- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #4.121
semih diskalifiye mi olmuş...öyle yazmışlar twitterda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10numarayi bana ver dediBende turkanin 10 numara olayini anlamadim nedir o
Bi yorum okudum.oyle ama devaminda dalga gecmislerdisemih diskalifiye mi olmuş...öyle yazmışlar twitterda![]()
ha ok...dedim furkanla tartıştılarmı yoksaBi yorum okudum.oyle ama devaminda dalga gecmislerdi
Yok tuncayin kafasinda sopa kirdi yok inciyi dovdu gibi makaraya sardilar iyice
Yanlıs anlamadıysam dublaj sanatçısı .o yüzden sesinin güzel olması lazım.barışı ben çok yakısıklı buldum hele ses tonu süper bence
evet bende şimdi baktım bilgisine:)Yanlıs anlamadıysam dublaj sanatçısı .o yüzden sesinin güzel olması lazım.![]()
Ama furkanin kesin gitmesi lazim ya gitmezseFurkan yarışmadan sonra evine nasıl dönecek,insanların yüzüne nasıl bakacak çok merak ediyormm![]()
geçen eleme gecesinede çıkmışlardı..canlı yayına akşam....ne konuştulardı hatırlayan varmıÖzlem tv de vıd vıdlıyo yineeee
oldu Muratlarda bu oyuna gelecek heralde:)pınarla barış aynı elemeye girmişler..barış babasının mesleğini sormuş..amerikada tır şoförü demiş...şimde ütopyada sormuş tır şirketimiz var demiş ağzını büze büze....yalan söylemiş yani....pınar murata da barışı baya karalamış..onlar barışa oy atması diye....
Zaten sorunlari rakiplerini tanimamalari :)oldu Muratlarda bu oyuna gelecek heralde:)
kendini çok zeki sanıyor
Serkanlardan bahsediyrsun değil mi?Zaten sorunlari rakiplerini tanimamalari :)