Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
ben dün semihe sinir oldum
zaten kurreyi hiç sevmiyorum, onu korumak için herşeyi yaptı
şimdi de birleşme olmayacak diyor
resmen insanları kullandı bence o yarışmada tek doğru isim şuan için Altar..

Inci de hiç üzülmedi bence Gamze nin gidişine . hatta kazak örmüş ya gamZe ve tezcana. Bence özlem yazılsaydı Gamze gitmeZdi. Ama grup özlem e yanaşmadı tabi sayı kaybetmemek için serkanlar

Oylama sonucunda Abidin elenmeyince, Semih nasıl da "Abidin Beyefendi" diyor ama :)

Abidin tek kelime etmedi ama bundan sonra Semih'e ızdırap olacak gibi geliyor bana :)

Türkan'da şamar oğlanına döndürdü onu ama Semih Türkana bir şey diyemiyor.

Bir de bir sonraki bölümün fragmanında Kurret yeni gelenlere "ay erkek geldi!" diyor ya
Ayşen Gruda'yı hatırlattı, iyi güldüm :D

nasıl yani kuzum anlamadım

öf ne saçma reyting için

türkan yemek yansa ağlıyo
Bana iki mesajla cevap yazmışsın ya, ilk mesajda şasırdım yazdıklarına, yanlış anladım.ikinci mesaj daha yazmışsın ya yanlış anlamayayım diye.iyi oldu dedim yani.az kalsın (2.msjı yazmasaydın) yanlıs anlıcaktım yazdıklarını dedim canım.

Kızlar dün Türkan tavrını koydu ya hani gemileri yakıyo Serkan lara yanaşıyo sonra hemen yumuşuyo. Hemen Serkan a gitmemeliydi bence. Gamzeyi de evlatlarından biri gibi görüp benzetme yapması çok saçma neden yazdın diye sorarlar o zaman adama böyle çok oy kaybeder. Dik duruşu olsa birinci olabilecek bi tip oysaki
Gamze ile ilgili söylediklerine nasıl güleceğimi şaşırdım.insan biraz kendine dikkat eder, konuşmalarına dikkat eder.bu ne yaaa:KK12:

Türkan atarlandı atarlandı, Semihe ben tek tabancayım ,sen kimsin, sen reismisin seni kim seçti dedi dedi. Kurretulaynı azarladı azarladı Ondan sonrada herkeze muck muckk anlayamadım vallahi. İnci ben semihi seviyorum o aslında iyi bir insan dedi .Dün yine bir sürü şeyler saydı..

Tuncay yada abidin kazansin :)
Türkan bana hic samimi gelmiyor bi ara herkesle baska konusuyordu cagdasla demih kavgasinda falan..
kurre simarik semihten yüz buluo..
semihinde ciddi konusurken ha bire burnunumu cekio napio ses cikario genel olarak gicik bi tip..
muratta herkesten laf topluo herkesi dinlio ama semihlerden yana oldugu belli.. semih nasil oranin agasi oldu bilmem görünürde bi isin ucundan tuttugu yok anca kurenin etrafinda dolanio orda burda milleti dolduruo gaza getirio.. Bu son elemedeki cabasinin gamzeyi kurtarmayla alakasi yok 2 derdi vardi bi kurrenin kalmasi ve abidinin gitmesi gamze yerine kim olsaydi kurtarma cabasina girecekti kurreyi kurtardi ama abidinden kurtulamadi tahti sallanio semihin :)

Türkan atarlandı atarlandı, Semihe ben tek tabancayım ,sen kimsin, sen reismisin seni kim seçti dedi dedi. Kurretulaynı azarladı azarladı Ondan sonrada herkeze muck muckk anlayamadım vallahi. İnci ben semihi seviyorum o aslında iyi bir insan dedi .Dün yine bir sürü şeyler saydı..
inci daha öncede sildim semih diye biri yok diyordu :)

selam arkadaşlar.bayadır buraya da yazamadım.takip edemedim konuşulanları.oyumu emrah a vermiştim ama özette gördüm seçilmemiş.bakalım hangi grubu seçecekler.
kurretülayn a gıcık olmaya başladım.çocuk gibi ne olsa semih e şikayet ediyor semih sanki babası onun.şımarıklıkları sıktı beni artık.Türkan a dün baya bir kükredi Semih e karşı çıktı.Madem tavır aldın biraz sürdür dimi ama kadın hemen yumuşuyor bir garip huyu var.Gamzenin arkasından da ne ağladı öyle ya gören de biri öldü zannedecek yani.Madem bu kadar çok seviyordun niye fazla vakit geçirmedin o zaman.

