Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Bizden birinin gitmediği için mutluyum valla !

Ben göremedim Kurretülayna gelen mektubu ne yazıyormuş tam bilen var mı acaba? Biraz önce Kurretülaynın yazdığı mektubun capsini alıp okudum ama bir şey yoktu. Sevgi sözcükleri beni terk ettin gittin ama gömleğin üstümde annenin verdiği havlu hep elimde yazıyordu özet olarak.

kurretülaynda iyice saçmaladı bi karar versin artık
sürekli semihin dibinde ona umut veriyo
nişan yüzüğünü bile takıyo

sonra sevgilisine aşk dolu mektup yazıyo
iyice samimiyetsiz gelmeye başladı bana bu kız :KK48:

merti seviyosa semihle arasına koysun yani
dün gece yine semihin yatağına gidip birşeyler söyledi
dibinde geziyo çocauğun sonra da sevgilim terketti diye ağlıyo

kurretülaynda iyice saçmaladı bi karar versin artık
sürekli semihin dibinde ona umut veriyo
nişan yüzüğünü bile takıyo

sonra sevgilisine aşk dolu mektup yazıyo
iyice samimiyetsiz gelmeye başladı bana bu kız :KK48:

merti seviyosa semihle arasına koysun yani
dün gece yine semihin yatağına gidip birşeyler söyledi
dibinde geziyo çocauğun sonra da sevgilim terketti diye ağlıyo

Bir de dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ortam aşırı dağınık geliyor bana. yataklar hadi neyse de o eşyalar etrafa saçılmış gibi. Madem cafe yapıyorlar insanlar o dağınıklığı görmesin diye bir dolap da yapsınlar orada toplasınlar eşyaları.

Bizden birinin gitmediği için mutluyum valla !
Sorun yaratanlar gidiyor tuğçe dışında.sıra incide.konuşma tarzına tahammül etmek zor.çok kavgacı.hep haksız.bu arada murata da gıcık olmsya başladım.samimiyetinden şüphe duymaya başladım.ayrıca ne öyle herkes birbirine abi abla diyor.akrabalık yarışması mı? Çok gereksiz!!

Şu fotoyu atayım mı karar veremedim kızlar ama yolluyorum dağınıklık bu boyutta
hhhhh.webp

Sorun yaratanlar gidiyor tuğçe dışında.sıra incide.konuşma tarzına tahammül etmek zor.çok kavgacı.hep haksız.bu arada murata da gıcık olmsya başladım.samimiyetinden şüphe duymaya başladım.ayrıca ne öyle herkes birbirine abi abla diyor.akrabalık yarışması mı? Çok gereksiz!!
Bence serkan gitmeli.. Sorun yaratan o..

Murat böylelikle semihlerin tayfasının ne kadar iyi olduğunu görmüş oldu..
Asla geçmez bence karşı tarafa
İnci geçecek ama ..
Gamzede ..

Yada birleşmek isteyecekler serkan durumdan rahatsız artık belli oluyor hareketlerinden..

İnci geçecek ama ..
Gamzede ..

Yada birleşmek isteyecekler serkan durumdan rahatsız artık belli oluyor hareketlerinden..

Ama Serkan üretken, çalışıyor. Satış konusunda İnci'nin fikirleri de hiç yabana atılmayacak kadar parlak. Bence Gamze ve Tezcan daha pasif, bir de Özlem. Kurretülayn da aynı şekilde pasif kalıyor. Kurretülayn gitmeyecek belli ki. Bence Tezcan gidebilir önümüzdeki hafta.

İnci geçecek ama ..
Gamzede ..

Gamze olabilir ama inci olmaz yani istese de geçemez bence.çünkü karşıdan seveni yok.serkan da dediğin gibi ortalık karıştırıci role devam ediyor.

Back
X