Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Inanirsam da cidden kactigina bir tek serkanin kacis aninda şok olan suratindan inanirim.

Aybukeye bak helee

Serkanı görmedim.

Tuncayın altara dediklerinden sonra Tuncay da gözümden düstü!!saygısız ,yalancı!!altarın konußmasına tahammül edemedi.ne saniyorlar kendilerini tuncaula abidin!!!
Ne dedi ya ben kaçırdımm.

_nurbanu_ _nurbanu_ ile ayni fikirdeyim kesinlikle
Altara tokatlarim diyo cocuk ona bisi yapmadi efensi cocuk
Efendiliklerini bile kiskaniyolar
Eee insan kendinde eksik olan baskasinda olunca kiskaniyo demek zurnanin zirt dedigi yer tuncik iste.

Aybukeyi bende sevmedim
Hainlik yapcaksada buket yapsin en azindan agir basli bisi benziyo az konusuyo

Serkanı görmedim.

Ne dedi ya ben kaçırdımm.
@tr lelli ye ek olarak; hınçlarını semihten çıkaramadılar.altara yüklendi tuncay uyuzu.altar altta kalmadı tabi.ama seviyeliydi her zamanki gibi.bu arada abid8n de tuncayla bir olup altara saldırdı.tuncay dedikler i ni inkar etti bir ara.sonra semih devreye girdi.sanirim hangarda yoktu veya uzaktı ortamdan.son derece seviyesizdi.tuncayın suyu ısındı fazlasıyla.bu hafta güle güle diyelim diyorummm!!
bu arada aybuke denen de diğer grupla pek iyiydi.buket daha çok altarla takıldı.diger kıza gore daha düzgün.karşıda olsa bile o kalsın diyorum ben.

Baby bi de syi izledin mi altar elini uzatmis laf anlatiyodu bu bitli elinden gecti yani iter gibi gel bana vur diyo resmen
Bu hafta kesinlikle bitli ve ponpon yazilmali illa biri gider, onlar bizden de semihi soksunlar potaya :KK48:
Bu adamin sacindaki sallanan zimbirti ne ya cok gozume batiyo sacida taranmaz onun kecelesmistir anacumm anacumm yun gibi didmek lazim yada sopayla dovup kabartmak :KK62:

Baby bi de syi izledin mi altar elini uzatmis laf anlatiyodu bu bitli elinden gecti yani iter gibi gel bana vur diyo resmen
Bu hafta kesinlikle bitli ve ponpon yazilmali illa biri gider, onlar bizden de semihi soksunlar potaya :KK48:
Bu adamin sacindaki sallanan zimbirti ne ya cok gozume batiyo sacida taranmaz onun kecelesmistir anacumm anacumm yun gibi didmek lazim yada sopayla dovup kabartmak :KK62:
Gördüm gördüm.aman dedim o nsallah bir seyolmaz.sonra aklıma 2 gün geriden takip ettiğimiz geldi.bir şey olsa burda duyardık.terbiyesizler! Cagdaşı savunup semihi kınayıp aynı hareketı küçük gordukleri altara yapmaya çalıştılar!!! Ne cabuk unuttular semihten özür diledikleri günleriii:KK20:

Boyun.kadar konus
Tokatlarim seni
Hadi hadi hadi kaybol! Falan dedi

Kendi boyu neymiş acaba hırtoo ya

@tr lelli ye ek olarak; hınçlarını semihten çıkaramadılar.altara yüklendi tuncay uyuzu.altar altta kalmadı tabi.ama seviyeliydi her zamanki gibi.bu arada abid8n de tuncayla bir olup altara saldırdı.tuncay dedikler i ni inkar etti bir ara.sonra semih devreye girdi.sanirim hangarda yoktu veya uzaktı ortamdan.son derece seviyesizdi.tuncayın suyu ısındı fazlasıyla.bu hafta güle güle diyelim diyorummm!!
bu arada aybuke denen de diğer grupla pek iyiydi.buket daha çok altarla takıldı.diger kıza gore daha düzgün.karşıda olsa bile o kalsın diyorum ben.

Sinir oldum ya pürçüklü tuncayy.

Altar garip degil saygili bizim insanimiz bagirmayi savunmak zanneder bu yuzden pitlilerin grubu eleniyor surekli saygisiz insanlar toplulugu baktilarki yarisma olarak yenemiyorlar bu seferde insanlari kiskirtiyorlar ahlaksiz bitli

Altar garip degil saygili bizim insanimiz bagirmayi savunmak zanneder bu yuzden pitlilerin grubu eleniyor surekli saygisiz insanlar toplulugu baktilarki yarisma olarak yenemiyorlar bu seferde insanlari kiskirtiyorlar ahlaksiz bitli
Garip derken kötü manada demedim.sevgi ve şefkat içeriyordu garip.

Back
X