Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
ayrıca abidini de sen mantıklı buluyorsun galiba pembe panter altar kafandan bacaklı altar yok bebe ruhi sen bunları doğru buluyormusun popstar beye yakışıyormu?:KK48:
tahrik etmesinler o da konuşmasın tamam hoş değil ama semihler çok mu güzel şeyler söylüyolar tuncayla serkanı kıskanıyolar çok bariz belli

onlarda restorantla serayla yani semihlerin yaptığı bir çok şeyle dalga geçiyolar orada herşey karşılıklı merak etmeyin semih haksız yere konuşmuyor ama onlara göre uslübu daha temiz bel altı vurmuyor diğer arkadaşlara göre

Bak ben su an kimseyi savunmuyorum. Serkani ya da Tuncayi ya da herhangi bir x kisiyi savunmuyorum. Ama Semihi tutanlar yuzde yuz savunma pesinde. Allah askina neyini savunuyosun bu adamin? bir kere de biriniz "yaa yanlis yapiyo, boyle konusmamali" demiyor yaa. Sanki adam vahiyle gelmis oraya :KK48: Semih gayet haksiz. Bu demek degil ki Abidin hakli.

Bak ben su an kimseyi savunmuyorum. Serkani ya da Tuncayi ya da herhangi bir x kisiyi savunmuyorum. Ama Semihi tutanlar yuzde yuz savunma pesinde. Allah askina neyini savunuyosun bu adamin? bir kere de biriniz "yaa yanlis yapiyo, boyle konusmamali" demiyor yaa. Sanki adam vahiyle gelmis oraya :KK48: Semih gayet haksiz. Bu demek degil ki Abidin hakli.
ben semihi de tutmuyorum ki daha doğrusu tuttuğum kişide yok bana göre orada herkes haksız ancak sıralamaya koyabilirim en sevmediğim türkan pınar ve abidin bana göre bunlar ilk gidenler olmalı tuncay yaptıkları beğeniyorum ve saygı duyuyorum adam gerçekten çabalıyor üretmek için onada yaptıklarıyla bir şey diyemem semih bir şey yapmıyor denmesinede kızıyorum bir şey yapmasa bu kadar para kazanamaz bana göre zaten yarışma değil dizi gibi düşünün onlar kavga etmezse kimse izlemez doğrumudur

Aybukeye cok gülüyorum. Sizden sıkıldım oyuzden bu grubu sectim diyo ama hiç alakası yok. Semihlerin buketi sececeğini düşündüğünden korkudan ne yapacağını sasırdı cıldırdı şaşkoloz. Mecburen sebekeye itelendi şimdide kendi secmiş gibi davranıyor.

Aybukeyi sevdim ben.Digeri gibi silik bir karakter degil.Yeni Inci olabilir kalirsa.Nasil avel avel bakti semih hatun 5 semih 1 serkan etmiyor deyince :KK53:

Semihlerin grubu hakkaten sıkıcı ama hicbisey yaptilari yok anca oturup dedikodu yapiyolar. Serkanlarin grubu eglenceli muzik yapiyolar egleniyolar film kitap sanat konusuyolar adamlar sosyaller. Ben olsam bnde serkanlari secerim napiyim semihlerde otur otur nereye kadar. Bu arada semihin odu patliyo diger grup dolduruyo gelenleri diye ama bn hep izliuorum semih devamli dolduruyo aslnda serkanlar 1 kere konusuyosa semihler 20 kere konusuyo. Cok ilginc bi karakter semih. Calismiyo etmiyo anca dedikodu yapsin. Millette strateji ama o diye savunuyo saka gibi :d survivorda turabinin hareketlerini gorup nasil tutuyolar diye inanamiyodum ayni zihniyet semihi tutuyo yine inanamiyorum.

Aybukeye cok gülüyorum. Sizden sıkıldım oyuzden bu grubu sectim diyo ama hiç alakası yok. Semihlerin buketi sececeğini düşündüğünden korkudan ne yapacağını sasırdı cıldırdı şaşkoloz. Mecburen sebekeye itelendi şimdide kendi secmiş gibi davranıyor.
Programin sonunu açtım.şok oldum o aybüke denenin saldırmalarınaaa.kraldan çok kralcı olmuşşş:KK57:Pınar deneni gördün mü, aybüke bağırdıkça tuncaya bakıp bakıp gülüyordu.hepsini ayni anda gondermenin imkanı yok muu yaao_O:KK43:

Semihlerin grubu hakkaten sıkıcı ama hicbisey yaptilari yok anca oturup dedikodu yapiyolar. Serkanlarin grubu eglenceli muzik yapiyolar egleniyolar film kitap sanat konusuyolar adamlar sosyaller. Ben olsam bnde serkanlari secerim napiyim semihlerde otur otur nereye kadar. Bu arada semihin odu patliyo diger grup dolduruyo gelenleri diye ama bn hep izliuorum semih devamli dolduruyo aslnda serkanlar 1 kere konusuyosa semihler 20 kere konusuyo. Cok ilginc bi karakter semih. Calismiyo etmiyo anca dedikodu yapsin. Millette strateji ama o diye savunuyo saka gibi :d survivorda turabinin hareketlerini gorup nasil tutuyolar diye inanamiyodum ayni zihniyet semihi tutuyo yine inanamiyorum.
aynı şeyi bende söylemiştim turabi ve semih hakkında gerçekten çok ilginç kişilikler

Pınar ve aybuke tartismis
Dedigim oldu 2side kaldi
Semih cok laf atmaya basladi biraz daha sakin olmasi lazim geregi yok cunku

Survivorda turabiyi tutmuyodum burda semihlerin grubunu tutuyorum ;)

pasaport alan var mı kızlar hesap aldım ama ücretsizdir inşallah okudum ama bişey anlamadım bir ücretli bir ücretsiz diyor? bilen varmı?

Back
X