Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Barış ajansa bağlı bir oyuncu (MAYADROOM AJANS) İiçeride o kalır .Semihi de yerinden edebilir.bunun bir oyun olduğu kurretülayna gönderilen mektupta belliydi zaten .Sevgilim beni aldatacak ben ona ağzımdan kelebekler uçuyordu diye mektup yazacağım.

Furkan mı gidiyormuşşş
Semihi sevmem ama furkanın yaptığı olmadı hiç

Neden olmasın ki Semihin aşkıda zaten bir rol icabı değilmiydi. Furkanada bariz böyle böyle söyle denilmiş oda yapmış bataklıkta açan çiçek falan konuşmalar bile yeni yetme oyuncuların ağzında lafların eğreti durması gibiydi..

Hic tahmin edemeyeceginzi seyler olacak(furkan gidiyor).

Birileri yaziyor, birileri oynuyor bizde kuzu gibi izliyoruz.

Iceride adamim mi var ne ?
istihbarat sağlam sanırım patron...muhakkak kurgu vardır..sürekli pil odasına neden çağrılıyorlar mesela...kuzu lafına alındım ama yalan yok

Neden olmasın ki Semihin aşkıda zaten bir rol icabı değilmiydi. Furkanada bariz böyle böyle söyle denilmiş oda yapmış bataklıkta açan çiçek falan konuşmalar bile yeni yetme oyuncuların ağzında lafların eğreti durması gibiydi..
furkan sırf içeriye girebilmek içinde böyle şeyler söylemişte olabilir...

Kurre de furkan biraz ıarar etse gidecek gibi ona amaa . Uff sinir oluyorum o kıza.
Barış da inciden hoşlanıyormuş doğru mu acaba

O çamurdan kurtarıcam diye içeri girmeden atıflarda bulunuyordu...
Sanane... Kız memnun...Seviyoda...
Eveli günde oturup konuştu ya. sevginize inandım diye..Valla cok oynuyo furkan.
Furkan herkese birden açıklıycam duygularımı dyo ondan böyle yapıyor bence.
Bide semihleri yanına alarak orda kalmak istiyor sonrafan karşı tarafa geçecek

#ütopyareji İnci İftira furyasına bizide dahil etmiş bulunmakta. Yapım ekibinedemi Algı yönetimi.. gülüp geçiyoruz. forever #ütopya An itibariyle.

inci barış tartışıyor..barış bana not yazdın diyor..incide sen yazdın iftira atma diyor..aaaaaaa

Back
X