Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
bernanın gelmesi iyi olmuş...nihat doğan yokmu ya..bombaydı o aslında...serenayla seda aktuğ yerine başka birileri olabilirdi sanki...hatta almeda bile olmayabilirdi...diğerleri iyi olmuş...özellikle ümit karan, turabi ,berna..begümde duygunun olduğu dönemdeki kız..sarıkafa..sunuculuk yaptı bi ara survivor panaromada
Bende nihat dogan,alp kirsan ve mustafa topaloglunu bekledim acikcasi ne eglenirdik

İceri giden biri su noyana pantolon alsin Allah askina ya(elenmezse tabi) goz zevkim bozuldu iceri girdiginden beri ayni pantolon ve orco paca
O paca nedir oyle ya

Onlar fazla duz mantik
Seni sevmiyorum dan dan dan vuruyolar 3oyu
Ama hic bu adama attim ama cok seviliyo, fanlari var,sevenleri var beni harcar demiyo
Cik cik cik

#Kendine ates eden noyan

Türkana gıcık oldum yine gitti dışarda semihlere kimi yazcaksınız diye sordu..sonra ben karşıma inciyi isterim dedi.döndü içerde onlar sana atmıycaktıda benim oyuö boş olsun diye attumda al bide kalp yapayımda...kadın kimse izlemiyomu sanıyo kendini ..inciyede gıcık olmuştum aslında ama mümkünse hem noyana hem inciye oy veresim var

Türkana gıcık oldum yine gitti dışarda semihlere kimi yazcaksınız diye sordu..sonra ben karşıma inciyi isterim dedi.döndü içerde onlar sana atmıycaktıda benim oyuö boş olsun diye attumda al bide kalp yapayımda...kadın kimse izlemiyomu sanıyo kendini ..inciyede gıcık olmuştum aslında ama mümkünse hem noyana hem inciye oy veresim var
türkan kendıne yakışmayan hareketlere devam edıyor dıssarıda dedıgın gibi kımı yazıcaksınız dıye yanlarına gıttı karsımda inciyi isterım dedı oylarının inciden daha cok oldugunu düşünüyor aklınca inciyi eleyecek halk oylarıyla benımde senın gıbı hem inciye hem noyana oy veresım var bıde semihlerın yanından uzaklasırken rol yapıyor bagırarak dıger gruptakıler duysun dıye bıktım senden semıh dıye bagırıyor.Semih ve muratta dalga gectıler rollere bak dıye

Kizlar survivor isimler aciklanmis

Umit karan,turabi,berna,irmak atuk,merve aydin,merve oflaz ,seda aktuglu,hakan hatipoglu,hilmicem,almeda,serenay,hasan,ece begum diye bi hatunda var bide

Baslasada izlesek
ayy şu merve den bi kurtulamadık. merve aydın...
ütopya panaromayı kim sunuyor peki
begüm iyi miydi ki almışlar. bir de sunuculuk falanda yapıyordu ya nasıldı ben izlemedim survivorda??

Back
X