Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Dün gece börek yapmış. Kızlar ilk geldiğinde kurabiye yapmıştı çayı sade içmesinler diye 10 dk kurabiye nasıl oluyo?
geçen izledim ben bütün malzemeyi koydu kaşıkla küçük küçük tepsiye koydu cıvık bi hamurdu 7 dkda pişirip çıkardı kurabiyeyi abidine öyle anlatıyodu

geçen izledim ben bütün malzemeyi koydu kaşıkla küçük küçük tepsiye koydu cıvık bi hamurdu 7 dkda pişirip çıkardı kurabiyeyi abidine öyle anlatıyodu
Canim benim de aniden bisey yapmam gerektiginde 10 dkda kurabiye yapiyorum. Turkiyede varmi bilmiyorum, Amerikada kurabiye hamuru satiliyor. Cok civik bir hamur. Kasikla koyuyorsun tepsiye. Bir kac dakika pisiriyorsun. Cok guzel citir citir kurabiye oluyor. Ama baya yagli bir hamur, cok kalorili, saglikli degil hic.

Canim benim de aniden bisey yapmam gerektiginde 10 dkda kurabiye yapiyorum. Turkiyede varmi bilmiyorum, Amerikada kurabiye hamuru satiliyor. Cok civik bir hamur. Kasikla koyuyorsun tepsiye. Bir kac dakika pisiriyorsun. Cok guzel citir citir kurabiye oluyor. Ama baya yagli bir hamur, cok kalorili, saglikli degil hic.
sanırım o hamur değil çünkü buğday nişastası kabartma tozu vanilya yağ falan kendi koydu ben canlı izledim abidinde hadi fırına koy barakaya gel dedi pınarda 7 dkda çıkacak onu beklemem lazım dedi

Dün gece börek yapmış. Kızlar ilk geldiğinde kurabiye yapmıştı çayı sade içmesinler diye 10 dk kurabiye nasıl oluyo?
Bu akßamki göruntüde güya kurabiye yapiyor.piserken de eğilmiş tezgahın içine pişmesini bekliyor.semihler aybukeyle konußuyor o arada .ama onun orda çömelerekbeklemesinin amacı kurabiyeyi beklemek laf dinlemek değiiiiil! Sakın yanlış anlamayın haaaa:KK48:

sanırım o hamur değil çünkü buğday nişastası kabartma tozu vanilya yağ falan kendi koydu ben canlı izledim abidinde hadi fırına koy barakaya gel dedi pınarda 7 dkda çıkacak onu beklemem lazım dedi

Bence o hamurdur canim, ben de boyle eklemeler yapiyorum. Cunku sade o hamurla cok az malzeme cikiyor. Yoksa 10 dk icinde nasil hem hamurunu yapsin hem pisirsin. Normalde firinda 8 dk da kurabiye pisirsen pismez. Ama bu hamur pisiryor. Pistikten 5 dk da sonra da sertlesip kiyir kiyir bir kurabiye oluyor.

Bence o hamurdur canim, ben de boyle eklemeler yapiyorum. Cunku sade o hamurla cok az malzeme cikiyor. Yoksa 10 dk icinde nasil hem hamurunu yapsin hem pisirsin. Normalde firinda 8 dk da kurabiye pisirsen pismez. Ama bu hamur pisiryor. Pistikten 5 dk da sonra da sertlesip kiyir kiyir bir kurabiye oluyor.
olabilir hamur pahalı değil mi peki

ya bu koskoca murata hiç yakısıyomu aybuke kendıne kahve yaptı ve kahveyı masada bırakıp lavobaya gıttı o arada murat aybukenın kahvesıne tuz koydu ne ayıp ya

Kizlar, aybuke Serkanlarla biseyler konusuyor su an. Anlayamadim, Semihlerin grubunu mu kotuluyor? Agzinin tadini kaciriyorlar diyorlar, ne ima ediyorlar anlamadim?

Aybuke kudurdu kendinden once buket semihlere katildigini soyleyince.küplere bindiii.beter olsunn!!

Ben izleyemedim de Kurre niye Aybuke yi kıskanıyor Semih le çok mu samimi çözemedim.Bana Aybuke kalacak gibi geldi.Pınar uyuzu akıl veriyor ya git onların yanında dur diye.

Pinarin 10 dkda pisen kurabiyelerinin tarifi, meraklilarina; :KK48:

http://www.ruhumobez.com/2014/12/american-cookies-nestle-toll-house.html

Nestle toll house Turkiyede yokmus galiba, ama evde kendinizde yapabiliyormussunuz

aaa bu muymuş.Bu kurabiyeler çok güzel oluyor yapımı basitmiş.Bir markanın daha var buna benzer kurabiye çeşitleri Türkiyede.

Back
X