Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Dilay'ın dokunulmazlık kazanmasına fena şaşırdım ama sevindim de iyi oldu şimdi tekrardan izleyebiliyorum da Kurre de sanki biraz bozuldu :)

Buket elendi Semih'in kendinden emin çıkıp da konuşma tarzı yok mu beni bitiriyor yahu :)

Hep takip etsem de iki haftadır normalden daha sıkı takip ettiğim Tuncay Kes ve Bahadır Derici'yi desteklediğim yarışmada anladığım kadarıyla cumaya kadar elemeler olacak ve iki kişi kalacak ?, gazete sms ve eski yarışmacıların oylarıyla da şampiyon belirlenecek. Pazartesiden cumaya kadar hergün oylama olması kısmını ben tam olarak anlayamadım ama yazının aslı burada http://www.utopya.com.tr/news/detail/9305/sampiyon-belli-oluyor
Survivoru Turabiye kazandıran kitle şimdi Ütopyayı Semihe kazandıracak orası kesin ama finalde Tuncayın adı mutlaka olmalı diye düşünüyorum

Hep takip etsem de iki haftadır normalden daha sıkı takip ettiğim Tuncay Kes ve Bahadır Derici'yi desteklediğim yarışmada anladığım kadarıyla cumaya kadar elemeler olacak ve iki kişi kalacak ?, gazete sms ve eski yarışmacıların oylarıyla da şampiyon belirlenecek. Pazartesiden cumaya kadar hergün oylama olması kısmını ben tam olarak anlayamadım ama yazının aslı burada http://www.utopya.com.tr/news/detail/9305/sampiyon-belli-oluyor
Survivoru Turabiye kazandıran kitle şimdi Ütopyayı Semihe kazandıracak orası kesin ama finalde Tuncayın adı mutlaka olmalı diye düşünüyorum
yazıyı okudum,
benim anlamadığım paranın yarısını birinci kazanacak fakat diğer yarısını kim alacak??
bir de ütopya ile pek ilgilenmeyen tv 8 ekibi neden böyle çetrefilli , 3 aşamalı oylama sistemi getirmiş anlamadm.acaba tuncay 1. olsun diye mi uğraşıyorlar. çünkü direk sms olsa semih galip çıkacak garanti.
bu arada ben survivorda turabici 'ydim ama burda tuncay kazansın diyorum :D

yazıyı okudum,
benim anlamadığım paranın yarısını birinci kazanacak fakat diğer yarısını kim alacak??
bir de ütopya ile pek ilgilenmeyen tv 8 ekibi neden böyle çetrefilli , 3 aşamalı oylama sistemi getirmiş anlamadm.acaba tuncay 1. olsun diye mi uğraşıyorlar. çünkü direk sms olsa semih galip çıkacak garanti.
bu arada ben survivorda turabici 'ydim ama burda tuncay kazansın diyorum :KK70:
Ben Tuncay'ın kazanacağını sanmıyorum. Survivorda fragmanlarda hep Turabi ön plana çıkarılıyordu ve kazanan o oldu . Ütopyada da fragmanlar hep Semih üzerine dönüyor yani sonuç ortada gibi

yazıyı okudum,
bu arada ben survivorda turabici 'ydim ama burda tuncay kazansın diyorum :KK70:
Paranın yarısını acun yer sanıyorum :KK64: bence üç aşamalı oylamada da durum tuncayın lehine değil ve eski yarışmacılara oy kullandırma sistemi daha önce survivorda kullanılmış diye duymuştum

