inci hangardan geçen kurre ye makinayı boşaltmasını söylemiş. kurre gülmüş geçmiş. daha sonrasında inci cafeye gidip kurre ye normal bir şekilde söyledi. semih atladı falan. pınar araya girip ne zaman boşaltırsın kurre konu başka yerlere gitmesin dedi. kurre de keyfim ne zaman isterse dedi. pınarda ama böyle olmaz ki toplu bir alanda yaşanıyor dedi. kurre de pınar sen çok iyi niyetlisin bence sen araya girme dedi. pınar da gülerek dedi ki neden iyi niyetli insanalar araya giremiyor mu dedi.dialog içine giremez miyiz dedi. daha sonra inci bi şeyler daha konuştu kurreye pınar da kalktı gitti tartışma büyüdüğü için . kurre de diyor ki pınar ın arkasından , bence pınar karışmasın çok yıpranır. sanki pınar ı düşünüyo. halbuki pınardan rahatsız oldu.inci de ben çıkarır yere koyarım şimdi bulaşıklarını dedi kurre ye. semih gitti hangara inciyle içerde tartışıyorlar. inci diyorki buradaki en terbiyesiz en saygısız insan kurre ve sensin.ben ütopyaya sevgili yapayım varenda da sabahtan akaşama oturayım diye gelmedim vs. dedi.