Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Bence iyi oldu karşı takımın sayısının artması. Akılları varsa kurreyi yazarlar. Benm gibi semihlere ılımlı fakat kurreyi sevmeyen bir çok insan var yarışma hareketlensin biraz. Ben survivor izlerken hyecanlanıyordm mesela ahahah. Fakat altar Türkan ve Murat elense üzülürüm ciddi anlamda. Semih ve kurreye üzülmem . Belki Semih e biraz üzülebilirim. Zaten inci varken elenmesi zor semihlerden. Ama kurre çıkarsa potaya elenebilir. Hele Semih kurre inci çıkarsa kurre kesin gider. Stratejici olmuşum
6-4-1 şeklindeler....incilerin iki aday çıkarmaları lazım...semihler zaten anca bir aday çıkarabilirler...herşey türkana bağlı..gelip oylamada sizinleyim derse semihlere ,onlarda iki aday çıkarırlar bu durumda ve giden kişi incilerden olur

Yarışma BBG evi yarışmasına döndü biraz ..Ben daha farklı şeyler düşünmüştüm açıkcası bu noktada beni biraz hayal kırıklığına uğrattı..
kesinlikle katılıyorum..bayanlar pasta börek yapıp para kazanıyor erkekler de onların kazandıklarını yiyiyor....hani para kazanamadıkları gibi bayanlara yardım etseler oda yok....ben elin adamının karnını doyurmak zorundamıyım ya...neyseki e ticaret geldi

abidinle tuncay pınarı semihe karşı dolduruyorlar şuan..kim ya biri demişti onlar dedikodu yapmıyor diye..semihlerde sera ile uğraşıyorlar

geçen gün baya tepki vardı misafirler alınmamıştı...bana inandırıcı geldi nedense..bikaç gündür rambo bıçaıyla ilgili laflar uçuşuyor ütopyada abidine karşı...hatta masaüstü arka plan olarak rambo bıçağı koymuş semih abidin görsün diye...ama olayın abidinle bağlantısını kuramadım
Yaaaaaa:KK57:Olabilir o xaman.hani abidin semihi tehdit etmişti y a ondandır .

6-4-1 şeklindeler....incilerin iki aday çıkarmaları lazım...semihler zaten anca bir aday çıkarabilirler...herşey türkana bağlı..gelip oylamada sizinleyim derse semihlere ,onlarda iki aday çıkarırlar bu durumda ve giden kişi incilerden olur
bende onu diyorum ya. Serkan'lar 2 aday çıkarırlarsa Türkan zaten oylamada bireysel olcm diye ayrıldı. Ona güven olmaz ama karşı takım gel kurre yi yazalım derse yazar hemen gaza gelir onu da sevmiyor zaten . Ütopya Semih'i bitirme projeleri falan var yazmışlar twetter a güya rejiden bir adam açıklamış Mart'ta Semih yoksun demişmiş Semih e

Ay çünkü Kurre haksız İnci haklı tavşanların şeyini oraya buraya döküyor.
Kurre yi haksız buldum hayvan ı orda temizlemesi hoş olmayabîlir zaten her an mikrop kapabîlirler.

Dimi ya Kurre nin kafa bir tuhaf ya hep mi sen haklısın be kızım.Bir kere de kabul et dimi ama? Pis pis işler yapıyor.

Yani ziyaretçi gelmeyecek mi şimdi. Internet fikrini de hiç beğenmedim. Ruhsuz geldi bana. Alıştık birde misafirlerin gelmesine yorumlarına . Başta yapsaları keşke doğalarıyla oynadılar reji ve misafirler. Twetterda okudum Türkan Semih ler aç kalır diye çıktı ama ne anlar internetten gibisinden yorum vardı

bende onu diyorum ya. Serkan'lar 2 aday çıkarırlarsa Türkan zaten oylamada bireysel olcm diye ayrıldı. Ona güven olmaz ama karşı takım gel kurre yi yazalım derse yazar hemen gaza gelir onu da sevmiyor zaten . Ütopya Semih'i bitirme projeleri falan var yazmışlar twetter a güya rejiden bir adam açıklamış Mart'ta Semih yoksun demişmiş Semih e
bende gördüm onu ve çok güldüm adam yazmış..semih pil odasına geldin yüzüme bakıp güldün reytingleri sorudun falan ütopyanın fuatavnisi olmuş :))))))türkana iki gaz tamamdır....muratın biraz işlemesi lazım ama çok kırıldı türkana...kuureyle zaten anlaşamıyo..altarıda takmaz..iş semihe düştü

Dimi ya Kurre nin kafa bir tuhaf ya hep mi sen haklısın be kızım.Bir kere de kabul et dimi ama? Pis pis işler yapıyor.
Şımarıklık yapıyor bariz belli ben buna sinir oldum zaten aklı yok gibi düşünmeden davranıyor . Bulaşık konusunda da bulaşıkları bıraktığını düşünüyorum Türkkan'da yakınıyordu çünkü yıkamıyor bazen diye

