Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
ben aybüke yi sevdim. neden inci dediniz ki kıza. inci gibi terbiyesiz mi? gayet neşeli bir tip ve net bir kız.
diğer kızın g.tü başı bi yerlerde gezmesi hiç hoşuma gitmedi.oturuş kalkış bilmez bi şey
sessiz sinmiş bi kız diye onu gruba alırlarsa hiç hoş bi görüntü olmaz.
bence sağlam karakterler lazım. aybüke hem neşeli hem de güzel cümleler konuşuyor.
semih ler buket i alırsa bu sessiz bize biat eder diye aldıklarını düşünürüm. ama aybüke yi alırlarsa helal olsun kendilerine iyi rakip seçme cesaretleri varmış derim.
buket kalırsa karşı takım yazarsa hemen elenir. tuğçe gibi

biraz önceki bölümde de semih hala konuşmamıştı kızla. gerçekten erteliyor.ben o gün geceye kadar izledim konuşmamıştı en son. gece 3 te konuştuysa bilemem yarın izleriz.
oysa ki ilk gelenlere Semih nasıl yapışırdı hepimiz biliyoruz...

ben aybüke yi sevdim. neden inci dediniz ki kıza. inci gibi terbiyesiz mi? gayet neşeli bir tip ve net bir kız.
diğer kızın g.tü başı bi yerlerde gezmesi hiç hoşuma gitmedi.oturuş kalkış bilmez bi şey
sessiz sinmiş bi kız diye onu gruba alırlarsa hiç hoş bi görüntü olmaz.
bence sağlam karakterler lazım. aybüke hem neşeli hem de güzel cümleler konuşuyor.
semih ler buket i alırsa bu sessiz bize biat eder diye aldıklarını düşünürüm. ama aybüke yi alırlarsa helal olsun kendilerine iyi rakip seçme cesaretleri varmış derim.
buket kalırsa karşı takım yazarsa hemen elenir. tuğçe gibi
Aybuke felaket dedikoducu, su an canli izlesene imkanin varsa. Iki tarafli oynuyor.
Buket su an icin sinmis gorunuyor ama daha ilk gunleri oldugu icin olabilir. Giyim kusam olarak da insanlari elestirmeyi dogru bulmuyorum, diledigi gibi giyinebilir. Benim icin sorun yok.

Aybuke felaket dedikoducu, su an canli izlesene imkanin varsa. Iki tarafli oynuyor.
Buket su an icin sinmis gorunuyor ama daha ilk gunleri oldugu icin olabilir. Giyim kusam olarak da insanlari elestirmeyi dogru bulmuyorum, diledigi gibi giyinebilir. Benim icin sorun yok.
şu an izliyorum yazını okuduğumdan beri ama wc ye gitti.
istediği gibi giyinebilir tabi ama oturuuş kalkış bilmiyor benm dikkatimi çeken o. ekran kirliliği yoksa bende kapalı giyinen bi tip değilim avatarımda örneği.açık giyinmeye karşı olduğum gibi bi düşünce oluşmasın

şu an izliyorum yazını okuduğumdan beri ama wc ye gitti.
istediği gibi giyinebilir tabi ama oturuuş kalkış bilmiyor benm dikkatimi çeken o. ekran kirliliği yoksa bende kapalı giyinen bi tip değilim avatarımda örneği.açık giyinmeye karşı olduğum gibi bi düşünce oluşmasın

Semihin fason bir ozguveni oldugunu, buradan ayrildiktan snra nasi gercek hayata gecis yapacagindan falan bahsetti. Ve boyle kotuleyici bir kac sey daha... Ben bu kizin gercekten Semihleri destekledigini dusunmuyorum. Acikcasi ben de Semihi desteklemiyorum :KK48: Ama bu kiz bana cok agresif geldi, ve oyun bile olsa boyle dedikodu olaylarini sevmiyorum hic

Aybuke su an diger grupla geyik yapiyor. konu da murat falan.
Akilli kiz, 4 oyu Serkanlarin grubundan alacak. Turkani da ayarladi, Muratla da baya iyi. Bence kalacak...
Gidip bi de sey dedi ya altar buketten hoslaniyo falan boyle bisi varsada bundan diger gruba ne laf tasiyo ortalik kizistiriyo iste dedikodu

Kizlar semih pınara laf atti
Turkan laf atti hic cevap vermedi o car car pınarda sindi farkındamısınız?
Turkan cafe sahibi oldu dedi pınarda duydu
İncinin ayagını kaydırdı dedi onuda duydu guldu cevap vermedi
Bulasik yikadi sasirdim

Semihin fason bir ozguveni oldugunu, buradan ayrildiktan snra nasi gercek hayata gecis yapacagindan falan bahsetti. Ve boyle kotuleyici bir kac sey daha... Ben bu kizin gercekten Semihleri destekledigini dusunmuyorum. Acikcasi ben de Semihi desteklemiyorum :KK48: Ama bu kiz bana cok agresif geldi, ve oyun bile olsa boyle dedikodu olaylarini sevmiyorum hic
Kesinlikle haklısın kakabilmek icin boyle yapıyo
Buket kitap okuyo,orgu oruyo o da istese ortada davranabilir ama buketi bahane edip bitlilerin yanina gidiyo

Gidip bi de sey dedi ya altar buketten hoslaniyo falan boyle bisi varsada bundan diger gruba ne laf tasiyo ortalik kizistiriyo iste dedikodu

Ben kaderimi Altarin keyfine birakamam. Buketle yapisik yumurta gibiler falan dedi. muratin arkasindan su meshur doktor muhabbetini konustu, alay eder gibi guldu falan. Hatta Abidin Pinar falan "madem bu kadar elestiriyorsun, neden o gruba daha yakinsin" dedi. Hatta Pinar benim gibi dusunuyorsun dedi. Aybuke de orda hiciv yapiliyor eglenceli bir grup dedi.

Kizlar semih pınara laf atti
Turkan laf atti hic cevap vermedi o car car pınarda sindi farkındamısınız?
Turkan cafe sahibi oldu dedi pınarda duydu
İncinin ayagını kaydırdı dedi onuda duydu guldu cevap vermedi
Bulasik yikadi sasirdim
onlara gelen bir misafir 1 hafta hiç cevap vermeyin demiş
semih in ekmeğine yağ sürersinz demiş
onlarda cevap vermeyeceğiz diye karar aldılar grupça ondan

Back
X