Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Semih kendisiyle yeteri kadar ilgilenmiyor artık da ondan.sürpriz falan yok artık.bu da kurrede sinir yapıyor.kaprise laflara başlıyor kurre.anlıyorum onu.bence semihin ilgilenmesi laxım.çünkü kurre iyice bağlandı.anliyorum onu.semihi kafadan koparır boyle giderse kurre.
24 saat beraberler..sıkar bu insanı....semih çok konuşuyor diyor....murat bile diyo çocuk özür diliyor senden, sen hala tartışmaya devam ediyorsun..hep semih alttan alıyor....ne zamn baksam tartışıyor...altar dün tvde gösterdi böyle giderse benide murat abiyide kaybedersiniz dedi haklı....hatta yemek yiyorlar sürekli sürtünüyor falan...türkanda bence kurrenin bu huyunu sevmiyor...sürekli uyarıyor..büyükler var ayrılın falan diye

24 saat beraberler..sıkar bu insanı....semih çok konuşuyor diyor....murat bile diyo çocuk özür diliyor senden, sen hala tartışmaya devam ediyorsun..hep semih alttan alıyor....ne zamn baksam tartışıyor...altar dün tvde gösterdi böyle giderse benide murat abiyide kaybedersiniz dedi haklı....hatta yemek yiyorlar sürekli sürtünüyor falan...türkanda bence kurrenin bu huyunu sevmiyor...sürekli uyarıyor..büyükler var ayrılın falan diye
Ha evet izledim o görüntüleri.kadın dırdırı işte.bitmez!:KK48:Yine kişi kendinden bilir isi dicemmm:63::KK48:

Ha evet izledim o görüntüleri.kadın dırdırı işte.bitmez!:KK48:Yine kişi kendinden bilir isi dicemmm:63::KK48:
:KK53:dün tuncikte kullandı:)))

bu arada inci melek geçen bi programda demiş..tuncay tuğçe gitti arkasından mektup yazdı,,,gamzeye yaklaştı şimdide pınar:KK45:üzlemde twitterda yazmış oyum noyana:KK67::KK67:ahh üzlem ahhh..sen tehlikeli kadınsın:KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK53:dün tuncikte kullandı:)))

bu arada inci melek geçen bi programda demiş..tuncay tuğçe gitti arkasından mektup yazdı,,,gamzeye yaklaştı şimdide pınar:KK45:üzlemde twitterda yazmış oyum noyana:KK67::KK67:ahh üzlem ahhh..sen tehlikeli kadınsın:KK70::KK70::KK70::KK70:
Aaa evet izledim o programı.maalesef çok itici bir kadın incimelek.üzleme de son dk rastladım bugün.noyan cok iyi cocuk diyor.sanirim turkan ve inciyi sevmiyor:KK70::KK48:

türkanla incide ona bayılıyordu zaten:KK70::KK70::KK70:
Tezcan, inciye baßından beri kardeşimsin demiş.kardeşiyle oyle samimi olurmuş.:KK70:
Gamzeye de içeri giren bir misafir yanlış aktarmış tezcan seninle sevgili oldgnu söyledi diye.sadece bir seyler yasayabilirlermiş ama inciye ayip olurmuş.:KK70:
Ayyy gözlerim mahfolduuu:KK57::KK48:

Back
X