- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Anti Depresan
Bizden birinin gitmediği için mutluyum valla !tv den izlİYorum şimdi. ARDA GİTTİ
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizden birinin gitmediği için mutluyum valla !tv den izlİYorum şimdi. ARDA GİTTİ
Bizden birinin gitmediği için mutluyum valla !
kurretülaynda iyice saçmaladı bi karar versin artık
sürekli semihin dibinde ona umut veriyo
nişan yüzüğünü bile takıyo
sonra sevgilisine aşk dolu mektup yazıyo
iyice samimiyetsiz gelmeye başladı bana bu kız
merti seviyosa semihle arasına koysun yani
dün gece yine semihin yatağına gidip birşeyler söyledi
dibinde geziyo çocauğun sonra da sevgilim terketti diye ağlıyo
Sorun yaratanlar gidiyor tuğçe dışında.sıra incide.konuşma tarzına tahammül etmek zor.çok kavgacı.hep haksız.bu arada murata da gıcık olmsya başladım.samimiyetinden şüphe duymaya başladım.ayrıca ne öyle herkes birbirine abi abla diyor.akrabalık yarışması mı? Çok gereksiz!!Bizden birinin gitmediği için mutluyum valla !
Güle güleeeee:)) neler oldu peki??tv den izlİYorum şimdi. ARDA GİTTİ
Hepsi artiz de ondanŞu fotoyu atayım mı karar veremedim kızlar ama yolluyorum dağınıklık bu boyutta
Eki Görüntüle 1318341
Yani bana mı anormal geliyor yoksa gerçekten dağınık mı bilemedim. Kızların yatakları var sanırım burada. Toplu olmalarına imkan yok mu anlayamıyorum yani.Hepsi artiz de ondan![]()
Bence serkan gitmeli.. Sorun yaratan o..Sorun yaratanlar gidiyor tuğçe dışında.sıra incide.konuşma tarzına tahammül etmek zor.çok kavgacı.hep haksız.bu arada murata da gıcık olmsya başladım.samimiyetinden şüphe duymaya başladım.ayrıca ne öyle herkes birbirine abi abla diyor.akrabalık yarışması mı? Çok gereksiz!!
Bence serkan gitmeli.. Sorun yaratan o..
Murat böylelikle semihlerin tayfasının ne kadar iyi olduğunu görmüş oldu..
Asla geçmez bence karşı tarafa
İnci geçecek ama ..
Gamzede ..
Yada birleşmek isteyecekler serkan durumdan rahatsız artık belli oluyor hareketlerinden..
Gamze olabilir ama inci olmaz yani istese de geçemez bence.çünkü karşıdan seveni yok.serkan da dediğin gibi ortalık karıştırıci role devam ediyor.Bence serkan gitmeli.. Sorun yaratan o..
Murat böylelikle semihlerin tayfasının ne kadar iyi olduğunu görmüş oldu..
Asla geçmez bence karşı tarafa
İnci geçecek ama ..
Gamzede ..
Yada birleşmek isteyecekler serkan durumdan rahatsız artık belli oluyor hareketlerinden..
Çok fark etmedim ben canım.ama sen diyorsan doğrudur.Yani bana mı anormal geliyor yoksa gerçekten dağınık mı bilemedim. Kızların yatakları var sanırım burada. Toplu olmalarına imkan yok mu anlayamıyorum yani.
Ortam olsun, kıskançlık olsun diyorsun :)Hımmmm.şöyle tezcanın beğeneceği, incinin kıskanacağı bir kız olsun![]()
İnciye gıcık olduğum içinOrtam olsun, kıskançlık olsun diyorsun :)
Çok farkında değilim ben yaa.inciyle sarmaş dolaşlar hep.pek sanmıyorum.Zaten bence Tezcan Gamze'den hoşlanıyor. Bana öyle geliyor bilemiyorum.