Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
egerki baris furkani demeseydi zaten oy cogunluguyla kalcakti .bana yinede furkan kalir gibi geliyor.

Dedigim gibi bugun ki telefon oylamasi furkan baris degil abidin semih oylamasi olacak. Bu udrumda bir sonraki durumda serkanin takimi en can alici oyuncusunu kaybedecek ...

Ankete bakar misiniz ? guncelledim ?

Insanlar semihi nasil savunurlar anlamiyorum,normal hayatta; insanlarin arkasindan is ceviren,her adimini cikar dogrultusunda planlayan,insanlari kucumseyen,kukla gibi iplerini ele alip her hareketine kendi karar veren(altar murat gbi)yapilmasi gereken islerin ucundan tutmak yerine cene calan,insanlarin zaaflarini gozlemleyip akillica tahrik eden bir adamla toplumda kimse istemez

Acaba show programi gibi diye mi insanlar ortalik kizistirsin utopya izleyebilelim diye mi semihi onayliyor?ins oyledir aksi takdirde deger yargilari azalmis bir toplum urkutuyor beni...Hic iyi yani yokmu diyeceksiniz Zekasina tek kelime yok ancak bunu kotu niyetle kullaninca oda karalaniyor

Acaba show programi gibi diye mi insanlar ortalik kizistirsin utopya izleyebilelim diye mi semihi onayliyor?ins oyledir aksi takdirde deger yargilari azalmis bir toplum urkutuyor beni...Hic iyi yani yokmu diyeceksiniz Zekasina tek kelime yok ancak bunu kotu niyetle kullaninca oda karalaniyor

ikinci ihtimal daha çok ağır basıyor . malum ortalık kızışınca gerek sözlü gerekse fiziksel şiddet oluyor. son yıllarda toplumdada şiddet olayları fazlalaştı. bu yarışmadada aman bi kavga -tartışma olsada izlesek dürtüsü insanların hoşlarına gidiyor belli ki. kendi ailelerindede huzur mutluluk istemeleri ironik bi durum bence.

Evet aynen gider kurre Furkan aişte o yüzden Furkan kalmalı . Yok be inciden hoşlanmıyor ona bakar mı hiç manken gibi çocuk. Oy koparmak için onunla. Ama dün beni gönderin diyordu inci yle kavga etmiş
Manken gibinin gibisi fazla olmuş sanki .
Dedigim gibi bugun ki telefon oylamasi furkan baris degil abidin semih oylamasi olacak. Bu udrumda bir sonraki durumda serkanin takimi en can alici oyuncusunu kaybedecek ...

İnci'yi mi acaba !

Back
X