Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
kızlar o değil de bu tezcanla ilgili durumlar cok karısık
bu gitmeden önce,kurreye sen ne hamarat kızsın falan filan dedi,gamze hiçbir şey yapmadı,inci kıskançlık krizlerine girdi
şimdi de gamze tezcan benim erkek arkadasım diyor
ben bu durumuu hiçç anlamadım

kurre sevimli biri oradaki kadınları düşünürsek
hak verdiğim konular var özellikle işine karışılması konusunda
ama bazen de çok şımarık davranıyo
semihin arkasına sığınıyo
biriyle tartışırken hemen semihe şikayet ediyo bana böyle yaptı diye semihi kavgaya sokuyo
onu kullanıyo da olabilir diye de düşünüyorum o yüzden

ama gamze ve kurreyi seviyorum ben
abidin çok yapmacık biri
ve rejiyle anlaşmalı geldiğini düşünüyorum
aynen ben de

bu abidinin tutarsız davranıslarından sonra acaba ütopya kurgu mu diye kafama takılmaya başladı
en azından abidin bence kurgu bir kişilik

2gun once izlediniz mi?
Kiz el isi yapiyo
Kiza biraksana,kaldirsana sunlari dedi yaptirmadi
Kiz hic bise demedi tamam dedi bahceye cikti altar bile isyan etti turkan abla kiza niye sariyosun napti sana dedi hala kizin arkasindan konustu
Turkan da gitsin
Gozlemyide recelide digerleri yapabilir
İnegede bakilir bi sekilde
aynen ben de izledim,türkanın da suyu ısındı

bu abidinin tutarsız davranıslarından sonra acaba ütopya kurgu mu diye kafama takılmaya başladı
en azından abidin bence kurgu bir kişilik

kurgu tabi canım
abidin kanalın davetiyle girmiş inci söyledi başvuru yapmamış
millet bi sürü elemeden geçiyo abidin direk girmiş
ve geldiği günden beri grupları birkeştirmek istiyodu kanal bunu istiyo çünkü
gruplar ayrı olunca proje teklifi gelmiyomuş
semih hastaneye gitmeden önce inciyi yazalım abidin de oy atar dedi
sonra birden hepsini abidin için ikna etti
pil odası herşeye karışıyo canlı izlesen anlardın
doğal hallerine bırakmıyolar
reyting için sürekli olay yaratmaya dengeleri değişirmeye çalışıyolar heyecan katma amaçlı
eleme sistemini bile sürekli değiştiriyolar kafalarına göre

yarışmanın orjinalinde 15 kişinin hiç azalmaması lazım burda böle bi durumda yok mesela

kurgu tabi canım
abidin kanalın davetiyle girmiş inci söyledi başvuru yapmamış
millet bi sürü elemeden geçiyo abidin direk girmiş
ve geldiği günden beri grupları birkeştirmek istiyodu kanal bunu istiyo çünkü
gruplar ayrı olunca proje teklifi gelmiyomuş
semih hastaneye gitmeden önce inciyi yazalım abidin de oy atar dedi
sonra birden hepsini abidin için ikna etti
pil odası herşeye karışıyo canlı izlesen anlardın
doğal hallerine bırakmıyolar
reyting için sürekli olay yaratmaya dengeleri değişirmeye çalışıyolar heyecan katma amaçlı
eleme sistemini bile sürekli değiştiriyolar kafalarına göre

yarışmanın orjinalinde 15 kişinin hiç azalmaması lazım burda böle bi durumda yok mesela
çok mantıklı ya

türkanın semihe bi sürü laf saydı şimdi de gelip öptü
ben türkanın ne yapmaya çalıştığını gerçekten anlamıyorum

