Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
inci hangardan geçen kurre ye makinayı boşaltmasını söylemiş. kurre gülmüş geçmiş. daha sonrasında inci cafeye gidip kurre ye normal bir şekilde söyledi. semih atladı falan. pınar araya girip ne zaman boşaltırsın kurre konu başka yerlere gitmesin dedi. kurre de keyfim ne zaman isterse dedi. pınarda ama böyle olmaz ki toplu bir alanda yaşanıyor dedi. kurre de pınar sen çok iyi niyetlisin bence sen araya girme dedi. pınar da gülerek dedi ki neden iyi niyetli insanalar araya giremiyor mu dedi.dialog içine giremez miyiz dedi. daha sonra inci bi şeyler daha konuştu kurreye pınar da kalktı gitti tartışma büyüdüğü için . kurre de diyor ki pınar ın arkasından , bence pınar karışmasın çok yıpranır. sanki pınar ı düşünüyo. halbuki pınardan rahatsız oldu.inci de ben çıkarır yere koyarım şimdi bulaşıklarını dedi kurre ye. semih gitti hangara inciyle içerde tartışıyorlar. inci diyorki buradaki en terbiyesiz en saygısız insan kurre ve sensin.ben ütopyaya sevgili yapayım varenda da sabahtan akaşama oturayım diye gelmedim vs. dedi.
Böyle derse inci, ona tezcanlı anlarını hatırlatırlarrrr:KK57:

Bence Kurre yazılacak bu hafta.Ara ara izliyorum netten ama eskisi gibi değil genelde tv den izliyorum.Kurre nin yemek masasında uyumasına da sinir oluyorum.Bu nasıl bir zeka ya bu kızdaki.Semih kendi kaşındı Kurre yi tepesine çıkardı.Şimdi uğraşsın dursun.
Fideye yatağını vermiş de ondan orda yatmış 5gün.

incinin kavgalarının çogu kurre yuzunden sanırım ve o kadar kavgadan sonra işin içinden sıyrılıverıyor hiç konusmuyor,gülüyor,inci terbıyesız oluyor, sankı onun yuzunden olmamıs gıbı normal devam edıyor yanlış mıyım, ben oyle goruyorum ama.
Canım , kurreyle ilgili aynı şeyi düşünen sana ve Helena Helena ya bir de @hayatıyasa 'ya söylüyorum:hep beraber düşünelim.diyelim ki çalıştığımız yerde veya öğrenciysek okulda, siñfta bizi gıcık eden, bize sürekli laf sokan birileri var.napardınız??? Valla ben ne yapacağımı söyleyeyim.bir süre sabrederdim.veya ne dediğini anlamaya çalışırdım.laf mı sokuyor yoksa alttan alttan mı vuruyor çaktırmadan.sonra...kendimi asla ezdirmezdim.aynı şekilde karsılık verirdim.bazen gıcıklığına, inadına, kurrenin 'canım ne zaman isterse o zaman boşaltıcam makineyi'lafı gibi tepki verirdim.karşımdaki insanın aynası olurum.kurreyi desteklediğimden değil empati yapıyorum ve haklı buluyorum.tabi bunda, tv de izlediğim kadarı var ve incinin nasiĺ bir insan olduğunu bilmemin de etkisi var.bir de bu açıdan bakın lütfen:KK45:

Sagolasin canim spor yaparken yuzume dambil dustu agir kismi dudagima geldi yarildi, dikis attirdim bir hafta once falan dune dikislerimi aldirdim suam rahatim cok sukur..

Turkan hala bireysel mi takilmakta ?
Kurre misafrler icin bir seyler hazirlayabildi mi patates salatasi falan yapicam diyordu yani gelebler semihlere ilgi gosterdi mi..

