Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Bu arada Abidin Tuncayın gitmesini istemediği için daha çok gruptan ayrılmıştı. Tuncayların Abidini yazması olmadı. Gerçi Abidininde Kurreturaynı yazması olmamıştı. Hernekadar Semihi sevmesemde Abidin orda bomba patlattı

Katılıyorum senem.
Şu anda farzımisal Semih elense ve gitse, hiçkimse ama hiçkimse arkasından iyi konuşmaz. İyi bilirdik diyen olmaz yani.

Bu arada Abidin Tuncayın gitmesini istemediği için daha çok gruptan ayrılmıştı. Tuncayların Abidini yazması olmadı. Gerçi Abidininde Kurreturaynı yazması olmamıştı. Hernekadar Semihi sevmesemde Abidin orda bomba patlattı
Semih'e karşı her yol mübah diyorum.
Çünkü o sürek avı yapıyor adeta. Kendi yanındakilere de "kıyım" yapacak.
Bak görün
Demedi demeyin :)

Ayrıca Semih hastaneden döndüğünde kurret ona koşarken "listen to you harm" çalması ağır çekim klip gibi goruntuler falan bu ilişki Semih'i besleyen damar oluyor.
O yuzden Kurret gitmesin istiyor.
Onu kullaniyor başından beri

Semih'e karşı her yol mübah diyorum.
Çünkü o sürek avı yapıyor adeta. Kendi yanındakilere de "kıyım" yapacak.
Bak görün
Demedi demeyin :)

E zaten geçenlerde türkan için dedi gerekirse kıyım yapıllır diye. Altar için Murat için herkes için demişti. Semih herkese günü geldiğinde ihaneti tattıracak. Bunuda yazın biyere :D

Dun hangi ara eleme oyleme yapildi yahu..
Ben niye denk gelmedim
Benim gordugum semihin serkanlarin grubuyla anlasma yoluna gitmeseydi..

Sanırım tv de yeni bölüm varken ütopyada da eleme yapıldı.zaten yayına kapatılmış yine. o değil de şimdi her şey birleşti inek de satıldı onun parasını da yediler.kafadan 5 bin lira borçları var o zaman serkanların.Serkanlara yaradı bu birleşme bence.Ama fazla uzun sürmez gibi geliyor.Sonuçta bir sonraki elemede yine gruplaşma olacak.

Sanırım tv de yeni bölüm varken ütopyada da eleme yapıldı.zaten yayına kapatılmış yine. o değil de şimdi her şey birleşti inek de satıldı onun parasını da yediler.kafadan 5 bin lira borçları var o zaman serkanların.Serkanlara yaradı bu birleşme bence.Ama fazla uzun sürmez gibi geliyor.Sonuçta bir sonraki elemede yine gruplaşma olacak.

Aynen oyle..
Simdi amaclari ne gamzeyi ne de kurreyi kaybetmemek icin abidini yollamak olcak..
Sonra yine olan olur

İki gundur tam izleyemedim simdi gamze kurre ve abidin mi var yani

Aynen oyle..
Simdi amaclari ne gamzeyi ne de kurreyi kaybetmemek icin abidini yollamak olcak..
Sonra yine olan olur

İki gundur tam izleyemedim simdi gamze kurre ve abidin mi var yani

evet öyleymiş ben de bu aralar netten takip edemiyorum.inci şey demiş eğer birleşmeyi kabul ederseniz abidini yazarız o şekilde semih kabul etmiş kurreyi kurtarmak için.
bu arada serkan tüm arkadaşlarına ayakkabı almış ama hangi parayla onu anlamadım.sürpriz yapmış.

evet öyleymiş ben de bu aralar netten takip edemiyorum.inci şey demiş eğer birleşmeyi kabul ederseniz abidini yazarız o şekilde semih kabul etmiş kurreyi kurtarmak için.
bu arada serkan tüm arkadaşlarına ayakkabı almış ama hangi parayla onu anlamadım.sürpriz yapmış.
Serkanlar bizim borcumuz yok diyordu gecenlerde..
Bi ayakkabi ne kadar ki kuzum uygun fiyatlara bile var tutupta marka alcak halleri yok herhalde

Marka bisey mi almislar

Serkanlar bizim borcumuz yok diyordu gecenlerde..
Bi ayakkabi ne kadar ki kuzum uygun fiyatlara bile var tutupta marka alcak halleri yok herhalde

Marka bisey mi almislar

hiç bilmiyorum ki canım.ucuz bir şey de olabilir bak öyle düşünemedim ben ama 11 tane sonuçta:KK53:

bu grup bölünür yakında 1 hafta böyle takılırlar.ama şu noyan girince ütopya ya ne olacak merak ediyorum:KK48:

Bence diğer grup Semih'in oyununa geldiler. Semih insanları çok güzel avucuna alabiliyo. Diğer grup Semih'in dediğini yazmayıp Abidinle konuşup hepsi bir ismi yazsaydı onlar sayıca üstün olurdu. İşler tersine dönebilirdi. Abidini yazmak Gamzeyi kurtarmaz bence. Hepsi Altarı yazsaydı daha mantıklı olurdu. Semihi gerçekten tebrik ediyorum. Ordan girdi burdan çıktı büyük ettiği laflarını bile yedi karşı gruba dediğini yaptırttı. Adam aylardır çalışmadığı kadar çalıştı şu iş için.
Abidinle bir olsa ne olcak ki? Abidin beyin bi taraflari kalkti herseyi ben belirliyoruk diye kasim kasim kasiliyodu özlemde ona guveniyodu ohhhhh pis rekabet o kim ki dun gelmis hersey elindeymis iki yuzluluk yapti izliyoruz..
Ozlem gamzeyi dusunmeden semihi yazdirmayi tabi ister neden cunku kurreyi kiskandigi icin gitmesini ihtimal olarak gorerek gamzeyi harcayiyacaklardi..Kurre gitmezdi bolunurdu oylar..
abidinin böyle olmasai ve semihi ben ilklerde sevmiyodum ama gercektwn helal olsuun diyorummm zekasi cok guzel calisiyo dedigini yaptirdi tebrik ederim.. ve bu anlasma uzun surelidir

hiç bilmiyorum ki canım.ucuz bir şey de olabilir bak öyle düşünemedim ben ama 11 tane sonuçta:KK53:

bu grup bölünür yakında 1 hafta böyle takılırlar.ama şu noyan girince ütopya ya ne olacak merak ediyorum:KK48:
Kiz piyasa da20 tl ye botlar bile gormustum gecende topuklu vs cizmeler falan. Yilbasi indiriminden almislardirrrr belki ay bu aksam izleyecegim :)

Back
X