Semih'in narsist kişilik bozukluğu olduğunun açıklamasını eline yazıp vermediler herhalde Abidin'in.
Semih'e karşı biraz başarılı olan kurgulanmış yarışmacı olacak size göre. Pil odasından gönderilmiş olsa bile robot makina değil herhalde.
Robot gelse Semihe dayanamaz zaten

ya canım yarı yolda kalma yok
semihlerle konuşurken birlikte oturalım elemeden sonra bakarız duruma dediler
tamamen birleşme konuşulmadı ama eskisi gibi olmayacaktı
yine grup konsepti vardı ama birlikte oturup birşeyler yapacaklardı
serkanlar zaten halkın tepkisini aldığı için tam birleşme istiyolar ki potaya girmesinler
böylece grup denen birşey olmayacak
zaten diğer grubun çoğu semihçiydi
bazı kişiler oyu olduğu için değil sırf o grupta olduğu için oy alıyodu

şimdi serkanlar bireysel olmak istiyo aslında
grup yüzünden oy kaybediyolar çünkü
canım sen dedin bana zaten inci birleşme karşılığında oyu abidin e veririz demiş diye. birleşmenin sınırı falan olmaz bence. abidin tehdit etmiş olabilir. ben abidin i savunmuyorum ben altar ı tutuyorum. ama durum şu ki. kurre nin ilişkisine laf ediyorlar diye bozuluyorlardı da semih in adama dedikleri nedir yahu. izlerken çok eğlendim ama bana birisi bunu yapsa onu tehdit etmeyi bırak beter ederdim.tamam abidin hatalı durumu izah edebilirdi türkan gibi kısa ve net bir şekilde. çocuk gibi adama taktığı laflara bakar mısın. onu da geçiyorum dün hemen cafeye kaçtı bahane uydurup. neymiş sinirlenmiş. daha önce inci atak yapınca üzerine gidin diyordu. şimdi biri atak yaptı hemen bahanesi oldu kestirdi attı kaçtı gitti yani. cafede de kendini acındırıyor yok çağdaş gibi olacakmış abidin de güya onu dövecekmiş tehdit etmişmiş.madem kendi kaşar sevgilisiyle saygı görmek istiyor bu yaptıkları neydi o zaman. neyse ben şu saatten sonra semih i tutmam birebir izledim gördüm.
türkan da küsmüş bugün semih reis mi olcam lider mi olcam ne demiş. türkan ın işi belli olmaz zaten barışadabilir

Abidin kurgu ise Semih kurgunun kralııı
..Bence abidinin girerken sadece diğer grubun erimemesi için bir strateji ile yönlendirildiğini (aksi durumda Serkanların gurup bu ay full yazılmış olacaktı) bundan sonrasında ve şu anda artık bireysel karar verdiğini düşünüyorum Oylama günündeki yorumlarınıda beğendim açıkcası iki lafı bir araya getiremeyen ,düşündüklerini güzel izah edemeyen insanları sevmiyorum Mesela Özlem de edebiyat yapıpım dedi ama olmadı ifade edemedi düşündüğünü ozamanda Semihe saydırmaya başladı.

canım sen dedin bana zaten inci birleşme karşılığında oyu abidin e veririz demiş diye. birleşmenin sınırı falan olmaz bence. abidin tehdit etmiş olabilir. ben abidin i savunmuyorum ben altar ı tutuyorum. ama durum şu ki. kurre nin ilişkisine laf ediyorlar diye bozuluyorlardı da semih in adama dedikleri nedir yahu. izlerken çok eğlendim ama bana birisi bunu yapsa onu tehdit etmeyi bırak beter ederdim.tamam abidin hatalı durumu izah edebilirdi türkan gibi kısa ve net bir şekilde. çocuk gibi adama taktığı laflara bakar mısın. onu da geçiyorum dün hemen cafeye kaçtı bahane uydurup. neymiş sinirlenmiş. daha önce inci atak yapınca üzerine gidin diyordu. şimdi biri atak yaptı hemen bahanesi oldu kestirdi attı kaçtı gitti yani. cafede de kendini acındırıyor yok çağdaş gibi olacakmış abidin de güya onu dövecekmiş tehdit etmişmiş.madem kendi kaşar sevgilisiyle saygı görmek istiyor bu yaptıkları neydi o zaman. neyse ben şu saatten sonra semih i tutmam birebir izledim gördüm.
türkan da küsmüş bugün semih reis mi olcam lider mi olcam ne demiş. türkan ın işi belli olmaz zaten barışadabilir

