- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #5.861
Dün gece börek yapmış. Kızlar ilk geldiğinde kurabiye yapmıştı çayı sade içmesinler diye 10 dk kurabiye nasıl oluyo?
Fincan kek gibi bir şey mi acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün gece börek yapmış. Kızlar ilk geldiğinde kurabiye yapmıştı çayı sade içmesinler diye 10 dk kurabiye nasıl oluyo?
geçen izledim ben bütün malzemeyi koydu kaşıkla küçük küçük tepsiye koydu cıvık bi hamurdu 7 dkda pişirip çıkardı kurabiyeyi abidine öyle anlatıyoduDün gece börek yapmış. Kızlar ilk geldiğinde kurabiye yapmıştı çayı sade içmesinler diye 10 dk kurabiye nasıl oluyo?
yok o değilFincan kek gibi bir şey mi acabakurabiye hamuru bile yapamam 10 dk da.Bugün Pınar bir şey yiyordu damla çikolatalı gibi o mu??
Canim benim de aniden bisey yapmam gerektiginde 10 dkda kurabiye yapiyorum. Turkiyede varmi bilmiyorum, Amerikada kurabiye hamuru satiliyor. Cok civik bir hamur. Kasikla koyuyorsun tepsiye. Bir kac dakika pisiriyorsun. Cok guzel citir citir kurabiye oluyor. Ama baya yagli bir hamur, cok kalorili, saglikli degil hic.geçen izledim ben bütün malzemeyi koydu kaşıkla küçük küçük tepsiye koydu cıvık bi hamurdu 7 dkda pişirip çıkardı kurabiyeyi abidine öyle anlatıyodu
sanırım o hamur değil çünkü buğday nişastası kabartma tozu vanilya yağ falan kendi koydu ben canlı izledim abidinde hadi fırına koy barakaya gel dedi pınarda 7 dkda çıkacak onu beklemem lazım dediCanim benim de aniden bisey yapmam gerektiginde 10 dkda kurabiye yapiyorum. Turkiyede varmi bilmiyorum, Amerikada kurabiye hamuru satiliyor. Cok civik bir hamur. Kasikla koyuyorsun tepsiye. Bir kac dakika pisiriyorsun. Cok guzel citir citir kurabiye oluyor. Ama baya yagli bir hamur, cok kalorili, saglikli degil hic.
Bu akßamki göruntüde güya kurabiye yapiyor.piserken de eğilmiş tezgahın içine pişmesini bekliyor.semihler aybukeyle konußuyor o arada .ama onun orda çömelerekbeklemesinin amacı kurabiyeyi beklemek laf dinlemek değiiiiil! Sakın yanlış anlamayın haaaaDün gece börek yapmış. Kızlar ilk geldiğinde kurabiye yapmıştı çayı sade içmesinler diye 10 dk kurabiye nasıl oluyo?
sanırım o hamur değil çünkü buğday nişastası kabartma tozu vanilya yağ falan kendi koydu ben canlı izledim abidinde hadi fırına koy barakaya gel dedi pınarda 7 dkda çıkacak onu beklemem lazım dedi
Aybuke kudurdu kendinden once buket semihlere katildigini soyleyince.küplere bindiii.beter olsunn!!Yeni gelen yarışmacılardan ikisini de sevemedim ben.Birisi resmen Semihleri seçtim deyip uyanıklık yaptı.Diğeri de ikili oynuyor gibi geldi.
olabilir hamur pahalı değil mi pekiBence o hamurdur canim, ben de boyle eklemeler yapiyorum. Cunku sade o hamurla cok az malzeme cikiyor. Yoksa 10 dk icinde nasil hem hamurunu yapsin hem pisirsin. Normalde firinda 8 dk da kurabiye pisirsen pismez. Ama bu hamur pisiryor. Pistikten 5 dk da sonra da sertlesip kiyir kiyir bir kurabiye oluyor.
olabilir hamur pahalı değil mi peki
Aybuke kudurdu kendinden once buket semihlere katildigini soyleyince.küplere bindiii.beter olsunn!!
Pinarin 10 dkda pisen kurabiyelerinin tarifi, meraklilarina;
http://www.ruhumobez.com/2014/12/american-cookies-nestle-toll-house.html
Nestle toll house Turkiyede yokmus galiba, ama evde kendinizde yapabiliyormussunuz
pınarın yaptığı bu değil o minik minik top gibi yaptı damla çikolata falan yoktuPinarin 10 dkda pisen kurabiyelerinin tarifi, meraklilarina;
http://www.ruhumobez.com/2014/12/american-cookies-nestle-toll-house.html
Nestle toll house Turkiyede yokmus galiba, ama evde kendinizde yapabiliyormussunuz
pınarın yaptığı bu değil o minik minik top gibi yaptı damla çikolata falan yoktu