- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #6.301
Altara kız arkadaßindan hiç mektup gelmemiş.bitmiş ilişkileri.
Vay be bi haber alamayınca hemen bitirdi diye düşünülüyor demek ki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Altara kız arkadaßindan hiç mektup gelmemiş.bitmiş ilişkileri.
Mutlaka girmeden konuşmuşlardir.kız da yazmayinca, öyle bir sonuç olmuş demek ki altar ićin.Vay be bi haber alamayınca hemen bitirdi diye düşünülüyor demek ki..
Mutlaka girmeden konuşmuşlardir.kız da yazmayinca, öyle bir sonuç olmuş demek ki altar ićin.
Yarısmaya girmeden yani.valla ben ağzından hiç duymadım altarın sevglm var diye.türkan, sevgilisini mektup yazmadı.o yüzden ayrildılar gb bir şeyler dedi.Nasıl girmeden canım ?
Altar yarışmadayken abi benim sevgilim var diyen bir insandı..
bilmez olur mu ütopyadaki herkes biliyor altar ın sevgilisi olduğunu.Hatta türkan a resmini felan göstermiş altar türkan onların gruptayken.Bildiği halde şansını mı denemeye çalışıyor napıyor buket anlamadım.Altara hic yakistiramadim.. buket sevgilisi oldugunu bilmiyor mu ki acaba..
ama canım öyle olsa kurre aybükeye Altar ın sevgilisi var demezdi daha 1 hafta önce sevgilisi vardı da bu hafta mı bitti ilişkileri.Ben hiç sanmıyorum bir iş var bundaAltara kız arkadaßindan hiç mektup gelmemiş.bitmiş ilişkileri.
canım bence böyle kesin konuşma. bende duydum altar dan kız arkadaşım var sözünü. tamam sen semih leri seviyorsun ama her şeye çok olumlu yorum yapıyorsun bence objektif ol biraz canım.Mutlaka girmeden konuşmuşlardir.kız da yazmayinca, öyle bir sonuç olmuş demek ki altar ićin.
buket zaten büyük altar dan. bence aşk yok yaa arkadaşlar ama öyle yorumlanınca öyle de kaldıBuket çok sevimsiz ve yaşlı görünüyor bence altara da hiç yakışmıycak bir tip o saçlar zaten fecaat en kısa zamanda rengini değiştirmesini tavsiye ederim bide gülerken sürekli eli ağzında anlam veremedim.
Aybüke ayrı bir gıcık bu kızı acilen postalamaları gerekir yoksa türkanla birlikte dedikodunun dibine vururlar hergün