• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
ahah
boğanın iyi olduğunu biliyorum. en asil burç derler ama diğer burçlara haksızlık etmeyim şimdi.
yemeğe düşkünm doğru ama para harcamam pek. tutumluyumdur. kazanmayı da severim. sadıklıkta doğru.
sen hangi burçsun canm
yay burcuyum canım ama özellklerini taşımam ben de evcimenim yükselenim yengeç ordan kurtarıyorum :)

kız haklı semihin zeka yaşını yansıtan bir yetenek 0-6 yaş arası :)
ddd.webp

abidin gidicek galiba yayın geldi abidin babasından bahsediyodu serkandanda anahtarlık istedi ver onuda götüreyim dedi gayet gidicekmiş gibi hazırlanıyo bence rejiyle konuştu gidicek

yuh yani ama ya bukadarda adam kandırılmazki resmen reji anlaşmalı eğer abidin giderse ki konuşmlardan anlaşılıyoki gidicek bida ütopya izlemek istemiyorum. eşyalarını topluyo hatırla anahtarlık fln aldı babasının hasta olduundan bahsediyo yayın kesildiğinde belliki rejiyle konuşulmuş. resmen kurgu izliyoruz oylar hikaye

Semih diyoki bir tane tablo yapıcakmış 50 bin lira fiyat biçicekmiş. ciddi anlamda hücresiz bu çocuk :D alan olursa zaten ona hiç bişey diyemiyorum :KK70:

abidin hayranalrı çok o yüzden gitmez kesin her elemeden önce toparlanıyorlar belki giderim diye o konuşmaları duymuşsunuzdur.

abidin hayranalrı çok o yüzden gitmez kesin her elemden sonra toparlanıyorlar belki giderim diye o konuşmaları duymuşsunuzdur.
yayın kesildikten hemen sonra olan konuşmaları söylüyorum. sonra kıvırdılar tabi eğer gidersem fln diye ama ben duyduğumu çok iyi biliyorum. akşam abidin giderse dediğimi hatırlayın. ama inşallah gitmez türkan gitsin istiyorum ben

yayın kesildikten hemen sonra olan konuşmaları söylüyorum. sonra kıvırdılar tabi eğer gidersem fln diye ama ben duyduğumu çok iyi biliyorum. akşam abidin giderse dediğimi hatırlayın. ama inşallah gitmez türkan gitsin istiyorum ben
gidebilirde belli olmaz çünkü abidin orda çok sıkıldı belli oluyor hiç yüzü gülmüyo gitmek istediğini söylemiş olabilir

Back
X