Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
son dakika
bu abidin bi organizasyon ypmaya kalkıştı tam anlamadm sanatçı mı ne getirecekmiş neyse bunlar toplu halde toplantıdaydı.
athena gelsin falan derken inci türkan a ''athena nın konserine gittin mi hiç ''deyince. türkan alındı sen benm üstüme başıma göre konuşuyosun diye. inci de öyle demedim vs dedi kendini parçaladı yine iğrenç sesiyle. ama ben şuna şahit oldum max gelecekti ya. ''türkan abla max geliyo'' demişti gamze. inci de'' önce bi max i tanıtta kimmiş öyle söyle'' dedi. ve türkan da da birikmiş ben seni kaç kere uyardım dedi. yani patlama noktası oldu türkan ın alınmakla ilgili. bağırmadı türkan zaten.inci de bi konsere gittin mi diye çarptırdılar biz başörtüsüne bi şey demedik dedi. gamze de arka çıktı konuşturtmadı. ama bence de doluluk patlaması oldu türkan ın alınması.

evet duydum sapık tezcan şeyyapsaydım diyoo
ve tezcan la gamze dün bir şeyler konuştular şifreli olduğu için ikisie anlaşamadı rahat konuşamıyoruz ya neyse boşver dediler
ama aralarında bi engel varmış gibi konuştular ya da bir olay içinde bi engel var gibide olabilir.
Ah iyi tek duyan ben değilim tezcanın lafını.sanki semih kurretulaynla yükseldi:63:
Gamzeyle tezo ne karıştırıyorlar acaba yaao_O

kızlar kopuyorum şu an ya bi izleyin semih in hareketlerini kavga ediyolr ya pısssssss diyo havanızı aldım gibisinden.inci bağırıyo arkasından boş insansın sen boşsun
gamze de inanmıyorum yaa insanları anlamıyorum nasıl semih i tutarlar diye bağırdı. inci de gamzeye ya tamam sus artık sende boşver dedi
semih diyo ki kurretülayn a şimdi abidin gelecek mi gelmeyecek mi görcez takıma
ayrıca semih plan yaptı bugün kü programda herhangi bir şey olduğunda inciye yüklenin o zaten gösterecek kendini 1 kelime etmek yeterli dedi. acaba ondan mı inciye atladılar bugün.
tezcan da kızıyo inciye ilk lafı sen dedin neden dedin diye
kurretülayn yemeni bağlamış olaydan hemen sonra inci dedi ki noldu mağdurları mı oynuyosunuz şimdide size prim vermicem.
olaydan sonra abidin i dışarda gören inci abidin i çağırdı yanlarına ve abidin halkın ütopya ya semih i görmeye geldiğini söyledi. semih i halkın tutma nedenini ise abidin şu şekilde açıkladı. semih ilk geldiğnde çağtay a bomba koyup patlacağım dedi ve ardından diskalifiye olayı oldu. ama tesadüftü ama gerçekti bilmiyoruz fakat halk tarafından eğer bu kurguysa vay semih bu işi biliyo dediler ve onu desteklediler dedi. gamze de inanmıyorum insanlar bunu nasıl destekler dedi. ((ama bence olay tesadüftü çünkü diskalifiye olayında semih in hiç bir suçu yoktu tamamen çağdaş hasta psikopat bi şekilde takıntılıydı semih onla diyaloğa girmemesine rağmen üzerine giden çağdaş tı.)) abidin devam etti 2.si bizim halkımız mağdur u sever dedi. semih karşılık vermedi ve giderken çağdş a bye bye dedi dedi.
gamze de dediki e bizde yalandan nişan yapalım evlenelim o zaman abidin vs vs işte.

olay kur an a yasin e geldi valla
inci diyoki ''benm annemde kapalı ne alakası var türkan abla buraya geldiğinde dantalli çorabı vardı dışarda öyle değil ki ''dedi
e bizde biliyoruz kadının kafası açık ama orda çiftlik hayatı yaşıyor ben kapalıyım mı dedi saçmalığa bak ya
tezcan diyo ki ben burda kalmak için kendimi çok çok iyi pazarlayabilirdim ahaha laflara bak
inci de diyo ben yasin okudum ama kimseye gösterdim arkam dönük okudum dile getirmedim .abidin de dedi ki şimdi bunu derken dile getirmiş oldun. inci de diyo ki örnek veriyorum.

gamze de ben çok salaş oldum üstüm falan bi şeyler dedi anlaşılmıyo ki glulgugllguguug diyo anca:KK47:
ama farkettm ki o gri şeyi üzerinden hiç çıkartmıyo

