- 15 Aralık 2013
- 15.753
- 36.198
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #5.601
Ben barıstan korkarım ya adam manyak valla ne yapacağı hiç belli olmuyor hiç tekin adam değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçtı da net gözükmüyor yaa karartı vardı sadece(
rezil etti kendiniBen barıstan korkarım ya adam manyak valla ne yapacağı hiç belli olmuyor hiç tekin adam değil
Inanirsam da cidden kactigina bir tek serkanin kacis aninda şok olan suratindan inanirim.
Aybukeye bak helee
Ne dedi ya ben kaçırdımm.Tuncayın altara dediklerinden sonra Tuncay da gözümden düstü!!saygısız ,yalancı!!altarın konußmasına tahammül edemedi.ne saniyorlar kendilerini tuncaula abidin!!!
Boyun.kadar konusSerkanı görmedim.
Ne dedi ya ben kaçırdımm.
@tr lelli ye ek olarak; hınçlarını semihten çıkaramadılar.altara yüklendi tuncay uyuzu.altar altta kalmadı tabi.ama seviyeliydi her zamanki gibi.bu arada abid8n de tuncayla bir olup altara saldırdı.tuncay dedikler i ni inkar etti bir ara.sonra semih devreye girdi.sanirim hangarda yoktu veya uzaktı ortamdan.son derece seviyesizdi.tuncayın suyu ısındı fazlasıyla.bu hafta güle güle diyelim diyorummm!!Serkanı görmedim.
Ne dedi ya ben kaçırdımm.
Gördüm gördüm.aman dedim o nsallah bir seyolmaz.sonra aklıma 2 gün geriden takip ettiğimiz geldi.bir şey olsa burda duyardık.terbiyesizler! Cagdaşı savunup semihi kınayıp aynı hareketı küçük gordukleri altara yapmaya çalıştılar!!! Ne cabuk unuttular semihten özür diledikleri günleriiiBaby bi de syi izledin mi altar elini uzatmis laf anlatiyodu bu bitli elinden gecti yani iter gibi gel bana vur diyo resmen
Bu hafta kesinlikle bitli ve ponpon yazilmali illa biri gider, onlar bizden de semihi soksunlar potaya
Bu adamin sacindaki sallanan zimbirti ne ya cok gozume batiyo sacida taranmaz onun kecelesmistir anacumm anacumm yun gibi didmek lazim yada sopayla dovup kabartmak![]()
Boyun.kadar konus
Tokatlarim seni
Hadi hadi hadi kaybol! Falan dedi
@tr lelli ye ek olarak; hınçlarını semihten çıkaramadılar.altara yüklendi tuncay uyuzu.altar altta kalmadı tabi.ama seviyeliydi her zamanki gibi.bu arada abid8n de tuncayla bir olup altara saldırdı.tuncay dedikler i ni inkar etti bir ara.sonra semih devreye girdi.sanirim hangarda yoktu veya uzaktı ortamdan.son derece seviyesizdi.tuncayın suyu ısındı fazlasıyla.bu hafta güle güle diyelim diyorummm!!
bu arada aybuke denen de diğer grupla pek iyiydi.buket daha çok altarla takıldı.diger kıza gore daha düzgün.karşıda olsa bile o kalsın diyorum ben.
Altarı kuucük gorup ezmeye çalısıyorlar ya, ćok üzuluyorumKendi boyu neymiş acaba hırtoo ya
Sinir oldum ya pürçüklü tuncayy.
Garip derken kötü manada demedim.sevgi ve şefkat içeriyordu garip.Altar garip degil saygili bizim insanimiz bagirmayi savunmak zanneder bu yuzden pitlilerin grubu eleniyor surekli saygisiz insanlar toplulugu baktilarki yarisma olarak yenemiyorlar bu seferde insanlari kiskirtiyorlar ahlaksiz bitli
Aybuke Fettan birine benziyor, buket sessiz sakin..buket kalsın isterim.Hangi kizin kalacagina ne zaman karar verecekler? Sizce Aybuke mi kalir, Buket mi?
Ben senin icin demedim kuzum incide surekli asagiliyordu ya ondann yazdimGarip derken kötü manada demedim.sevgi ve şefkat içeriyordu garip.
Aybukenin inciden farki yok bence buket kalmaliHangi kizin kalacagina ne zaman karar verecekler? Sizce Aybuke mi kalir, Buket mi?