- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #3.841
Bak diline acı biber sürcemm seninnn![]()
Aboo sürmee kız

rambo abidin var bide

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak diline acı biber sürcemm seninnn![]()
rambo abidin var bide
Valla sağlı sollu geldiniz üstümeee.gören de beni abidinci sancakkAboo sürmee kız![]()
![]()
![]()
anammmmmm...nerde gördün bunu..........hani dediler teco itiraf etmiş programda...az masaj yapmadılar tecoyaTezcan, inciye baßından beri kardeşimsin demiş.kardeşiyle oyle samimi olurmuş.
Gamzeye de içeri giren bir misafir yanlış aktarmış tezcan seninle sevgili oldgnu söyledi diye.sadece bir seyler yasayabilirlermiş ama inciye ayip olurmuş.
Ayyy gözlerim mahfolduuu![]()
şu bonusu gece görsem korkarımm![]()
Ayyyyşu bonusu gece görsem korkarımm![]()
Birkaç gün once panoramaya çıkmıştı.birda paylaßmıstim hatta.demek okumadın.anammmmmm...nerde gördün bunu..........hani dediler teco itiraf etmiş programda...az masaj yapmadılar tecoyakardeş kardeş
ama bunda bişey yokki...herkesin capsi yapılıyor babyAyyyyDaha seviyeli olsunlar yaaa.semihcilere de bu yakışır.
![]()
hımm ondandır demek gamze tecoyla ilgili bişey paylaşmıyor....Birkaç gün once panoramaya çıkmıştı.birda paylaßmıstim hatta.demek okumadın.![]()
Teco gamze çikmadan birini bulmuştur.genç çocuk, onu mu beklicekkkhımm ondandır demek gamze tecoyla ilgili bişey paylaşmıyor....
Peki peki demiyomm artık biseyyyama bunda bişey yokki...herkesin capsi yapılıyor baby
Baksana üzlem noyan için tweterdanoy çağrisi yapiyormuşOy vermedim ben.Noyan gidecek bence.
B
Baksana üzlem noyan için tweterdanoy çağrisi yapiyormuş
bugun ben de tv de duydumm
Valla öyle bir sey olsa neremle güleceğimi şaşırırımmmmmHadi ya.Üzleme bak sennnn.Türkan da kendine çok güveniyor ama bir de o gidermiş![]()
Valla öyle bir sey olsa neremle güleceğimi şaşırırımmmmm
Kadın hayatının şokunu yaşar valla![]()
hiç kimse vazgeçilmez değildir..görmüş oldu türkan...yazı gelince türkan ben gidiyorum dedi incide ben giderim dedi...muratta noyanlık bişey yok...türkanlık bişiler var dedi...serkanda sen git abla dedi...türkan gidicimi neAynen.Bu ne özgüven ya kadındaki tavan yapmış durumda.Ama üzüldüm ya ziyaretçiler hiçbir şey satın almadı ya Türkan kaldı öyle.