- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #5.621
Benim mesajimin altina yazinca bana gibi oldu.inci diye belirtmemişsin bir de.neyseBen senin icin demedim kuzum incide surekli asagiliyordu ya ondann yazdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim mesajimin altina yazinca bana gibi oldu.inci diye belirtmemişsin bir de.neyseBen senin icin demedim kuzum incide surekli asagiliyordu ya ondann yazdim
Semihde diklendi tuncayda turkan aralarina girdiAltar a bu kadar yüklenilirken kimse sesini çıkarmadı mı![]()
Seyi izlemedin miıyıde mısafırler gelırken dısardan Semıh dıyerek bagıra bagıra ıcerı gırdıler semıhın yanında Tuncayda vardı ama onu pek sallamadılar
YaaaaSeyi izlemedin mi
Bi bayan yasca buyuk hangarda tuncayin yanina geldi baya boyle hararetli bak biz ergen degiliz ergen diyosun ya semihe.oy verenlere bak gor gibi seyler soyledi
Ayyy cok guzel konustu tuncay kaldi oyleYaaaaAğzına sağlık kadının!!
Ooohhh yağlarım eridiiiAyyy cok guzel konustu tuncay kaldi oyle
Kadin da boyle cok hanfendi bi kadindi
Pinar bizimkilerle mi konusuyomus iyiymis yani oyle bi twt okudum pacasi tutusan geliyo serkan zaten sessiz kalmayi tercih ediyoOoohhh yağlarım eridiiiO süresini doldurdu artık! Pınar bu sıralar sessiz durdugu ićin tuncay konuştugü için tuncay gitmeliiii
Sanmam.ama o hep arayi iyi tutmaya calisti her ihtimale karsı.semihin de onu ciddiye alacagini sanmam.gecse bile sadece oy olarak gorur onu.güvenmez.biz bile güvenmiyoruz pınara.evet abidin ve tuncay yazilmali.ikisi de gidebilir bence.al birini carp otekine.Pinar bizimkilerle mi konusuyomus iyiymis yani oyle bi twt okudum pacasi tutusan geliyo serkan zaten sessiz kalmayi tercih ediyo
Abidin ve tuncay mutlaka potada olmali ya
aa cıddımı yok onu ızleyemedım canım yaaa:) hahaha bitli almıştır boyunun olcusunu.. zaten agresıf ve cok sessızler dıllı pınar bıle cok sessız bence o kız semıhlere gecme derdıne dusmusturSeyi izlemedin mi
Bi bayan yasca buyuk hangarda tuncayin yanina geldi baya boyle hararetli bak biz ergen degiliz ergen diyosun ya semihe.oy verenlere bak gor gibi seyler soyledi
öteki kalırsa barıştan beter. Boşver oda barış gibi firar eder hahaheevt ya oyumuzu kıme verelım ya buket barıs gıbı cıkarsa