- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #10.401
evet semıh aç gözlü, bencil..Semih kazanırsa hepsini ezer, tuncay kazanırsa mutevazi davranacak,semihin bu huyu çok kötü ,bencil ve mutevazi değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet semıh aç gözlü, bencil..Semih kazanırsa hepsini ezer, tuncay kazanırsa mutevazi davranacak,semihin bu huyu çok kötü ,bencil ve mutevazi değil.
aynen ya içerde iki cafeci bir semih kaldı hiç bise demediler .. ama içerde murat semih ve tuncay kalsa muratla semih asırı üstüne giderdi tuncayın...Semih kazanırsa hepsini ezer, tuncay kazanırsa mutevazi davranacak,semihin bu huyu çok kötü ,bencil ve mutevazi değil.
Altar ı mı kastediyor adam yine gitti semihe verdi oyunu daha ne yapsın,kurre desen semih o kadar şey yaptı hala peşinde kim kötülük yapmış ona ki bitcek gitcek artık. Semih kazanırsa murata da üç beş versin yaw adam o kadar işini gücünü yaptı :):) dolandı peşinde.Hala ben bana yapılan iyiliği de, kötülüğü de unutmam diyor. Sanki ne yapacak bitti gitti yarışma, kimin işi olur onla artık.
Evet cok gidiyor üzerlerine empati yapamıyor,ne olcak yani adam elenmiş ağlıyor o orda biz demiştik eledik seni filan hoş olmuyor böyle. Zaten yarışmaya katılmadan önce demiş bilmiyorum bana katlanabilirler mi diye,insanın kendini bilmesi güzel bişey.aynen ya içerde iki cafeci bir semih kaldı hiç bise demediler .. ama içerde murat semih ve tuncay kalsa muratla semih asırı üstüne giderdi tuncayın...
tek kaldın arkadaşların elendi falan ..
ilk girdiğinde yatak olayı olmuştu zaten belli yani sorunlu tip..Evet cok gidiyor üzerlerine empati yapamıyor,ne olcak yani adam elenmiş ağlıyor o orda biz demiştik eledik seni filan hoş olmuyor böyle. Zaten yarışmaya katılmadan önce demiş bilmiyorum bana katlanabilirler mi diye,insanın kendini bilmesi güzel bişey.
evet ve çok komikti:)) bayılıyordum semih ve murata sataşmalarınagözleri çok guzeldı dimitipi de fena degıldı hee
yok amaç kavga cıkararak gözde olmakilk girdiğinde yatak olayı olmuştu zaten belli yani sorunlu tip..
Kimi kast ettiğini bilmiyorum da, her zaman ki tehditvari şekliyle söyledi.Altar ı mı kastediyor adam yine gitti semihe verdi oyunu daha ne yapsın,kurre desen semih o kadar şey yaptı hala peşinde kim kötülük yapmış ona ki bitcek gitcek artık. Semih kazanırsa murata da üç beş versin yaw adam o kadar işini gücünü yaptı :):) dolandı peşinde.
inşallah yason sms tuncay %53 semih %46 fark az ama inşş tuncay birinci olurrrr
inşşllhh Almanyadan çok oy yağıyormuş tuncayainşallah ya
tuncay birinci olur
sen nerden gördünsmih birinci olmış![]()
Zaten böyle olacağını bilmiyor muyduk .Ben programı seyretme gereği bile duymadım.smih birinci olmış![]()
yahu arkadas anladık semıhı cok sevıyorsunAbidin'e en cok kotuluk yapan Semih degil inciydi.
İnci Abidin'i ponpon hirsizligiyla suclamisti.hatta adi ponpon Abidin kalmisti
bu işler böyledırSemih gibi biri birinci olursa 1Kasimda hiç seçim falan yapmayalim biz:)