Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
net derken neyi kastediyosun mesela

bence türkan gayet korkuyo
sürekli bi yazılma korkusu yaşıyo lafları söyleyip söyleyip sonra da özür diliyo
daha önceden de çok yapıyodu bunu
serkanla diğer grupla filan tartışıp eleme öncesi özür diliyodu gereksiz yere

semihin fanları çok olduğu için de rahatsızlık duyuyo
o en çok kendisinin sevildiğini düşünüyodu ama misafirler semihe ilgi gösterince sinir oldu baya
seni halka sevdiren biziz gibi laflar etti
şimdi korktuğu için gitmesini istiyo
serkana gerekirse semihi yazarım dedi geçenlerde

kendi yaptığı işler elinden alınacak diye de korkuyo
ineğe hiç bakamıyo mesela ama satılacak olsa asla izin vermez
zümrütü değiştirdiler hala zümrüt zümrüt diye konuşuyo
çok itici geliyo bana artık o kadın
karşı takımı ya da kendi takımından birini sarılmasını öpmesini kastetmiyorum tasvipte etmiyorum çok yapmacık o kısmı.
serkan la konuşmasını dinledim canm çalışmayan yazılır dedi eğer mandıra işine girersek kim çalışır kim çalışmaz belli olur babamı dahi yazarım dedi. açıkcası bu konuda katılıyorum adam çalışmıyor e yeni yeni işte. haketmeyen birinin 1. olmasını istemem ama diğerlerininde kişilikleri tam oturmuş değil en düzgünü semih yine.

çok net derken grup arkadaşlarının yüzüne söyledi kaç kere. ben tek başınada olurum hiç farketmez. yeter artık bıktım şunlarınızdan vs diye söyledi cafede ve herkese emir veriyo semh te dahil. korksa bi kere emir veremez gel şunu yap şunu getir götür diye. hatta cafeye gelenler türkan a senin için geldik diyolar gözlemen için vs diye türkan da çok havalandı tam tersi yaniii. beni kimse yıkamaz falan diyo ortalarda bangır bangır korkma falan yok canm ben canlı yayınlarıda izliyorum

türkan a inci nin annesi demiş ki affet onu. türkan da diyo ki o kızına öğüt verseydi halkın önünde özür diletseydi yetişkin kadın onu diyemiyor bana gelip böyle diyor dedi

bence başvuran misafirlerin yol ve masraflarını acun karşılıyor kızlar siz ne dersiniz??

bir de bu uzaklaştırılan misafir için yorum yapmak yasak değil ki demişsinz alıntı yapmıştım ama gitmiş. yorum var ama çok net yorumlar değil. hani şöyle yap böyle et değilde daha yuvarlak yorumlara izin var.

karşı takımı ya da kendi takımından birini sarılmasını öpmesini kastetmiyorum tasvipte etmiyorum çok yapmacık o kısmı.
serkan la konuşmasını dinledim canm çalışmayan yazılır dedi eğer mandıra işine girersek kim çalışır kim çalışmaz belli olur babamı dahi yazarım dedi. açıkcası bu konuda katılıyorum adam çalışmıyor e yeni yeni işte. haketmeyen birinin 1. olmasını istemem ama diğerlerininde kişilikleri tam oturmuş değil en düzgünü semih yine.

çok net derken grup arkadaşlarının yüzüne söyledi kaç kere. ben tek başınada olurum hiç farketmez. yeter artık bıktım şunlarınızdan vs diye söyledi cafede ve herkese emir veriyo semh te dahil. korksa bi kere emir veremez gel şunu yap şunu getir götür diye. hatta cafeye gelenler türkan a senin için geldik diyolar gözlemen için vs diye türkan da çok havalandı tam tersi yaniii. beni kimse yıkamaz falan diyo ortalarda bangır bangır korkma falan yok canm ben canlı yayınlarıda izliyorum

korkuyo derken en sonunda birinciliği semihe kaptırmaktan çok korkuyo
yoksa o sürekli şikayetlerde zaten laf söylemeye çekinmiyo

ama havalanması yeni yeni oldu daha önceki videoları izledim semihe hediyeler geldikçe çıldırdı kadın
en son biri eşofman geitrdi de mutlu oldu
ayrıca misafirler yine biz inek veya yemek için gelmiyoruz dediler geçen bozuldu mesela
herkes grubu sevdiğinden geliyo genelde yemek için değil

ayrıca ütopyada en çok çalışan birinciliği hakediyo diye bi mantığım yok benim
kayda değer birşey yapmıyolar çünkü
yemek örgü vs işini hepsi yapıyo canım ama türkan sürekli ben şunu yaptım ben bunu diye konuşuyo
semih çalışmıyo görünüyo ama ben kaç kere geceleri sabaha kadar çalıştığı videoları gördüm
murat ve altarla birlikte

türkanı ön plana çıkaran ahır işleri ki ineğe de doğru düzgün bakamıyo hiç
ayrıca o kadın kimsenin işi öğrenmesini de istemiyo
inci başlarda inek sağmayı öğrenmek istedi ama öğretmedi ve murata da öğretirsen hakkımı helal etmem dedi
yanına çağırdığı kişileri getir götür işlerinde kullanıyo sonra da bütün işi ben yaptım diyo
yemek işinde de aynı şekilde çok yaptı
hep kendi yapmak istedi
o bulaşık konusunu yıkmak istiyo hep diğerlerine
millet te sinir oluyo ona doğal olarak

kadın çalışkan biri ama davranışları hiç hoş değil
hep kendi ön plana çıksın istiyo

bence imkansız reyting almadı diye olabilir.
kız nerden gördün bak tuncay ın sevgiliside hamile ve gamze tuncay öpüşmüş diye sen mi demiştin:KK48:

evet sabaha karşı olmuş bu olay çok önceden ama ben yorumlarda gördüm kendim izlemedim

ben zaten gamzeyi anlamadım
evli olduğu ortaya çıkmadan önce serkandan hoşlandığı söylemiş sonra tuncayla yakınlaşmış galiba
şimdi de tezcanı seviyo :KK48:

Back
X