Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
ahahahha lutfen bugun olan panaromayi izleyin. Turkan neler neler diyor yaa. Ilk defa Kurreye biri "Kurre senin kafanda butun erkekler sana asik, butun bayanlar da semihe asik." dedi :))))
Turkan Semihin gamzeye tugceye falan da mavi boncuk dagittigini soyledi. Kurre de hic sasirmis gibi durmuyor valla :))
İdrak edememiştir :KK70:

kızlar açın panaromayı izleyın pınar ve kurre konuk..:) dolap meselesının soruyorlar kurre ye, ben pınarı çok severdım den gırdı en son yattıkları tahtayı vermış ona ondan bahsedıyor, sunucu da dıyaloga gelsek dedı yrım saat oldu soruya cevap veremedı, :)))

kızlar açın panaromayı izleyın pınar ve kurre konuk..:) dolap meselesının soruyorlar kurre ye, ben pınarı çok severdım den gırdı en son yattıkları tahtayı vermış ona ondan bahsedıyor, sunucu da dıyaloga gelsek dedı yrım saat oldu soruya cevap veremedı, :)))
Ne anlatmaya çalıştığını anladıysanız bana da anlatırmısınız:))

yaw bu kurrenin kafa nasıl çalışıyo sıkışınca ben semihhi her türlü seviyorum diyo bide gülüyo anca iyi sabretmişler içerde buna be.. ben 2 günde usandım :KK51:

Kızlar kurrenin içinden konusmayı yeni öğrenen cici kız cıktı.:-) yalnız ben kürre ellendikten sonra haytım alt üst etti her izlediğimde ağlıycak duruma geliyorum.piskolojım boZuldu delirdim sanırım:-)

Semih yokya konuşamıyo yazıkkk...pınar nasılda cvp veriyor ama çatır çatır....helal sana pınar.......

Zavalli Kurre, nasil da cirpiniyo :KK48::KK48:
Pinara baya yag yakiyor su an, videoda arkasindan "nasil da hasladim" diye sacmalayan kendi degildi sanki.

"Buket arkadasimiz geldi, Buket arkadasimiz dediki, Pinar arkadasimiz izin vermiyooo, Serkan arkadasimiz da zaten demisti ki..."

semih içeriye yeni gelen kızlara nasıl davranıyor izleyen var mı internetten ?
Semih nasıl davranıyor bilmiyorum ama bu gün gelen misafirler kızları yanlarından kovmuş. Ne yazık ki bu yarışma insanları nerdeyse birbirine düşman edecek. Dün gelen misafirlerde sanırım Bahadır ve Serkan'a saldırmışlar.

Semih de Kurre gidince durgunlaşmış kabuğuna çekilmiş onu da baya etkilemiş yazık bakalım Ütopya'da neler oluyor meraktayım bugün izleyelim görelim. :KK66:

Semih de Kurre gidince durgunlaşmış kabuğuna çekilmiş onu da baya etkilemiş yazık bakalım Ütopya'da neler oluyor meraktayım bugün izleyelim görelim. :KK66:
ya bence kameraya oynuyor semih
semih ailem bile gelmesin diyen bir insan.
yarışmaya adapte olmuş bozulmasın adaptem gelmesin ailem diyor kurre yi mi takacak
tamam seviyodur kurreyi onu bilemem ama ailesini de seviyor nihayetinde
ama karıştırmıyor. kurre nin oylar düşünce tutuştu. benmde mi düştü diye. duygu sömürüsü yapıyor hepsi bu :KK70:

Back
X