reisinizi üzmezler ile baslayan cumleniziokuyun kavgacimisiniz degilmi oturup dusunun ben kimseye reis falan demem diyenlere anlatin onu ayrica ben yeri gelir tuncayinda hareketlerini desteklerim dogru neyse onu söylerim at gözlüklerim yok kesinlikle mumkunse birbirimizle yazismayalim ben sizin konusmalariniza mudahale etmiyorum sizdende ayni özeni bekloyorum uzuyor tartisiyoruz gerek yok tesekkurler.

anlaşmış olmasına bir şey demiyorum ben anlaşabilir ama sen kendini buket yerine koy bukete söylenen lafları sana söyleseler sen bu laflara rağmen gidip o insanlarla iyi olabilir misin ?
Ya disardaki normal hayatta tabiki aslaa..ama orda herkes herseyi unutuyor diye bana normal geliyor artik..turkan restaurantta bardak kirdi tum esyalarini topaldi yine unuttu semihler harunla aybuke baya atistilar gidip dans ettiler..kurre ve murat ta cok tartisti murat masaya vurdu falan yine unutuldu..herkes menfaatine gore hareket ediyor..

Ya disardaki normal hayatta tabiki aslaa..ama orda herkes herseyi unutuyor diye bana normal geliyor artik..turkan restaurantta bardak kirdi tum esyalarini topaldi yine unuttu semihler harunla aybuke baya atistilar gidip dans ettiler..kurre ve murat ta cok tartisti murat masaya vurdu falan yine unutuldu..herkes menfaatine gore hareket ediyor..
kurre murat yaşadığı her tartışmadan sonra birbirlerinden özür diledi türkan da çoğu zaman gönüllerini aldı hep ama harun aybükeye oynuyo aybükede saf kim ne derse oraya gidiyor işte aybükeye çok görmemek lazım :KK48::KK48:

Söyleriz reisinizi üzmezler ile baslayan cumleniziokuyun kavgacimisiniz degilmi oturup dusunun ben kimseye reis falan demem diyenlere anlatin onu ayrica ben yeri gelir tuncayinda hareketlerini desteklerim dogru neyse onu söylerim at gözlüklerim yok kesinlikle mumkunse birbirimizle yazismayalim ben sizin konusmalariniza mudahale etmiyorum sizdende ayni özeni bekloyorum uzuyor tartisiyoruz gerek yok tesekkurler.
Demiden beri yazistigim kisi de semihlere daha yakin ve gayet guzel tartisiyoruz..
kurre murat yaşadığı her tartışmadan sonra birbirlerinden özür diledi türkan da çoğu zaman gönüllerini aldı hep ama harun aybükeye oynuyo aybükede saf kim ne derse oraya gidiyor işte aybükeye çok görmemek lazım :KK48::KK48:
Aybuke dir ne yapsa yeridir ;) ama tuncaylarin grubunda degildi ya buketi topa tuttular direk semihleri secti diye ama kendi uyelerine asla bole bise yapmiyorlar..murat kurre ve semih altar kendi aralarinda cok tartisiyorlar anlasamiyorlar

Demiden beri yazistigim kisi de semihlere daha yakin ve gayet guzel tartisiyoruz..

Aybuke dir ne yapsa yeridir :KK66: ama tuncaylarin grubunda degildi ya buketi topa tuttular direk semihleri secti diye ama kendi uyelerine asla bole bise yapmiyorlar..murat kurre ve semih altar kendi aralarinda cok tartisiyorlar anlasamiyorlar
öncelikle ben semihlere yakın değilim sizinle tartışmıyoruz sohbet ediyoruz hepsi bu tektaş grubunda agır ve baskın karakterler çoğunlukta olduğu için tartışma daha çok aslında cafe grubu olarak tuncay ve serkanda birbirinden haz almıyor zamanında onların kavgasınıda çok izledik şuan onlar birbirine muhtaç oldukları için katlanıp seslenmiyolar birbirine serkan ve tuncayda zıt karakterler sırf semihe bunu dedirtmemek için bir aradalar onlarda semihe koz vermek istemiyolar

öncelikle ben semihlere yakın değilim sizinle tartışmıyoruz sohbet ediyoruz hepsi bu tektaş grubunda agır ve baskın karakterler çoğunlukta olduğu için tartışma daha çok aslında cafe grubu olarak tuncay ve serkanda birbirinden haz almıyor zamanında onların kavgasınıda çok izledik şuan onlar birbirine muhtaç oldukları için katlanıp seslenmiyolar birbirine serkan ve tuncayda zıt karakterler sırf semihe bunu dedirtmemek için bir aradalar onlarda semihe koz vermek istemiyolar
Cnm tartisiyoruzu kavga ediuoruz anlaminda kullanmadim ki ;) sohbet ediyorz konusuyorz anlaminda soyledim ..zaten guzel bi sekilde tartisiyorz demisim ..yanlis anlasildi sanirim daha dikkat ederim uslube ;) tektas grubuda aslinda coktan bolundu benim gozumde hicbiri birbirinden haz almiyor kurre ve semihte cabasi..bence yarismacilar da cok sklmis durumda...

