- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #7.761
evet sessiz kalsalar saçma olacak zatenSemih satassin ugrassin psikolojik baski yapsin serkan tuncay sessiz kalsin ...haklisin cnm iletiriz serkanlara semih reislerini uzmesinler..ben ilk utopya basladiginda semihe hak veriyordum ama o yaptiklarina kime yaparsa yapsin herkes cosar ve asla sessiz kalmaz ki...su an serkan ne yapio izleyemiyorum ama keske hepsi daha sakin ve gercekten utopyayi yasasalar...kotunun iyilerini seciyoruz bi bakima yani ne tuncay ne serkan ne de semih hepsinin hatalari ver
ve sessiz kaldılarda marangoza çekldiler. kulaklıklar takıldı hangarda çoğu zaman bunlar nasıl unutuldu.
semih sığınağınıza gidin hadi dedi semih in uslupları çok güzel dimi gerçekten düzgün yani hiç iğneleme yok bilmem ne yok nasıl görünmüyor bunlar kafayı yicem yani yok artık laf anlatmıcam diyorum görüyorum yorumları dayanamıyorum bi görün ya valla işinize gelince kendinizi yerine koyoyorsunuz da işinize gelmeyince yerine koymuyorsunuz. adam karşısındakini konuşturmuyor bi de 50 kere tekrarlıyor sırf konuşmasın karşısında ki diye başkasının hakkına tecavüz ederken iyi hoş