ama sen izlememişsin heralde o anı
birleşme konusunda herşey birleşsin denmedi
birlikte oturulsun ayrı takılmayalım sonra konuşulsun dendi yani toplantıda karar verilecekti
ama inci oylama sırasında lafı çevirdi herşey ortak olacak dedi
yani aradaki soğuk savaşa son verilecekti ve abidin yazılacaktı bi de üretim için ortak şeyler yapılacaktı
türkan ahırda semihi sıkıştırdı ben kasaları birleştirmem diye
semih birleştirecekti normalde kasaları sonra toplantıda türkan hemen ben birleştiririm dedi semih ortada kaldı sinirlendi
zaten semih dört dörtlük diyen yoktur heralde ama diğerleri de çok fena lafları arkada söyleyip sonra da masada ağızlarını açmıyolar

abidin konusunda katılmıyorum
gruba girip elemeden bi gün önce çıkan insana ne denebilir ki
ben olsam ben de sinirlenirim
yarışmaya girdiği anda tek takılmaya başlasa hak verirdim ona çünkü dışardan izleyip geldi ve semihin karakterini gayet iyi biliyodu madem sevmiyodu neden hemen o gruba dahil oldu
amacı gayet ortada gruptakileri semihe karşı doldurup bölmeye çalıştı özlem onun gazına gelmese çıkamazdı
semihler bitince de karşı tarafı bölmek isteyecek
dediğim gibi en baştan tek takılarak bunları yapsa strateji derim ama abidinin yaptığı arkadan vurmaktan başka birşey değil

ayrıca abidinin semihin arkasından yaptığı taklitleri izlemiyosun sanırım o sürekli dalga geçiyo zaten sadece yüzüne karşı birşey yapamıyo

türkan da ben reis olucam dedi
kendisi lider olmak istiyo
aşiretiz semihin ayağına sıktırırım gibi laflar etti
kadın kendini kaybetti kimse izlemiyo sanıyo heralde

bu arada serkanlar gelecek ay altarı semihi ve kurreyi yazıp güçlü rakipleri göndermeyi düşünüyomuş

gamzede eşyalarını topluyodu
elenen kişi bugün mü açıklanacak acaba

kızlar o değil de bu tezcanla ilgili durumlar cok karısık
bu gitmeden önce,kurreye sen ne hamarat kızsın falan filan dedi,gamze hiçbir şey yapmadı,inci kıskançlık krizlerine girdi
şimdi de gamze tezcan benim erkek arkadasım diyor
ben bu durumuu hiçç anlamadım

tezcan bi programda inciyi değil gamzeyi sevdiğini söyledi
aralarında birşey varmış zaten de inciye söylemiyolarmış
gizliden birşeyler yapıyolarmış
gerçi tezcan inciye de sevgilisi gibi davranıyodu ama sonra onu kardeş gibi görüyodum dedi :KK53:
inciye ablası söyledi durumu baya şaşırdı
o an inciye üzüldüm
gamze de duydu tezcanın sevdiğini söylediğini baya sevindi o yüzden erkek arkadaşım diyo

ama sen izlememişsin heralde o anı
birleşme konusunda herşey birleşsin denmedi
birlikte oturulsun ayrı takılmayalım sonra konuşulsun dendi yani toplantıda karar verilecekti
ama inci oylama sırasında lafı çevirdi herşey ortak olacak dedi
yani aradaki soğuk savaşa son verilecekti ve abidin yazılacaktı bi de üretim için ortak şeyler yapılacaktı
türkan ahırda semihi sıkıştırdı ben kasaları birleştirmem diye
semih birleştirecekti normalde kasaları sonra toplantıda türkan hemen ben birleştiririm dedi semih ortada kaldı sinirlendi
zaten semih dört dörtlük diyen yoktur heralde ama diğerleri de çok fena lafları arkada söyleyip sonra da masada ağızlarını açmıyolar