selam arkadaşlar.bayadır buraya da yazamadım.takip edemedim konuşulanları.oyumu emrah a vermiştim ama özette gördüm seçilmemiş.bakalım hangi grubu seçecekler.
kurretülayn a gıcık olmaya başladım.çocuk gibi ne olsa semih e şikayet ediyor semih sanki babası onun.şımarıklıkları sıktı beni artık.Türkan a dün baya bir kükredi Semih e karşı çıktı.Madem tavır aldın biraz sürdür dimi ama kadın hemen yumuşuyor bir garip huyu var.Gamzenin arkasından da ne ağladı öyle ya gören de biri öldü zannedecek yani.Madem bu kadar çok seviyordun niye fazla vakit geçirmedin o zaman.
Türkanın yaptıkları komedii.kurrenin her şeyi semihe söylemesini yanlış bulmuyorum.çünkükalabalık bir ortamda yaşıyorlar.herkes birbiriyle didişiyor. O nun da güvendiği bir tek o var.onun yerine koyun kendinizi.ben olsam ben de eşime veya sevgilime sürekli söylenirdim.

Türkanın yaptıkları komedii.kurrenin her şeyi semihe söylemesini yanlış bulmuyorum.çünkükalabalık bir ortamda yaşıyorlar.herkes birbiriyle didişiyor. O nun da güvendiği bir tek o var.onun yerine koyun kendinizi.ben olsam ben de eşime veya sevgilime sürekli söylenirdim.

ben yanlış buluyorum yani her şey de anlatılmamalı.bana göre kurre biraz da abartarak anlatıyor hiç hoşuma gitmiyor tavırları.semih e anlatıyor ki hemen semih gitsin haksız da olsa kurreyi savunsun alışmış bu duruma Semih i kullanıyor bence.

ben dün semihe sinir oldum
zaten kurreyi hiç sevmiyorum, onu korumak için herşeyi yaptı
şimdi de birleşme olmayacak diyor
resmen insanları kullandı bence o yarışmada tek doğru isim şuan için Altar..
bende altar cıyım özü sözü bir efendi

ben yanlış buluyorum yani her şey de anlatılmamalı.bana göre kurre biraz da abartarak anlatıyor hiç hoşuma gitmiyor tavırları.semih e anlatıyor ki hemen semih gitsin haksız da olsa kurreyi savunsun alışmış bu duruma Semih i kullanıyor bence.
kurre ekleme yapıyor bende gördüm gözleri hemen yerinden fırlıyo anlatırken. Türkan da boşuna bağırmıyo ona ikidir. Semih'te bir şey diyemiyo Türkan bağırınca kurre ye.Semih i noyan la kıskandırmasına koptum. Buraya kurre için bi ton şey yazdım daha da yazmayım samimi bulmuyorum kısaca

okudum yazılanları bir haklılık payı var ama semih daha önce başka projede de mi vardı? zaten bir ajansa kayıtlı ama.
erol Evgn in klibinde oynamış buraya linki atmıştım

bende altar cıyım özü sözü bir efendi

kurre ekleme yapıyor bende gördüm gözleri hemen yerinden fırlıyo anlatırken. Türkan da boşuna bağırmıyo ona ikidir. Semih'te bir şey diyemiyo Türkan bağırınca kurre ye.Semih i noyan la kıskandırmasına koptum. Buraya kurre için bi ton şey yazdım daha da yazmayım samimi bulmuyorum kısaca

erol Evgn in klibinde oynamış buraya linki atmıştım

evet canım onu klibi gördüm de acaba onun dışında bir yerde de var mıydı diye düşündüm.Kurre kendini bir şey sanıyor dün Türkan seslendi bulaşıklar yıkanacak Kurre hemen kaçtı iş yapmamak için.Çok dengesiz bir kız.Noyan la kıskandırmaya çalışıyor da Semih in kıskandığını görmedim ben:KK53:

Bu yazıyı okuyup lütfen daha öncanceden nereden tanıyoruz bu uyuz Semihi bir düşünün lütfen.. yorumda bulunun.. Ve bu yazıyı okuyunca gerçekten bu tür yarışmaların danışıklı dövüş olduğuna inanıyorum.. http://blog.radikal.com.tr/medya-te...k-gunu-zaten-birinci-olanlarin-hikayesi-84320
O yazıyı okudum da, şöyle düşündüm:Semih'in fanatik hayranları Acun'u da tehdit etsinler bakalım sıkıyorsa. Tam tersini yapar benim tanıdığım Acun Ilıcalı,
yani o çocuk birinci olacağı varsa da birinci olamaz.

Back
X