Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Buket çok sevimsiz ve yaşlı görünüyor bence altara da hiç yakışmıycak bir tip o saçlar zaten fecaat en kısa zamanda rengini değiştirmesini tavsiye ederim bide gülerken sürekli eli ağzında anlam veremedim.
Aybüke ayrı bir gıcık bu kızı acilen postalamaları gerekir yoksa türkanla birlikte dedikodunun dibine vururlar hergün

Selamlar...

Bu Aybuke ne yapmaya çalışıyor ya tam dönek çıktı o da.Yok sizinle yemek yiyeyim yok ben de sizle kahve içeyim.Hani 5 tane Serkan bir Semih etmiyordu:KK53:

Bir de Buket in saçları berbat ya çalı süpürgesi gibi.Rengine diyecek bir şey bulamıyorum zaten.Saçlarını boyatsın bir an önce.Altar da çok zevksizmiş:KK48:

Sonunda Semih ve Kurretulayn'a Murat'dan uyari geldi; "Aile var artik burda, aile... Aile var..."
Semih herkesin icinde, "dudaklarim catladi Kurretulayn, ben neyin iyi geldigini biliyorum." dedi. Kurretulayndan sasirtmayan cevap; "hihihihi ihihihi". Sonra Semih hafiften gidikladi ve sonunda Murat uyardi :))

ARKADASLAR SEMİH DESTEKCILERI GECE SEMIHIN KURRENIN DIZINE YATIP YAPTIKLARINI GORUN BUNLAR DUN GECEDEN GÖRÜNTÜLER

KURREDE KİKİKİİİİİ KİKİKİİİİİ HOSUNA GIDIYOR BUNLARIN GECE YARISI OTURMALARI BUNDANMIS DEMEKKI INSANLAR UYKUYA CEKILDIGINDE BU İŞLER PEŞİNDELER

Mutlaka girmeden konuşmuşlardir.kız da yazmayinca, öyle bir sonuç olmuş demek ki altar ićin.
canım bence böyle kesin konuşma. bende duydum altar dan kız arkadaşım var sözünü. tamam sen semih leri seviyorsun ama her şeye çok olumlu yorum yapıyorsun bence objektif ol biraz canım.
mesela ben de altar ı seviyorum

Buket çok sevimsiz ve yaşlı görünüyor bence altara da hiç yakışmıycak bir tip o saçlar zaten fecaat en kısa zamanda rengini değiştirmesini tavsiye ederim bide gülerken sürekli eli ağzında anlam veremedim.
Aybüke ayrı bir gıcık bu kızı acilen postalamaları gerekir yoksa türkanla birlikte dedikodunun dibine vururlar hergün
buket zaten büyük altar dan. bence aşk yok yaa arkadaşlar ama öyle yorumlanınca öyle de kaldı

Back
X