- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #9.281
Buket gider diye tahmin etmistim ben ama yanilmisimevet Kurre elenmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buket gider diye tahmin etmistim ben ama yanilmisimevet Kurre elenmis
Buket gider diye tahmin etmistim ben ama yanilmisim
kurrenin fanlari azaldi ve kurre elendi..murat falan bilmiodu bence elenecegini sok oldular semih altar..buket kesin gidecek gozuyle bakiyorlardi..baya ustune gittiler buketin..cokta sasirdilar elendigine ihtimal vermiolardi bence..semih fanlari bile sevinmis kurre gitti diye..grubu asagi cekiyordu semihi cok skiyordu ve rahat strateji yapmasini engelliyordu artik semih daha iyi strtji yapacak falan diye yazmislar..yani elendi gitti ailesiyle ilgili bise yok..oy vermediler hep trip kiskanclik baya agir seyler yazmislar
meralide kiskandi ya gider ayak..nette okudum yazmislar ..aman dikkat paranoyak kurre disari cikti sakin bakmayin kendine asik sanir semihten bahsetmeyin ona asik oldugunuzu sanar falan yazmislar baya geyik donuyorBen de Buket gider diye dusunuyordum. Ama Kurrenin gitmesine cok sevindim.
Giderken de "hepinizden nefret ediyorum, bizi hep ayirmaya calisiyosunuz" falan demis.
Cok komik gercekten, insanlar Semih le kurre ayrilmasin diye hic onlari yazmamaliydi herhalde.
Herkes birer sevgili yapsin ozaman, kimse kimseyi yazamasin bu mantikla hareket edilecekse.
Kurre panaromada birkac defa annesinin hastaligindan dolayi oylarinin dustugunu soyledi. Ama ben de buna inanmiyorum hic.kurrenin fanlari azaldi ve kurre elendi..murat falan bilmiodu bence elenecegini sok oldular semih altar..buket kesin gidecek gozuyle bakiyorlardi..baya ustune gittiler buketin..cokta sasirdilar elendigine ihtimal vermiolardi bence..semih fanlari bile sevinmis kurre gitti diye..grubu asagi cekiyordu semihi cok skiyordu ve rahat strateji yapmasini engelliyordu artik semih daha iyi strtji yapacak falan diye yazmislar..yani elendi gitti ailesiyle ilgili bise yok..oy vermediler hep trip kiskanclik baya agir seyler yazmislar
meralide kiskandi ya gider ayak..nette okudum yazmislar ..aman dikkat paranoyak kurre disari cikti sakin bakmayin kendine asik sanir semihten bahsetmeyin ona asik oldugunuzu sanar falan yazmislar baya geyik donuyor
kurre baya aci cekecek gibi cok alisti..annesi hasta ameliyat olmus hala simihte simih...bence bitti bu ask..semih icerde bi kizla konussa bile kurre kiskanacakHayirlisi olmus artik bende gitmesine sevindim
cnm biri de diyemiyor ki buket kurreyi eledi sms olunca gercek sonuclar ortaya cikti..en bastan giderdi kurre sms ile olsaydi..kendini avutuyor bence kurre ve semihcilerKurre panaromada birkac defa annesinin hastaligindan dolayi oylarinin dustugunu soyledi. Ama ben de buna inanmiyorum hic.
cnm biri de diyemiyor ki buket kurreyi eledi sms olunca gercek sonuclar ortaya cikti..en bastan giderdi kurre sms ile olsaydi..kendini avutuyor bence kurre ve semihciler
Bwnde telefondan girdiğim için üywliğin oaralı oldugunu göremiyordun bilgisayarı açinca gördümZaten internetten izlemek için premium abonelik şartı geldi ayda 5 tl, millet kazan kaldırıyor.
baya sorunlu bence ya ben korkrim biri bana oyle baksa konusurken..semihle konusurkende gozlerini portletio :)kırıtulan niye gözlerini açarak deli deli bakıyor.