Ardanin semihe yazdigi mektupta bisey dikkatimi cekti. Harbi adamsin kimseye dusundugunden farkli davranmiyosun ama kendini farkli gosteriyosun anlamina gelen bisi yazmisti. Ilk kez ardaya hak verdim.:) farkettim de bi semih harbi gercekten. Ben zehir gibi zeki cok eglenceli diye seviyordum. Yerini dusuncesini belli ettigi icin bir daha sevdim:)
ben şu kurre mevzusunu hala çözemedim. semih kurre konusunda ciddiyse sevgilisi olan bi kıza asılması hiç hoş değil. kız ne kadar yüz verse de yarın bir gün kurre kendi sevgilisi olduğunda kurre başkasına yine yüz verebilir. semih gibi zekiyim diye gezinen birinin bu aklına gelmiştir zaten %100 o yüzden diliyorum ki bu olay gerçek deil. e gerçek değilse halkın tepkisini almayacak mı yalan mı söyledin onca zaman diye. bekliyorum büyük bir merakla. ayrıca kurre gibi çocuk, fevri neyin ne olduğunu anlamayan kendini prenses sanan bir kızı ben semih e yakıştıramıyorum açıkcası

tezcan ve serkan kurreye yüz verip arkasından kafa buluyolarmış galiba
tzcan oyun daha yeni başlıyor gibi bir cümle kurmuş

kurrenin hoşlanma meselesini dalgaya alıyolar demek ki
aa kaynak nerden canm canlı mı izledin yoksa fb den mi??

semih'in kurre'ye hoşlanma olayı ile ilgili söylediklerine bir açıdan katılıyorum.
"ben senin erkek arkadaşın olsam şu olaydan sonra güvenim falan kalmaz" diye konuştu. haklı.
peki bu adam bu kızın peşinden koşmuyor mu, nişan(oyun da olsa) yapmadılar mı, kurre nişanı atacağını söyleyince "çocuk oyuncağı mı bu" diye kızmıyor mu? bildiğin sevgili bunlar.
ama semih kurre gibi kendi kendine gelin güvey olmuş durumuna düşmek istemediği için bence, "ben senin erkek arkadaşın olsam" diye konuşuyor. belki de yarışma başladığından beri ilk kez kurretülayn'la ciddi konuştu. gerisi fasa fisoydu şakaydı oyundu belki? belki de saçma hareketleri yüzünden kurretülayn'dan soğuyacak, uzaklaşacak.
canlı izleyenler var mı araları nasıl şu an?
araları aynı ama bence de semih haklı. haklı olmasına haklıysa eğer kendisi neden sevgilisi olan bir kıza asılıyor hala anlamıyorum. oyunsa da en sonunda da bunu açıkladığında halkın gözünden düşmeyecek mi bilemedim valla. oyun olsunda şu kurre bi bozulsun.

tezcan gibi burnu havada bir tip nasıl oluyor da inci gibi çingene bozması bir kızla takılıyor onu da anlamıyorum ya..
kesinlikle ya nasıl bir çingene tipi var kızda. tezcan ın tipine bakma boş boş duran bi tip. ama inci de gıcık gidiyo gbi tezcan a kızıyo falan eyvallahı pek kalmamış gibi bilemedim. içinin boş olduğunu mu nladı acaba.
Saplantılı bir de bu kurre.özlem demiş bence öyle bir şey yok diye.kurre ısrarla kaç kez anlatmış tuncay benden hoşlanıyor konuşayım mı diye diye özlemin başının etini yemiş özlem de artık konuş demiş.burada haklı kadın.kurre kimseyi dinlemiyor kendi bildiğini okuyor.
Semih e gelince kız kitlesi artmıştır zaten:KK53: napsın kurreyi:KK48:
bu özlem e akıl danışmış aynen. özlem konuşayım mı tunca yla demiş. özlem konuşma bence demiş bi daha sormuş konuşma demiş 3. de artık tamam konuş demiş. kurre kendi istediği cevabı alana kadar bırakmıyor belli oldu. bence oyları düşecek çok sarsıldı kişiliği. hanımefendilikten eser meser kalmadı. karşı grup bitince ilk iş kurre nin gitmesi bence. ama yeni kişiler geldiği için onları temizlerler ve böyle bir şeye gerek kalmayacak.

Kızlar , gelen misafirler her zaman ki gibi semihler cafede takılıyor..

serkanların tayfası her zamanki yerinde oturmuş kendi aralarında konuşuyorlar..

Semihte , abidine iş yaptırma derdinde bulağına girin abidin bey diyip dolanıyor hahahaha
neye girin diyor canm anlamadım?? =) bir de ilk gelince müşteriler yemeğe girip sonra çay ve tatlıya cafeye gidiyorlar canm belki yine öyle bir an olmuş olablir.

ama yazdığı mektup çok dokunaklıydı yahu.o neydi öyle adamın içine yazar kaçmış resmen.
canım o bir hikaye. mektup zaten sana bir hikaye anlatacağım diye başlıyor.

Bugün ağlıyordu ama neye ağladığını bilmiyorum. Kaçırdım izleyemedim..

Özlem ve semih kurrenin melankolik olduğunu söylüyordu..
Semihe duygularında ciddi misin falan diye sordu.Semihte gülüyordu..
canlı yayında mı acaba ciddi değil mi??

