- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #4.241
NeeeeeHic tahmin edemeyeceginzi seyler olacak(furkan gidiyor).
Birileri yaziyor, birileri oynuyor bizde kuzu gibi izliyoruz.
Iceride adamim mi var ne ?

Ohhhh güle güle furkannn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NeeeeeHic tahmin edemeyeceginzi seyler olacak(furkan gidiyor).
Kesinmi ki acaba ??Neeeee
Ohhhh güle güle furkannn![]()
Semih bu işten nasıl nemalanırımın peşinde çünkiSemihciler furkani yollamak istiyo ama semihin hic oyle bi niyeti yok bence
Kazenin daha önceki 'noyan gidiyor'sözü doğru çıkmıştı.bu öyledir herhaldeeKesinmi ki acaba ??
Furkan mı gidiyormuşşş
Semihi sevmem ama furkanın yaptığı olmadı hiç
istihbarat sağlam sanırım patron...muhakkak kurgu vardır..sürekli pil odasına neden çağrılıyorlar mesela...kuzu lafına alındım ama yalan yokHic tahmin edemeyeceginzi seyler olacak(furkan gidiyor).
bende izleyemedim..misafir vardı...bakalım kızlar belki birazdan özet geçerlerdün izliyemedim akşam ne oldu![]()
furkan sırf içeriye girebilmek içinde böyle şeyler söylemişte olabilir...Neden olmasın ki Semihin aşkıda zaten bir rol icabı değilmiydi. Furkanada bariz böyle böyle söyle denilmiş oda yapmış bataklıkta açan çiçek falan konuşmalar bile yeni yetme oyuncuların ağzında lafların eğreti durması gibiydi..
inşallahbende izleyemedim..misafir vardı...bakalım kızlar belki birazdan özet geçerler
O çamurdan kurtarıcam diye içeri girmeden atıflarda bulunuyordu...furkan sırf içeriye girebilmek içinde böyle şeyler söylemişte olabilir...
yüzünden şer akıyo derler ya ...aynı o biçim yaniO çamurdan kurtarıcam diye içeri girmeden atıflarda bulunuyordu...
Sanane... Kız memnun...Seviyoda...
Eveli günde oturup konuştu ya. sevginize inandım diye..Valla cok oynuyo furkan.
Kurre de furkan biraz ıarar etse gidecek gibi ona amaa . Uff sinir oluyorum o kıza.Neden olmasın ki Semihin aşkıda zaten bir rol icabı değilmiydi. Furkanada bariz böyle böyle söyle denilmiş oda yapmış bataklıkta açan çiçek falan konuşmalar bile yeni yetme oyuncuların ağzında lafların eğreti durması gibiydi..
Furkan herkese birden açıklıycam duygularımı dyo ondan böyle yapıyor bence.O çamurdan kurtarıcam diye içeri girmeden atıflarda bulunuyordu...
Sanane... Kız memnun...Seviyoda...
Eveli günde oturup konuştu ya. sevginize inandım diye..Valla cok oynuyo furkan.
aynen. cok sinsi duruyoyüzünden şer akıyo derler ya ...aynı o biçim yani
Oyun içinde oyun oynuyor.. Boş işler adamı benceFurkan herkese birden açıklıycam duygularımı dyo ondan böyle yapıyor bence.
Bide semihleri yanına alarak orda kalmak istiyor sonrafan karşı tarafa geçecek