Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
bugün tuncayın altara yaptığına gıcık oldum...sessiz olan heryerde eziliyo....semihten kaçım kaçım kaçıyorlar altara gelince dil papuc kadar...
bir de kurre iyice saçmaladı... gruba zarar veriyor altar ve murat sürekli ikaz ediyor ama ne fayda....
bence aybüke kalsın sevmedim diğerini...hem aybüke de yay burcuymuş neşeli neşeli iyi gelir...:21:
inci gitti tuncikleer ne yiyecekler acebaaağğğğ....
soğuk pınarın soğuk yemekleri çekilmez. öğğkkkk

bu arada türkanın u dönüşünden başım döndü....
gruptan ayrılırken kasıp kavuruyordu simdi kedi oldu...
o ya altar ya murat yanıma gelir herkes alışverişi benden yapar sandı ama evdeki hesap çarşıya uymadı....döndü dolaştı kürkçü dükkanı....
ama kimseye unutturamaz kurre ve semihi çocuk gibi azarlamnalarını....
murat her seferinde vurguluyor 4 diye hoşuma gidiyor...o gün de inciyi yazıyoruz dedi türkan ...
murat ta sen kendin yaz dedi bi güzel bozuldu...ohhh

izlediğim bir yarışma değil neymiş bu diye bir bakayım dedim biraz izledim beynim yandı, biri kolunu uzatıyo altarmı ne diğeri koluna çarppıp geçiyo sonrada bana niye temas ediyorsun diyo :) ne güldüm ya ayy canım çocukluğumun popstarı abidinde varmış ya o arada yaşıyormuymuş o :)

ıyıde mısafırler gelırken dısardan Semıh dıyerek bagıra bagıra ıcerı gırdıler semıhın yanında Tuncayda vardı ama onu pek sallamadılar

ıyıde mısafırler gelırken dısardan Semıh dıyerek bagıra bagıra ıcerı gırdıler semıhın yanında Tuncayda vardı ama onu pek sallamadılar
Seyi izlemedin mi
Bi bayan yasca buyuk hangarda tuncayin yanina geldi baya boyle hararetli bak biz ergen degiliz ergen diyosun ya semihe.oy verenlere bak gor gibi seyler soyledi

Ooohhh yağlarım eridiii:KK48:O süresini doldurdu artık! Pınar bu sıralar sessiz durdugu ićin tuncay konuştugü için tuncay gitmeliiii
Pinar bizimkilerle mi konusuyomus iyiymis yani oyle bi twt okudum pacasi tutusan geliyo serkan zaten sessiz kalmayi tercih ediyo
Abidin ve tuncay mutlaka potada olmali ya

Pinar bizimkilerle mi konusuyomus iyiymis yani oyle bi twt okudum pacasi tutusan geliyo serkan zaten sessiz kalmayi tercih ediyo
Abidin ve tuncay mutlaka potada olmali ya
Sanmam.ama o hep arayi iyi tutmaya calisti her ihtimale karsı.semihin de onu ciddiye alacagini sanmam.gecse bile sadece oy olarak gorur onu.güvenmez.biz bile güvenmiyoruz pınara.evet abidin ve tuncay yazilmali.ikisi de gidebilir bence.al birini carp otekine.

Seyi izlemedin mi
Bi bayan yasca buyuk hangarda tuncayin yanina geldi baya boyle hararetli bak biz ergen degiliz ergen diyosun ya semihe.oy verenlere bak gor gibi seyler soyledi
aa cıddımı yok onu ızleyemedım canım yaaa:) hahaha bitli almıştır boyunun olcusunu.. zaten agresıf ve cok sessızler dıllı pınar bıle cok sessız bence o kız semıhlere gecme derdıne dusmustur

Back
X