Son düzenleme:
tezcan inci nin kaşlarını boyadı yazmışta biri. onu diyorsun sandm canm. o değil demek ki
inci fazla mı boyamış nedir olay yani canım o_O
Kaşının yarısı yok yaaa.resmen yarım kaş yaptırmış kız.yok böyle bir kaş:KK57:İnsanın orijinal kaşı az olabilir ama bu boyatmış.insan biraz uzatır yanlara doğru.bi dikkatli bak.anlıcaksın d e mek istediğimi canım.:KK45:

Kaşının yarısı yok yaaa.resmen yarım kaş yaptırmış kız.yok böyle bir kaş:KK57:İnsanın orijinal kaşı az olabilir ama bu boyatmış.insan biraz uzatır yanlara doğru.bi dikkatli bak.anlıcaksın d e mek istediğimi canım.:KK45:
haa evet canım biliyorum düz kaş modaya şimdi düz yapınca kavisi komple alıyorlar o da öyle yapmış. ama yakışmıyorsa yapısı sana uymuyorsa yapma kardeşim
dünmüydü altar inciye sordu sevgilin oldu mu hiç diye ama alakasız şeklde değil ya kaynatıyorlardı ya cafede inci yanlarına gitmişti o ara işte. neyse inci de diyo ki babişkom izliyo bu sorulara cevap vermeyim. iyice tezcan seni kucaklarken, tezcandan hoşalnıyorum derken babişko izlemiyor muydu. bence bu hafta en düşük oylu inci yazsalar keşke

abidin ne tarafta kızlar çözebildiniz mi. ortada gibi görünmeye çalışan ama murat lara eğilimli gibi duruyor.

haa evet canım biliyorum düz kaş modaya şimdi düz yapınca kavisi komple alıyorlar o da öyle yapmış. ama yakışmıyorsa yapısı sana uymuyorsa yapma kardeşim
dünmüydü altar inciye sordu sevgilin oldu mu hiç diye ama alakasız şeklde değil ya kaynatıyorlardı ya cafede inci yanlarına gitmişti o ara işte. neyse inci de diyo ki babişkom izliyo bu sorulara cevap vermeyim. iyice tezcan seni kucaklarken, tezcandan hoşalnıyorum derken babişko izlemiyor muydu. bence bu hafta en düşük oylu inci yazsalar keşke
Moda diye kaşımı suratımın yarısında bır a kamam valla.ne çirkin duruyor yaaaa:KK12:

Bence inci melekten sonra bu kız gitmeliydi.çok bile kaldı.:KK12:

ben şu kurre mevzusunu hala çözemedim. semih kurre konusunda ciddiyse sevgilisi olan bi kıza asılması hiç hoş değil. kız ne kadar yüz verse de yarın bir gün kurre kendi sevgilisi olduğunda kurre başkasına yine yüz verebilir. semih gibi zekiyim diye gezinen birinin bu aklına gelmiştir zaten %100 o yüzden diliyorum ki bu olay gerçek deil. e gerçek değilse halkın tepkisini almayacak mı yalan mı söyledin onca zaman diye. bekliyorum büyük bir merakla. ayrıca kurre gibi çocuk, fevri neyin ne olduğunu anlamayan kendini prenses sanan bir kızı ben semih e yakıştıramıyorum açıkcası

aa kaynak nerden canm canlı mı izledin yoksa fb den mi??

araları aynı ama bence de semih haklı. haklı olmasına haklıysa eğer kendisi neden sevgilisi olan bir kıza asılıyor hala anlamıyorum. oyunsa da en sonunda da bunu açıkladığında halkın gözünden düşmeyecek mi bilemedim valla. oyun olsunda şu kurre bi bozulsun.

kesinlikle ya nasıl bir çingene tipi var kızda. tezcan ın tipine bakma boş boş duran bi tip. ama inci de gıcık gidiyo gbi tezcan a kızıyo falan eyvallahı pek kalmamış gibi bilemedim. içinin boş olduğunu mu nladı acaba.
bu özlem e akıl danışmış aynen. özlem konuşayım mı tunca yla demiş. özlem konuşma bence demiş bi daha sormuş konuşma demiş 3. de artık tamam konuş demiş. kurre kendi istediği cevabı alana kadar bırakmıyor belli oldu. bence oyları düşecek çok sarsıldı kişiliği. hanımefendilikten eser meser kalmadı. karşı grup bitince ilk iş kurre nin gitmesi bence. ama yeni kişiler geldiği için onları temizlerler ve böyle bir şeye gerek kalmayacak.

neye girin diyor canm anlamadım?? =) bir de ilk gelince müşteriler yemeğe girip sonra çay ve tatlıya cafeye gidiyorlar canm belki yine öyle bir an olmuş olablir.

canım o bir hikaye. mektup zaten sana bir hikaye anlatacağım diye başlıyor.

canlı yayında mı acaba ciddi değil mi??
bulaşığa girin abidin bey diyordu .. yanlış yazmışım pardon =)

Back
X