- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
- 158
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #7.501
ötekide farklı değildi canım ben ikisininde geldiği gün hoşlanmadım nedense dediğim gibi de çıktıMeralin kalmasi iyi olmamis...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ötekide farklı değildi canım ben ikisininde geldiği gün hoşlanmadım nedense dediğim gibi de çıktıMeralin kalmasi iyi olmamis...
bende ordan takılıyorum sende gelsene canım sohbet ederiz can sıkıntısı işte naparsın sarıyoruz kendimizi böyle şeylereMillet survivor da![]()
Aynen cnm ya bende asla ama asla semihi tutmam ... cafe grubu son zamanlarda biraz abartili hareketlerde bulundu ama semih e az bile..cunku semih te az cektirmdi onlara..kızlar merhaba
ben bi 5-6 bölüm izleyemedm ama az çok fikir sahibi oldum.cafe grubu hoş şeyler yapmamış anlaşılan
ben grup tutmuyorum sevdiğim kişiler var daha çok iki grupta da
ama semih bunların içinde olamaz.
türkan ı bile tutarım ama semih gibi birisini tutmam.
artık tektaş ya da cafe diye değilde birey tutmak daha doğru geliyor bana.
Tatlım ben de koptum geceye alinınca.ama burayı okuyorum.burdaki haksız yorumlara cevap yazıp kimseyle tartışmamak için cevap yazmıyorum.hayret ve dehşetle okuyorum nefret dolu lafları.o yuzden yani.Aynen katiliyorum size girerim o kafeye pinarin yataginada yatarim...ohhh kendi gelip semihlerin koltuguna otururken iyiydi..... yanliz kaldim tektas grubundan kimse kalmadi burda yanliz birakmayin beni kendim yaziyorum kendim okuyorum babytv ve seni ariyor gözüm
Adam da bir garipti ama.ikisi de iyi degildi bence.Meralin kalmasi iyi olmamis...
Bırakmam sizi merak etmeyin.evet ya gelsin oda bizi yalnız bırakmasın baby tv kız nerelerdesin
baksana ütopya bize kalmış gelen giden yok![]()
Millet survivor da![]()
tuncaya hayret ettim yaaa.başlarda seviyordum onu.hatta semihten özürler dilefiğinde, sen haklısın yanlişlarımiz çok oldu vs., dediğinde taktir etmiştim.ama nolmuş ona gerçek yüzü iyice ortaya çıkmıs.o harun da ütopyada iz birakıcam diye yırtınıp duruyor, gülüyorumBen oraya da bakiyorum canim
olanları izlemem lazım yorum yapabilmem için.Aynen cnm ya bende asla ama asla semihi tutmam ... cafe grubu son zamanlarda biraz abartili hareketlerde bulundu ama semih e az bile..cunku semih te az cektirmdi onlara..
kız sen Semih ten vazgeçmiştin hani yanlış mı hatırlıyorum ahahahevet eskisi gibi takılmıyorum ütopya sıktı beni biraz özellikle tuncaydaki değişim beni şoke etti birde cafe grubu biz hiç semihleri konuşmuyoruz diyolar ama tam tersi semihlerden daha çok dedikodularını yapıyolar ahır olayı ve restorant olayında semih çok haklı mesela ben semihin yerinde olsam cafe ve marangozhaneye girer bende onların yaptığı yapardım
doğru semihten vazgeçtim canım artık bireysel takılıyorum bendekız sen Semih ten vazgeçmiştin hani yanlış mı hatırlıyorum ahahah
ama onlarda baştan çok haketmişti ben o zamanlar semihe çok hak verdim şuan semihi haksız bulmamın sebebi yanı şeyleri tekrar etmesiAynen cnm ya bende asla ama asla semihi tutmam ... cafe grubu son zamanlarda biraz abartili hareketlerde bulundu ama semih e az bile..cunku semih te az cektirmdi onlara..
Aynen hakaretlerin dozu artiyor Bazen bende kendim yaziyorum Kendim okuyorum ama dogru Bildiğimi sÖylüyorum hergün arada gelin yanlizim dostlarimTatlım ben de koptum geceye alinınca.ama burayı okuyorum.burdaki haksız yorumlara cevap yazıp kimseyle tartışmamak için cevap yazmıyorum.hayret ve dehşetle okuyorum nefret dolu lafları.o yuzden yani.![]()
burdayız merak etme boşlamayalım buraları zaten hayat zor burda en azından takılınca hayat renklendirmeye çalışıyoruz iyi oluyoAynen hakaretlerin dozu artiyor Bazen bende kendim yaziyorum Kendim okuyorum ama dogru Bildiğimi sÖylüyorum hergün arada gelin yanlizim dostlarim