Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Nerede o günler:KK48:

Türkan ın kafa gitti iyice küfür ettiyse.Ya adama demediğini bırakmıyor sonra gel oğlum çay yaptım diyor:KK70: Serkan a da annem diyor tövbe ya.
evet öyle yapmasa bu kadın 1. bile çıkardı yarışmadan. yarışma başlarında çok iyi girmişti halkın gözüne. çok çalışkan olduğu için.

bugün canlı yayın izledim 1 saat. ve 1 saat boyunca semih altarı almış karşısına altar a oynuyo. sen önceden şöyleydin böyleydin. kendi deyimiyle algı yapıyo. mesela bi tartışmada türkan gitti murat a konuştu diye hemen diyo murat a oynuyosun. kendinden biliyo işi işte sürekli birilerine oynuyo. yalnız o bu değilde semih yarışmadan çıkınca çok ünlü olacak sanıyor, halk ona akın akın koşacak sanıyor ama yandı valla döveceklermiymiş ne.eçen bi arkadaş yazmıştı yarışmacı olarak giren caner döv semih i diskalifiye paranı veririz demişler o derece gözleri dönmüş milletin valla bitti semih
Evet şuanda semihte öyle bir hava olduğunu bende seziyorum, ama kimler gelip geçmedi ki..
Unutulup gidilecekler..

Şuan gelen misafirler onun gözünde 70 milyone eşdeğerde gibi ..
Yani ben öyle seziyorum..

Bu yarışmanın birinci semih olmaz gibime geliyor ..

Ya altar olur ya da tuncay ..

Şuan abidin ve özlemin elendiği için o kadar çok üzülüyorum ki..ciddi ciddi üzülüyorum..

Cidden özlemi ve abidini ayrı aryı tebrik etmek gerekmiş..

İzledikçe daha iyi anlıyorum..

Kimsenin yapamadıklarını , gördükleri halde hiç bir şekilde susmayışlarını ve semiha artık duy diyen iki kişi..

tartışma var yine şu anda
tuncay gitti semih lerin koltuğa oturdu.
semih te kalkar mısın diyo.
ama kaldırsın kaldırabiliyorsa ahahah

evet öyle yapmasa bu kadın 1. bile çıkardı yarışmadan. yarışma başlarında çok iyi girmişti halkın gözüne. çok çalışkan olduğu için.

Evet ilk başlarda Türkan ın takipcisi çoktu ama şu an neredeyse yok.Kurre çıldırttı onu.Bu hale geldi kadın.İnci de çıldırtıyordu ama ona her istediğini diyordu Türkan.Kurre ye diyemiyor Semih arkasında olduğu için.

Evet şuanda semihte öyle bir hava olduğunu bende seziyorum, ama kimler gelip geçmedi ki..
Unutulup gidilecekler..

Şuan gelen misafirler onun gözünde 70 milyone eşdeğerde gibi ..
Yani ben öyle seziyorum..

Bu yarışmanın birinci semih olmaz gibime geliyor ..

Ya altar olur ya da tuncay ..
evet tüm Türkiye orı izliyor sanıyorlar. survivor gibi oldu sanıyorlar bence reytingleri.bence de altar ve tuncay olur ama sen neden böyle düşündün merak ettim canım

Türkanın bu kadar agresif olmasında ki sebep kim ?
tabi ki kurre
semih te çok kötü davranıyor ama kurre yi savunuyor türkan a karşı
o bardağı atmasını haklı buldum ben. kadını deli etti.

başlarda da özlem i ve abidin i suçlamışlardı ama bakın hak verir olduk. ben özlem e hak veriyordum o zamanlar.

yeni yarışmacılardan göktana verdim ,survivor başlayalı pacunu dama attım yarışmanın gerçi ne var ne yok bı göz atayım bari

evet tüm Türkiye orı izliyor sanıyorlar. survivor gibi oldu sanıyorlar bence reytingleri.bence de altar ve tuncay olur ama sen neden böyle düşündün merak ettim canım
Kesinlikle öyle sanıyorum survivor gibi sanıyor..

Niye öyle düşündüm dersen..

Şu zamana kadar sürekli semihin en fazla oy alacağına,semihi büyük rakip olarak gördüklerini dile getiriyor bir kaç arkadaş..

Semih bundan kaç hafta önce altara bu şekilde davranan biri miydi ?

Hayır..

Altar , semih karşı karşıya gelsin bakayım, altar semihi eler ya..

Semih kazandığı tayfayı teker teker kaybediyor artık..

tabi ki kurre
semih te çok kötü davranıyor ama kurre yi savunuyor türkan a karşı
o bardağı atmasını haklı buldum ben. kadını deli etti.

başlarda da özlem i ve abidin i suçlamışlardı ama bakın hak verir olduk. ben özlem e hak veriyordum o zamanlar.

Kadının son sabır çırpınışları bunlar..

Türkanda bu kadar sinirli değildi. Semihlerin ve kurrenin hareketlerinden dolayı bu hale geldiğini düşünüyorum..

Eski türkan, sadece bulaşıkların yıkanmamasından , gece vakit olduğunda uyuyana saygı duyulmasından, ses çıkaranlara ses çıkaran biriydi..

Maşallah kadın gençlere taş çıkartır, elinden gelenin fazlasını yaptı semihler için..
Muratta aynı şekilde..
İşile ilgili konuşuyorum kimsenin karakterini baz almıyorum bunları yazarken..

Semih daha düne kadar elini hiç bir şeye sürmeyen bir insandı - çok canlı izledim..
Türkan yemek yapar
Türkan bulaşıkları yıkar
Türkan misafirler için gözleme açar ..

Temel olarak ne varsa her şeyin çıkışı türkan bana göre..

Bazen cidden hak veriyorum.. Semih bizim bizim bizim diyip duruyor türkanıda söyleyerek..
Ama kadının orda büyük emeği var..

Öyle değil mi be kuzum..

Murat ve altarın gözü açılmaya başladı..

Erkek olan adaya verecektim sonra vazgeçtim Meral e verdim canım bakalım:)) ama ikidir benim seçtiklerim seçilmiyor:KK48:
İki kızdan biri kesin girer zaten ,
Eğer pınar giderse ve bu yeni gelen kızlardan bir tanesi de cafe grubunu geçerse yine fazla kayıpları olmaz cafe grubunun..

Hani aybüke, onların bana ihtiyacı var , yemek yapamazlar vs diye bir beklenti içersinde ya kendileri, boşuna bekliyor..

Nasıl oluyorda hala cafe grubunun yanında olabileceğini düşünüyorsa.

Tuncay aybüke için demediğini bırakmadı, bunları duyup hala hayal kuruyor..

-ki sen semihlerle türkanlarla onca vakit geçirmiş insan..

Bireyselim diyorsan kimseye taraf olmayacağım diyorsan bireyselliğini koru..
Yada harun sana bir kapı açmışken onunla yoluna devam et..

Back
X