abidin konusunda katılmıyorum
gruba girip elemeden bi gün önce çıkan insana ne denebilir ki
ben olsam ben de sinirlenirim
yarışmaya girdiği anda tek takılmaya başlasa hak verirdim ona çünkü dışardan izleyip geldi ve semihin karakterini gayet iyi biliyodu madem sevmiyodu neden hemen o gruba dahil oldu
amacı gayet ortada gruptakileri semihe karşı doldurup bölmeye çalıştı özlem onun gazına gelmese çıkamazdı
semihler bitince de karşı tarafı bölmek isteyecek
dediğim gibi en baştan tek takılarak bunları yapsa strateji derim ama abidinin yaptığı arkadan vurmaktan başka birşey değil

ayrıca abidinin semihin arkasından yaptığı taklitleri izlemiyosun sanırım o sürekli dalga geçiyo zaten sadece yüzüne karşı birşey yapamıyo

türkan da ben reis olucam dedi
kendisi lider olmak istiyo
aşiretiz semihin ayağına sıktırırım gibi laflar etti
kadın kendini kaybetti kimse izlemiyo sanıyo heralde
kasa birleşmezse adı birleşme olmaz
abidin i savunmadım canım iyi oku sadece kendi ilişkilerine saygı istyorlar ya kendi yaptığı çok mu saygılı. açıkça dersin olanı biteni. ama hakarete girdi olay.bu durum dediğimi yap yaptığımı yapma demek oluyor.

türkan ben reis olcam dese de yeri yani. kadın çalışıyor. yanar döner olabilir ama çalışıyor. en çok geliri getiren o. tuncay da toplantıda o yüzden türkan a sordu. semih in ne hakkına reislik. o anca milleti parmağında oynatmak için reisik peşinde.başka amacı yokki reislikte

türkan ben reis olcam dese de yeri yani. kadın çalışıyor. yanar döner olabilir ama çalışıyor. en çok geliri getiren o. tuncay da toplantıda o yüzden türkan a sordu. semih in ne hakkına reislik. o anca milleti parmağında oynatmak için reisik peşinde.başka amacı yokki reislikte

semih zaten birşey demedi murat ve altara sordu sonra tamam sen ol dediler
ama kesin bi karar mı bilmiyorum

kasa birleşmezse adı birleşme olmaz
abidin i savunmadım canım iyi oku sadece kendi ilişkilerine saygı istyorlar ya kendi yaptığı çok mu saygılı. açıkça dersin olanı biteni. ama hakarete girdi olay.bu durum dediğimi yap yaptığımı yapma demek oluyor.

ama kasanın birleşmesini istemeyen türkandı niye toplantıda suçu semihe atıyo da kendi geri çekiliyo
direk ben istemiyorum diyebilirdi
türkana bu açıdan kızıyorum topluluk içinde direk geri çekiliyo
zaten birleşmenin kurallarını belirlemek için toplantı yaptılar
daha önceden sözleşmediler yani onu demek istedim
serkanlar tam birleşme istiyodu sadece ama bu gidişle olmayacak

semih kurre konusunda saygı bekliyosa da istediğini alamaz
kurre olayını çok abartıyo
kurre sürekli semihi kullanıp tartışmaya sokuyo o da direk oltaya geliyo
onun yüzünden herkesle kavga edecek yakında

abidini savundun demiyorum zaten savunabilirsin de ben görüşümü söyledim canım onun hakkında
abidin sürekli ardından atıp tutuyo dalga geçiyo taklit yapıyo
direk yüzüne söylesin mesela
arkadan benzer şeyler yaptığı için bana sahte geliyo
koskoca adama kadınlarla dedikodu yapmak yakışmıyo
herkesle ayrı bi dedikodu yapıyo
o yüzden saygıyı hakettiğini düşünmüyorum yoksa o da semihe cevap veriyo zaten
ikisi de bu anlamda saygısız bence

zaten saygıya gelirsek orda kimse saygılı değil ki
herkes birbirinin arkasından atıp tutuyo

Back
X