Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
kurrenin fanlari azaldi ve kurre elendi..murat falan bilmiodu bence elenecegini sok oldular semih altar..buket kesin gidecek gozuyle bakiyorlardi..baya ustune gittiler buketin..cokta sasirdilar elendigine ihtimal vermiolardi bence..semih fanlari bile sevinmis kurre gitti diye..grubu asagi cekiyordu semihi cok skiyordu ve rahat strateji yapmasini engelliyordu artik semih daha iyi strtji yapacak falan diye yazmislar..yani elendi gitti ailesiyle ilgili bise yok..oy vermediler hep trip kiskanclik baya agir seyler yazmislar

Buket gider diye tahmin etmistim ben ama yanilmisim

Ben de Buket gider diye dusunuyordum. Ama Kurrenin gitmesine cok sevindim.

Giderken de "hepinizden nefret ediyorum, bizi hep ayirmaya calisiyosunuz" falan demis.
Cok komik gercekten, insanlar Semih le kurre ayrilmasin diye hic onlari yazmamaliydi herhalde.
Herkes birer sevgili yapsin ozaman, kimse kimseyi yazamasin bu mantikla hareket edilecekse.

kurrenin fanlari azaldi ve kurre elendi..murat falan bilmiodu bence elenecegini sok oldular semih altar..buket kesin gidecek gozuyle bakiyorlardi..baya ustune gittiler buketin..cokta sasirdilar elendigine ihtimal vermiolardi bence..semih fanlari bile sevinmis kurre gitti diye..grubu asagi cekiyordu semihi cok skiyordu ve rahat strateji yapmasini engelliyordu artik semih daha iyi strtji yapacak falan diye yazmislar..yani elendi gitti ailesiyle ilgili bise yok..oy vermediler hep trip kiskanclik baya agir seyler yazmislar

Hayirlisi olmus artik bende gitmesine sevindim

Ben de Buket gider diye dusunuyordum. Ama Kurrenin gitmesine cok sevindim.

Giderken de "hepinizden nefret ediyorum, bizi hep ayirmaya calisiyosunuz" falan demis.
Cok komik gercekten, insanlar Semih le kurre ayrilmasin diye hic onlari yazmamaliydi herhalde.
Herkes birer sevgili yapsin ozaman, kimse kimseyi yazamasin bu mantikla hareket edilecekse.
meralide kiskandi ya gider ayak..nette okudum yazmislar ..aman dikkat paranoyak kurre disari cikti sakin bakmayin kendine asik sanir semihten bahsetmeyin ona asik oldugunuzu sanar falan yazmislar baya geyik donuyor

Kurre panaromada birkac defa annesinin hastaligindan dolayi oylarinin dustugunu soyledi. Ama ben de buna inanmiyorum hic.

meralide kiskandi ya gider ayak..nette okudum yazmislar ..aman dikkat paranoyak kurre disari cikti sakin bakmayin kendine asik sanir semihten bahsetmeyin ona asik oldugunuzu sanar falan yazmislar baya geyik donuyor
:KK48::KK48:
Bi de gecenlerde Meralin dekoltesini ozellikle Semihe gosterdigini mi ne soylemis. Paranoyaklikta kiskanclikta zirve yaa.

cnm biri de diyemiyor ki buket kurreyi eledi sms olunca gercek sonuclar ortaya cikti..en bastan giderdi kurre sms ile olsaydi..kendini avutuyor bence kurre ve semihciler

Ya zaten Buket tek basina elemedi. Cafe grubunu destekleyenler Buketi desteklediler. Semihcilerin zaten oylari ikiye bolundu, bir de Semihi destekleyen insanlar artik Kurreyi pek de desteklemiyorlardi. Yani olayin Kurrenin annesiyle ilgisi yok bence. Eger oyle olsa direk ailesinin yanina gider onlarla kalirdi, panaromaya falan cikmazdi diye dusunuyorum. Yarin yine panaromadaymis

çok iyi oldu gitmesi çok.kıskançlığından ne yapacağını şaşırmıştı iyice.meral'e de taktı kafayı.yok semihe hayran hayran bakıyormuş ediyormuş :confused: hepinizden nefret ediyorum dışarda hiçbirinizle görüşmücem dedi.Sanki ordakiler çok meraklı dışarda kurre yi görmeye :rolleyes:

Altı üstü bir yarışma tabi ki herkes birbirini elemeye çalışacak hakkımı helal etmiyorum da ne demek

ahahahha lutfen bugun olan panaromayi izleyin. Turkan neler neler diyor yaa. Ilk defa Kurreye biri "Kurre senin kafanda butun erkekler sana asik, butun bayanlar da semihe asik." dedi :))))
Turkan Semihin gamzeye tugceye falan da mavi boncuk dagittigini soyledi. Kurre de hic sasirmis gibi durmuyor valla :))

Bu Turkan bomba bir kadinmis, ne kadar komik yaaa. Kurre verecek cevabi olmadiginda, surekli saygi duyuyorum diyip duruyor ya, Turkan da "saygi duymasan, ne yapacaktin acaba" diyo.
Yaa Turkan su anki durusuyla icerde olsaydi, bu kadar oy kaygisiyla Semihin her lafini dinlemeseydi, daha tutarli olsaydi onu desteklerdim.

Back
X