Arkadasim su anda canli izliyorum ve şasiriyorum semihe abartiyor satasiyor diyenler serkan coşmuş durumda bu kadar olmaz ön yargilarimizdan uzaklasarak izlemeliyiz tutturmuslar hep ayni şeyler
bencede ön yargısız izlemeliyiz ama canım benm her iki tarafta yapıyor artık yapmayan yokki orda
şu an semih yapar yarın serkan yapar aynı şey
ve semih hiç bir zaman susmazzzzzzz
bu durumda karşı tarafta herhalde susmayacak
ben şu şeklde analiz ettim
en başta cafe grubu haksızdı o giden yarışmacılar felaketti zaten özellikle inci melek,inci ve arda tahta show, tezcan, gamze de adı yazıldı diye 2 saat susmadı. bunlar zaten hiç ama hiç tasvip ettiğim şeyler değildi hatta rahatsız oluyordum izlerken çok sinirleniyordum semih haklıydı.

sonra bu yarışmacılar elendi ve misafirlerin büyük ilgisi semih i bence şımarttı sürekli konuşuyor diye izlemedm 2 haftadır yeni yeni izliyorum eski bölümlere bakıyorum tek tek. adam susmuyor. her zaman söylüyorum psikolojik şiddetin alasını yapıyor oyuna oy katmak için. o da yarışma psikolojisinde yarışmaya göre hareket ediyor ama beni çok rahatsız etti izlemedm de zaten o sıralar. şimdi izliyorum yine söyleyim.

e bu abartı tavır karşısında serkanlar da ne yapsa haklı bence bıktırdı semih yaa bi kendinizi yerine koyun dır dır dır hiç konuşma fırsatı açıklama fırsatı vermiyor insanlara ve bence serkan çok düzgün bir insandı anladığı dilden konuşuyorlar. kimse benm ifade etme özgürlüğümü kısıtlayamaz mesela. ben yemek yerken gelip yerimi basarsa sopasınıda kırarım kafasınıda bi d millet bunu savundu burdaa aa tuncay sopa kırdı. e kırdı da niye kırdı bi baksınlar yani
ben kaç kere yazdım buraya açın canlı semih çiler izlesin diye hiç izleyen olmadı onlar hak ediyorlar dendi geçildi
en çokta neye kızıyorum şimdi yarışmayı kimse izlemiyor takip etmiyor bırak canlıyı bölüm bile izlemeyen insanlar gelip burda hala semih diyor yahu bi izlemeden konuşuyor neyi savunduğunu bilmiyor.
ha izlesin fikir alışverişini yapsın o ayrı ona saygım var

canım biraz da genel konuştum konu açılmışken. yazdıklarımı sen yaptın sana diyorum diye bir şey yok kusura bakma uzun olmuş =)

arkadaşlar biriken yorumları okudum benim de şöyle bir tesbitim var aslında herşeyden önemlisi bu yarışmayı daha çok türkanın kazanmasını isterim niye mi?
türkan kadar kendini paralayan yok orda ahıra giriyor yemekler dikişler bir çok işle uğraşıyo
tektaş restorantı bile kadın sayesinde kuruldu
ahırı temizle süt sağ yemle vs.
dikişler ve yatığı örgüler (oradaki yapılan örgülerin en iyisi bana göre tabi)
bunlar yetmiyomuş gibi diğerlerine bile yardım etmeye çalışıyo tuncayın örgü işleri tektaş grubun ihtiyacı olsun koşuyo
ve bunları herkes onla ağır eleştirse bile yapıyo kadın valla bravo ve bana göre en çok ezilen kişide o oluyo
hırsız bile dendi kadına bana göre orada bile türkan haklıydı nedeni ise sadece yem parası veriliyo diye incilerde yumurta alıyordu akşama kadar 5 yumurta sabaha kadar 5 yumurta çıksın cafe grubu sadece yem parası verdiği için 5 yumurtayı hak etmiyor bana göre
altar bin tl para uzatıp türkan abla al şu parayı çık şu inekten demeside hiç hoş olmadı semihin tasdiklemeside cabası...
neyse bütün bunları ben yaşasam onların benden istediği hiç birşeyi yapmam şahsen
kadın dayanıklı güçlü ve sabırlı çıktı ne yalan söyleyim....:KK9::KK9:
evet bencede türkan konusunda haklısın.en çok emek veren o. ve yaşına göre hiç durmuyor kadın dayanıklı çıktı valla işittiği laflarda cabası. ama o büyük yalan konuşmaz vs diyorlar ama kadın dayanamıyor napsın kafayı yese haklı yani her iki koldan kadına yükleniliyor. özü sözü bir olsa ani çıkışları olmasa 1. olurdu zaten. semih hiç çalışmıyor diyorum ama o zaman semih çiler diyor ki işte orası çalışma yerimi. tamam adamın ütopyasında olmayabilir evet haklı ama bana göre yatan bir insan kazanmamalı hakkının olduğunu düşünmüyorum. orası bbg evi değil yesin içsin aşk yaşasın dedikodu yapsın 2 de süpürge çalsın ortalığa.
bu da benm ütopyamda yok format belli adamlar üretmeye gitmiş. kazanması haksızlık olmaz mı ne emek verdi beyin yormuş ah canmmm kıyamam

Bencede ben turkan a hep saygi dumusumdur ve bi havlu aldim turkan dan e ticaretten o bile elestirildi 20 tl ye havlumu alinirmis bazi hanimlar alasini yaptigini falan iddia etti ben onun emegine saygi duydugum icin utopya hatirasi olarak ondan alisveris yapmayı tercih ettim
bencede güzel emek vermiş havlusu güzel 20tl çok uygun vakit ayırmış yapmış işlemiş hemde yarışma hatırası sonuçta bi düz havlu 10 tl.

Back
X