- 14 Kasım 2001
- 21.490
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.625
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #10.001
bu reklam saçmalığı nedir ? Bu kaçıncı reklam ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazıyı okudum,Hep takip etsem de iki haftadır normalden daha sıkı takip ettiğim Tuncay Kes ve Bahadır Derici'yi desteklediğim yarışmada anladığım kadarıyla cumaya kadar elemeler olacak ve iki kişi kalacak ?, gazete sms ve eski yarışmacıların oylarıyla da şampiyon belirlenecek. Pazartesiden cumaya kadar hergün oylama olması kısmını ben tam olarak anlayamadım ama yazının aslı burada http://www.utopya.com.tr/news/detail/9305/sampiyon-belli-oluyor
Survivoru Turabiye kazandıran kitle şimdi Ütopyayı Semihe kazandıracak orası kesin ama finalde Tuncayın adı mutlaka olmalı diye düşünüyorum
Ben Tuncay'ın kazanacağını sanmıyorum. Survivorda fragmanlarda hep Turabi ön plana çıkarılıyordu ve kazanan o oldu . Ütopyada da fragmanlar hep Semih üzerine dönüyor yani sonuç ortada gibiyazıyı okudum,
benim anlamadığım paranın yarısını birinci kazanacak fakat diğer yarısını kim alacak??
bir de ütopya ile pek ilgilenmeyen tv 8 ekibi neden böyle çetrefilli , 3 aşamalı oylama sistemi getirmiş anlamadm.acaba tuncay 1. olsun diye mi uğraşıyorlar. çünkü direk sms olsa semih galip çıkacak garanti.
bu arada ben survivorda turabici 'ydim ama burda tuncay kazansın diyorum![]()
evet maalesef bende öyle seziyorumBen Tuncay'ın kazanacağını sanmıyorum. Survivorda fragmanlarda hep Turabi ön plana çıkarılıyordu ve kazanan o oldu . Ütopyada da fragmanlar hep Semih üzerine dönüyor yani sonuç ortada gibi
Paranın yarısını acun yer sanıyorumyazıyı okudum,
benim anlamadığım paranın yarısını birinci kazanacak fakat diğer yarısını kim alacak??
bir de ütopya ile pek ilgilenmeyen tv 8 ekibi neden böyle çetrefilli , 3 aşamalı oylama sistemi getirmiş anlamadm.acaba tuncay 1. olsun diye mi uğraşıyorlar. çünkü direk sms olsa semih galip çıkacak garanti.
bu arada ben survivorda turabici 'ydim ama burda tuncay kazansın diyorum![]()
Semihciimmm sen 1.olacaksınnnnnn
EVEET OLACAAK!NE MUTLU SİZE!