Yani ziyaretçi gelmeyecek mi şimdi. Internet fikrini de hiç beğenmedim. Ruhsuz geldi bana. Alıştık birde misafirlerin gelmesine yorumlarına . Başta yapsaları keşke doğalarıyla oynadılar reji ve misafirler. Twetterda okudum Türkan Semih ler aç kalır diye çıktı ama ne anlar internetten gibisinden yorum vardı
yok gelmicekmiş...zaten biri gelip konuşma yaptı oylamadan sonra ..satışlar hakkında...hatta inci dalga geçti kurreyle .istersek pamuk şekeride satabilirmiyiz diye

Son düzenleme:
bende gördüm onu ve çok güldüm adam yazmış..semih pil odasına geldin yüzüme bakıp güldün reytingleri sorudun falan ütopyanın fuatavnisi olmuş :))))))türkana iki gaz tamamdır....muratın biraz işlemesi lazım ama çok kırıldı türkana...kuureyle zaten anlaşamıyo..altarıda takmaz..iş semihe düştü[/QUOTEsemih i de pek sevmiyo tek Murat a kanardı

ben kurrenin psikolojisinin bozulduğunu düşünüyorum.çünkü başlarda bukadar şımarıklık yapmıyordu...hatta bi dönem incide kötü oldu gamze gittikten sonra...ikisininde anlaşabileceği dertleşebileceği kimse yok bayan olarak...inci düzeldi gerçi baya bunalım takılıyordu

ben kurrenin psikolojisinin bozulduğunu düşünüyorum.çünkü başlarda bukadar şımarıklık yapmıyordu...hatta bi dönem incide kötü oldu gamze gittikten sonra...ikisininde anlaşabileceği dertleşebileceği kimse yok bayan olarak...inci düzeldi gerçi baya bunalım takılıyordu
Bende Semih e güvendiğini ve geçmişte kibar insan rolü yaptığını düşünüyorum açıkcası

Şımarıklık yapıyor bariz belli ben buna sinir oldum zaten aklı yok gibi düşünmeden davranıyor . Bulaşık konusunda da bulaşıkları bıraktığını düşünüyorum Türkkan'da yakınıyordu çünkü yıkamıyor bazen diye

Bulaşıkları yıkamıyor oraya koyuyor tezgaha.Sonra İnci yıkamaya başlayınca da ben bulaşık yıkayacaktım İnci yüzünden yıkayamıyorum diyor.Sabahtan beri aklı nerdeymiş? Sırf kendini haklı çıkarmak için bahane üretiyor.Tam bir dengesiz ya.Bu arada kim gitti kaldı yorumları okuyamadım?

Bence Kurre zaman ilerledikçe gerçek yüzünü göstermeye başladı.Zaten Kurre nin ilk başlarda da anlaşıp konuştuğu kız yoktu ki.Bir Özlem vardı o da ondan kat kat büyüktü.Kurre için varsa yoksa Semih.

Bende Semih e güvendiğini ve geçmişte kibar insan rolü yaptığını düşünüyorum açıkcası
evet olabilir..kurreye karşı nötrüm.orda desteklediğim murat ve semih...serkan ve tuncayda tuttarsız davrandıkları için negatifim...onun dışındakiler zaten herkesde hemen hemen aynı etkide

Bulaşıkları yıkamıyor oraya koyuyor tezgaha.Sonra İnci yıkamaya başlayınca da ben bulaşık yıkayacaktım İnci yüzünden yıkayamıyorum diyor.Sabahtan beri aklı nerdeymiş? Sırf kendini haklı çıkarmak için bahane üretiyor.Tam bir dengesiz ya.Bu arada kim gitti kaldı yorumları okuyamadım?
Fide gitmiş zaten kalsa da karşı takıma geçerdi pınar da ortadaym diyor ama bence serkanlara yakın semihlerden farkında

Bence Kurre zaman ilerledikçe gerçek yüzünü göstermeye başladı.Zaten Kurre nin ilk başlarda da anlaşıp konuştuğu kız yoktu ki.Bir Özlem vardı o da ondan kat kat büyüktü.Kurre için varsa yoksa Semih.
incilere karşı grup olarak tepki aldıkları için yanaşmadığını düşünüyorum..yoksa tuğçeyle anaşabilirler gibiydi..özlemede zamanında bütün özelini döktü sonrasında pişman oldu..semih kaç defa uyarmıştı özleme bişey anlatma diye ama bildiğini yaptı..şuan evet semihten güç alıyor ama semih ona çok defa dedi zayıf halkasın gidebilirsin diye....bide inciler ona ağza alınmıcak çok laf söyledi....boynuz hareketeleri vs...çok şey gösterilmedi

Back
X