Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Semih kazanırsa hepsini ezer, tuncay kazanırsa mutevazi davranacak,semihin bu huyu çok kötü ,bencil ve mutevazi değil.
aynen ya içerde iki cafeci bir semih kaldı hiç bise demediler .. ama içerde murat semih ve tuncay kalsa muratla semih asırı üstüne giderdi tuncayın...
tek kaldın arkadaşların elendi falan ..

Hala ben bana yapılan iyiliği de, kötülüğü de unutmam diyor. Sanki ne yapacak bitti gitti yarışma, kimin işi olur onla artık.
Altar ı mı kastediyor adam yine gitti semihe verdi oyunu daha ne yapsın,kurre desen semih o kadar şey yaptı hala peşinde kim kötülük yapmış ona ki bitcek gitcek artık. Semih kazanırsa murata da üç beş versin yaw adam o kadar işini gücünü yaptı :):) dolandı peşinde.

aynen ya içerde iki cafeci bir semih kaldı hiç bise demediler .. ama içerde murat semih ve tuncay kalsa muratla semih asırı üstüne giderdi tuncayın...
tek kaldın arkadaşların elendi falan ..
Evet cok gidiyor üzerlerine empati yapamıyor,ne olcak yani adam elenmiş ağlıyor o orda biz demiştik eledik seni filan hoş olmuyor böyle. Zaten yarışmaya katılmadan önce demiş bilmiyorum bana katlanabilirler mi diye,insanın kendini bilmesi güzel bişey.

Evet cok gidiyor üzerlerine empati yapamıyor,ne olcak yani adam elenmiş ağlıyor o orda biz demiştik eledik seni filan hoş olmuyor böyle. Zaten yarışmaya katılmadan önce demiş bilmiyorum bana katlanabilirler mi diye,insanın kendini bilmesi güzel bişey.
ilk girdiğinde yatak olayı olmuştu zaten belli yani sorunlu tip..

Altar ı mı kastediyor adam yine gitti semihe verdi oyunu daha ne yapsın,kurre desen semih o kadar şey yaptı hala peşinde kim kötülük yapmış ona ki bitcek gitcek artık. Semih kazanırsa murata da üç beş versin yaw adam o kadar işini gücünü yaptı :):) dolandı peşinde.
Kimi kast ettiğini bilmiyorum da, her zaman ki tehditvari şekliyle söyledi.
Millette yapmasın, yemesin. Semih yaptı etti ama herkes göz yumdu icin verdi, diğerlerine daha çok kızıyorum o yüzden

Yatak olayinda semih hakli canım.
Cagdas yatagini iceri goturemezsin dedi.ama isteye yaninda biseyler goturuyordu.neyse semih yatagi birakti.ana iceriye bir girdiler tuncay,serkan uykubtulumu almislar yanlarina.
Herkes yerde yatarken tuncile serkan uyku tulumunda sicacik yatmislardi.
İnanmazsan ilk bolumlere bak

Back
X