- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #7.341
Kim gitti kizlar ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pinar...Kim gitti kizlar ?
Kim gitti kizlar ?
pınarr
Hadi ya .. artik cafe grubundan gitmesin..Pinar...
Harun aybukeye serkan abi yapar diyordu yemegi ..o değil de tuncik serkan ne yiyecek tühhh
valla pınarı sevmiyordum sevindimHadi ya .. artik cafe grubundan gitmesin..![]()
heeeee bi de harunumuz var ben onu unuttum...yeni gelenler hep bi anormal yaHarun aybukeye serkan abi yapar diyordu yemegi ..
Ya onlar kalirsa kalsin da inan ki ama semih gitsin istiyorum bende..valla pınarı sevmiyordum sevindim
bende artık sırasıyla türkan aybüke kurre murat semih in gitmesini istiuyorum
Harunu ben ilk cafe grubuna gecer diye dusunuyordum ama oda yaniltti beni..heeeee bi de harunumuz var ben onu unuttum...yeni gelenler hep bi anormal ya
harun şimdi cafe grubunda ne zaman geçti anlamadım....Harunu ben ilk cafe grubuna gecer diye dusunuyordum ama oda yaniltti beni..
Tuncay eglenceli bir adam ya..harun şimdi cafe grubunda ne zaman geçti anlamadım....
semihin grubunda olmak sabır ve siniklik ister...
valla ben orda olsa idim tam tuncayla kafa ark olurdum...
ordaki şey şey mi yoksam.yanlış görmüyorum dimi.bişey gördüm sanki .yok yok olamaz.valla ilk sahnede pek bağlıyor gibi gelmedi. ilk saniyelerde tek el olaın . neyse bu konulara girmeyeyim. ayrıntıyı yazmakta kötü.a insanlar aylardır orada. gaflet denen şey var. bazen bir an dikkatsizlik oluyor. sanırım karanlık orası. gece çekimi yapılmış.
aynen yaa algı yapıyor işte. anladı altar ın oylar yüksek diye yapıyo.Ya Semih in devamlı Altar ı küçümsemesi.Ne sanıyor ya kendini iyici sinir olmaya başladım.