Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
:KK48:Cok güldüm diyecek lafım yok iki ay izleyipte geldi utopyaya niye direkt cafe grubunu seçmedi o zaman bilmiyomuydu tektaş grubunun yapisini kuryeyi vb kalmayi garantiledi hop cafe grubuna yeni üyeniz hayirli olsun siz

Buketin laflarini kopyalar yapiştir canim....stratejik bisey yapti evet kalmayi garantilemek için semihleri seçti sonrasi malum...ama her iki gruba da ayni mesafedeyim deyip aybukeyle oylamasini bekleyebilirdi...pinar öyle yapti mesela
Ne yapti pinar oylamaya kadar grubunu açiklamadi istemedigi bi grupta olmaktansa olmamayi seçti herkesin takdirini kazandi ayrica suan tuncaylar stratejinin babasini yapiyor arkadasim...agzimi acmiyayim diyorum ama olmuyor.

:KK48:Cok güldüm diyecek lafım yok iki ay izleyipte geldi utopyaya niye direkt cafe grubunu seçmedi o zaman bilmiyomuydu tektaş grubunun yapisini kuryeyi vb kalmayi garantiledi hop cafe grubuna yeni üyeniz hayirli olsun siz

Buketin laflarini kopyalar yapiştir canim....stratejik bisey yapti evet kalmayi garantilemek için semihleri seçti sonrasi malum...ama her iki gruba da ayni mesafedeyim deyip aybukeyle oylamasini bekleyebilirdi...pinar öyle yapti mesela
Ben de senin yazdklarina cok guluyorum yaa..semihci oldugun belli ayni dili konusuyorsunuz..size ne ya insanlarin bireysel kararindan istedigini secer kiz..disardan sempatim vardi ama oyle degillermis dedi gayet te dogal istedigini yapar..hani birey ya ozgur ya ister ortada kalir ister cafeyi secer ister ordan kacar ..semihinde baskisindan kacti kiz yani onlarla konusma sole yapma bole yapma..dusman sanki ...

Ne yapti pinar oylamaya kadar grubunu açiklamadi istemedigi bi grupta olmaktansa olmamayi seçti herkesin takdirini kazandi ayrica suan tuncaylar stratejinin babasini yapiyor arkadasim...agzimi acmiyayim diyorum ama olmuyor.
Yav herkes istedigini yapar ala ala..karakter meselesi pinar ole yapti buket acele karar verdi ..disardan sempatim varfdi semihe ole deilmis dedi..pinar oyle yapar buket boyle ..

Konuşmalarinizdan sizinde tarziniz belli çok konuşmaya gerek yok.. herkes fikrini söylemekte özgür siz öyle dediniz ben böyle siz konusacaksiniz biz yutacagiz Semih taraftarı falan değilim kesinlikle... altari destekliyorum hatta dogru olan herkesi destekliyorum cafe grubundada sevdigim insanlar var ayricada bu sizi hic ilgilendirmez.

Konuşmalarinizdan sizinde tarziniz belli çok konuşmaya gerek yok.. herkes fikrini söylemekte özgür siz öyle dediniz ben böyle siz konusacaksiniz biz yutacagiz Semih taraftarı falan değilim kesinlikle... altari destekliyorum hatta dogru olan herkesi destekliyorum cafe grubundada sevdigim insanlar var ayricada bu sizi hic ilgilendirmez.
Aynen cnm bende grup olarak degilde birey olarak seviuorm