Aah ah o Semih nasıl itici,nasıl antipatik,nasıl kişiliksiz biri öyle?Allah hepimizi öyle insanlardan sakınsın.O konuşma şekli...
1.Herkes süngerde yatarken kendine yatak sipariş ettirdi(ortak paradan),sonra da beğenmedi.
2.Çağdaş'ı tahrik etti kendini dövdürdü.
3.Sevgilisi olan Kurre'ye aşk şiirleri okudu.Kız uyardığı halde sulanmaya devam etti.
4.Kurre'yi ayarttıktan sonra köşede sıkıştırdı,öpmeye çalıştı.Canlı yayınlanan bir programda mastürbasyon yaptı.(Tuvalet var insafsız.)
5.Serkanlara Abidin'e oy atarsanız anlaşırız dedi oy attılar ama sözünü tutmadı.
6.Her fırsatta Alaçatıyı yaptık dedi ama orada bir çivi bile çakmadı,tümünü marangozlar yaptı.
7.Kendinden büyük insanlara elini uzattı,öp dedi.
8.Oylamada peruk taktı,karaktersizliğini ortaya koydu.
9.Her stratejiyi Murat'la bir olup yaptı ve Altar'ı hep dışarıda bıraktı.
10.ÜTOPYADA BAHADIR'IN BAŞLATTIĞI GAZETE ÇIKARMA EYLEMİNİ BAHADIR GİTTİKTEN SONRA O KADAR LAF ETTİKLERİ HALDE KENDİLERİ YAPMAYA ÇALIŞTILAR.
11.Aylarca yattı,ütopyaya hiçbir faydası dokunmadı ama ütopyada en çok emeği olan Serkan ve Tuncay'a "tembel"diyerek bizi güldürdü.
12.Kendi sevgilisini türlü planlarla ütopyadan gönderdi.Murat "Kurre'yi Semih gönderdi." dedi.
13.Fransa'da okuduğunu,tiyatro eğitimi aldığını söyledi.Halbuki bu eğitimlerin tümü parasını verip alabileceğiniz eğitimlerdi.TUNCAY KENDİSİNE DÜNYA ÇAPINDAKİ TİYATROCULARI SORDU,SİMİK AĞZINI AÇIP BAKTI.Tuncay ona öğretti.
14.Aylarca beraber yürüdüğü Altar'ı tehdit etti."Senin ensende boza pişireceğim"dedi."Kendini yakacaksın"dedi.Kendini yakacaksın diye Kurre'ye de söyledi.
15.Sırf destekçilerinden korktuğu için sevgilisinin yanında duramadı.Murat'la bir oldu.Şu an Kurre'yi gönderme planları yapıyor.Altar'ı devredışı bıraktı.En büyük düşmanı o oldu.
16.Duyma sorunu yaşayan ve ortamda iki ses varken sadece yüksek olan sese odaklanabilen Büşra'ya ısrarla bağırdı.Kız konuşamadı ve ağladı.
17.Sırf ağladığı için Noyan'la aylarca dalga geçti.
18.Şehit haberleri onlara verildiğinde Serkan,insan olan insanın yapacağı şekilde ağladı.SEMİH VE ARKADAŞLARI GÜLEREK JENGA OYNUYORDU O SIRADA.
19.Serkan Almanca konuştuğunda "SEN ALMAN KISA FİLMLERİNDE Mİ OYNADIN" DİYEBİLECEK KADAR TERBİYESİZ BİR İNSAN.

Desteklenen Semih bu.Final günü belki de birinci olacak.İşte,toplumumuzun ne kadar düştüğünü gösterir böyle bir adamın desteklenmesi.Daha da bir şey söylemiyorum.

Son düzenleme:
Ben bu yarışma kadar milleti soyup soğana çeviren başka yarışma görmedim .Şimdide ütopya finali yerinde izlemek istiyorsanız 75lira bayılın diyorlar:KK70:
Semihçiler size de kötü bir haberim var Semih dokunulmazlıktan düşmüş galiba:KK59:

Semih dokunulmazlıktan düştü semihçiler.Zaten onun gazetelerini binlerce alan tek kisi Bora Küçük'tü.O almayacağını söyledikten sonraki ilk dokunulmazlıkta düştü Semih.Kurre'yi göndereceğini söylerken Kurre kendisini göndermese bari.(Kurre potada Semih'e oy atmış.)

IMG_20150914_121405.webp

Dokunulmazlıklar açıklandıktan sonra Semih.Bu adamı sevebilen,midesi ve gözü kaldırabilen insanlara saygı duyuyorum!

Back
X