Hic izleyemedim ya
Ay caniiiiim cok geçmiş olsun.
Ben de msjları sırayla okuyup cevapladığım için bu msjini yeni gördüm.şimdi iyisin de mi?

hepsi için farklı görüşüm var mesela.
Ben önceden tamamen Semih lerden yanaydım şimdi kurre ve Semih i hiç sevmiyorum. Kurre den tiksiniyorum hatta. Türkan a yazık diyorum yaşlı kadın hemde ayrıldı ılımlıyım. Altar ı ve Murat ı tutuyorum . Serkan eh işte . Tuncay ı üretkenliğinden dolayı kutluyorum mesela oyma ve heykelden sonra dün pınar a çizim defterini gösterdi çocuğun 10 parmağında 10 mağrifet. Kurre ve Semih orayı bbg evi gibi kullanıyor kim ne derse desin. Ama Tuncay ın hakkı Allah için çocuk çok üretken
Ama şekerim onlar oraya iş üretmek için geldilet ve o yetenekleri sebebiyle seçildiler.yani matah bir şey değil bu durum.normal yani.o_O

Hayatım kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz.murat istemese semihin dediğini yapar mıydı?
Yok yapmayı istedi canm istemedi demiyorum fakat dışardan Murat ikiyüzlülük diye anlaşıldı o gariban nerden bilsin bunu. Tv de erdiler mi vermediler mi diye düşünemedi işte bizimde başımıza gelse bizde düşünmeyi grup için yaparım derdik

Yok yapmayı istedi canm istemedi demiyorum fakat dışardan Murat ikiyüzlülük diye anlaşıldı o gariban nerden bilsin bunu. Tv de erdiler mi vermediler mi diye düşünemedi işte bizimde başımıza gelse bizde düşünmeyi grup için yaparım derdik
Evet hep yanlış anladık gıcık olduk murata.sonra anlaşıldı.hepsi oraya, orada kalmak için geldi biliyorsun.dolayısıyla (bir de inek satışı derken) ayakta kalabilmek için bir şeyler planlanır.düşun , işyerine bir kız geldi.ya o kalacak ya sen.herkesin işe ihtiyacı var.ne yaprdın sen?

bencede normal olan bu canım ama semih ne işi yapıyor
İşte onu da , seçimi yapan acunun elemanları biliyor.demek ki onda liderlik , bey8n gücü vs.gördüler.o da lazım çünkü.serkanla tuncay altat daha sanatsal iş yapıyorlar.gamze, incinin bir vasfı var mı sence bir de diğer gidenlerin? Bazen şarkı yarışmalarında , bu sesi neden seçtiler ki?, diye düşünüyorsun ama sonra anlaşılıyor.
kaldı ki gecen gün semih arkadaşlarına makarna da olsa yemek yaptı.

Ben de gördüm.serkan da dedi.
Evet canm unuttum belkide o kelimeyi diye yazdım
Sanırım böyle bir algı yaratmaya çalışıyirlar canım.nedense..
Hayır algı değil ki ben canlı izliyorum sadece misafir gelince dönüyor ortalıkta onun dışında Semih le Cafe'de dedikodu nifak şikayet var hep
Ama şekerim onlar oraya iş üretmek için geldilet ve o yetenekleri sebebiyle seçildiler.yani matah bir şey değil bu durum.normal yani.o_O
bende onu diyorum işte Semih eli cebinde dedikodu yapıyor strateji diyor bi de buna başka bir şey yaptığı yok soba yakıyor deme canm sakın :) bbg evi gibi kullanıyor orayı

Evet canm unuttum belkide o kelimeyi diye yazdım

Hayır algı değil ki ben canlı izliyorum sadece misafir gelince dönüyor ortalıkta onun dışında Semih le Cafe'de dedikodu nifak şikayet var hep
bende onu diyorum işte Semih eli cebinde dedikodu yapıyor strateji diyor bi de buna başka bir şey yaptığı yok soba yakıyor deme canm sakın :) bbg evi gibi kullanıyor orayı
Dediğin doğrudur canım.ben canlı izlemef8ğim için net bilmiyorum.

Back
X