Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
haklısınnn.bu kız böyle.yazılacağıını anlayınca rotayı hooop semihe çeviriyor.işi bitince saldırılara kaldığı yerden devammm.artık bu hafta önce3 pınar ardından da bu gitsin.çok bile kaldıı:KK20:
hatta mümkünse önce inci gitsin..bi ortalık temzilensin..nasıl olsa pınara sıra gelir...

abidin ne popstari ya gecen actim baktim videosuna performansini izledim igrennnnmcccccccc otesiiiiiiiii..
Hadi girsin o sese gorelim... kapisinin onunden bile gecemez okadar berbat bir sesi var kendini bisey saniyo yasli bunak.
Suratini buurusturuyo gozunde sorun var sanirim surekli tikde olabilir esim de uyuz oluyo gecen taklidini yapti bide kafasini yasidi onun gibi gulme krizine girdim.. kim o ya adam bile degil.
Salak incide anca gaza gelsin

Abidin e uyuz oluyorum ya.Keşke hiç katılmasaydı bu yarışmaya da hafızamızda popstar yarışmasındaki gibi kalsaydı.

şimdi sayfaları okudum da nerdeyse bır saat onceden tartısma var dıye yazılmıs.,bır saaat surer mı yaa. gecrcekten artık ızlemıcem bırbırlerıne bugun bagırıyorlar yarın gene stratejı bahanesıyle kol kola olurlar..
ben açtım inci semih tatışıyo kapattım bi süre .tekrar açtım bu defa kurre inci...biraz öncede tekrar inci pınar semih...

hayatını hatasını yaptı abidin ütopyaya girerek..gerçi öncesinde de onun şarkılarını kim dinliyorduki..okadar büyük sanatçı var..ona sıra gelmez dinlemek için....ütopyaya katıldığı gün tanımadım bile ben..semih dedi de aa evet o dedim...
ben tanıdımda tanımasaydım:) valla dınleyen 1 kısı ble varsa snırım artık yok:KK53:

ayıpya...başından beri öyleydi gerçi bu...daha ilk günler geceleri inci melekle dedikodu yapıp gündüzde türkana saldırıyorlardı..geçen hafta iki göz yaşı döktüde acıdık buna...bide tezcan la gamze olayını öğrenince vah vah yaptık..gerçek yüzü işte bu
bılerek gıtmemek ıcın yaptı hem ekıbını sattı hemde grursuzca rakıbıne yalvardı bence ekıbındekıler adam olsa onla muhatap bıle olmaz:KK62::KK4:

Screenshot_2015-01-26-15-44-28.webp

Screenshot_2015-01-26-16-08-52.webp
Inci hanimin ablasi bunu koymus..
Ya bunlar ailecek siyirik midir nedir..
Kardesi ahlaksizlar diye bagrir ne ahlaksizi ne yapmislar ki? kendi kardesinin elalemin adamina omuzlarina masaj yaptirirken iyiydi dimi? bende onu izlerken sok oluyordum.. birbirinim bacagina uzanmalar izlemesem tamam dicemde bu kadar da degil ya

Back
X