vallaaa tuncayın ilk hallerinide bilirim serkanında...elerinde 5000tl vardı zümrütüde sattılar etti 10000 tl...beyfendiler gittiler kendilerine ranza yaptılar.laylaylom bi ay dolmadan bitirmişlerdi o parayı...millette başında hep onlar çalıştı zannediyor...herkes tozun toprağın içinde yatarken ikisi yaptıkları yüksek ranzada yattılar...su tesisatını banyoyu elektriği vs hep murat yaptı...tuncikle serkan ne yaptılar çalışıyorlar çalışıyorlar deniliyorda ben bi icraat göremedim..yarım kalmış bi mermer..yazık günah dünyanın parasını vermişlerdi o mermere....üşendiklerinden yemek bile yemiyorlardı.inci bi tas yemek koyarsa önlerine onu yiyorlardı...buketle az dalga geçmedi tuncik...nasıl kabul etti gruba acaba....ağzımı açacam o olacak yani...neyseki programı ve burayı takibi bıraktım....
çok teşekkür ederim bu açıklamayı yazdığım için ağzına sağlık arkadaşım

başından beri izleyen şurda toplasan on kişiyi geçmezdik..sonradan izlemeye başlayanlar suvurmuşta savurmuş lafları....gruplar ayrılmadığı dönem ,yemeği dağıtıyorlardı semihe gelince aaa yemek bitti diyorlardı..dedikoduları bitmiyordu...küçümsüyorlardı...yaptıkları saygısızlıkların zaten hesabı yoktu...
zaten onlar böyle tepeden baktığı için kaybetti arkadaşım semih yapınca saygısızlık vs olmaya başladı bunları söyleyen yok

ha onu bilemem tabi.
ben semih e laf ederim ama savunanlara etmem herkes istediğini düşünebilir yarışma sonuçta beni ilginlendirmez.
zaten şu an topikte de hakaret eden kalmadı gibi
zaten hakaret olması hiç hoş değil sevmediği belirtebilirsin ama sevmiyorum diyede ağzını açıp herşeyi söyleyemezsin sonuçta bir yarışma herkes herkesin istediği gibi olamaz burada seviyorum sevmiyorum diyip yorumlarda bulunursun en doğrusu da bu olur bize yakışan tabi

Aynen Semihe istedigim lafi ederim. Kendisi sirf yarisma ugruna, dayak yemeyi tercih edebilecek kadar gurursuz onursuz biri. Neyini sevecem bu adamin :KK48:

Topikte kimse kalmadi ya, izlenmiyor artik.
bence dayak yiyeceğini tercih ettiğini sanmıyorum orda zaten haksız kişi çağdaştı bunun bedelinide fazlasıyla ödedi çağdaş ortada bir şey yokken ve ne olursa olsun karşında adam sana küfretsede sen elini kaldıramazsın sonuçta yarışmadasın semihle arda konuşurken çağdaşın karışması bu sonuçlara sebep oldu ve semihin hak ettiğini düşünmüyorum adam resmen salça oldu alacağını aldı ve gitti...

aslında tam strateji demekte doğru olmaz canım ya adam resmen çirkinleşti o konuşmalar hareketler ne öyle artık izlerken sıkılıyorum inan tuncay hiç iyi yapmadı semihe onursuz yarışma için dayak yedi diyenler aceba çağdaşın yaptığı bu kötü ve iğrenç hareketler için aynısı diyebilirmi ben derim hatta semihe onursuz deniyorsa şuan yaptıklarıyla tuncay ondan duble onursuz kimse kusura bakmasın

Ben de senin yazdklarina cok guluyorum yaa..semihci oldugun belli ayni dili konusuyorsunuz..size ne ya insanlarin bireysel kararindan istedigini secer kiz..disardan sempatim vardi ama oyle degillermis dedi gayet te dogal istedigini yapar..hani birey ya ozgur ya ister ortada kalir ister cafeyi secer ister ordan kacar ..semihinde baskisindan kacti kiz yani onlarla konusma sole yapma bole yapma..dusman sanki ...
düşman tabikide değil ama konuşulmasının altında yatan önemli sey şu semihin konuş konuşma demesi öyle değil bana göre ben buket olsaydım gruptan ayrılır biraz yalnız takılırdım çünkü cafe grubu ona az uz laf etmedi kız direk semihleri seçti diye söylenen lafları unutması ve onların yanına geçip bu laflar söylenmemiş ve duyulmamış gibi davranılmasına tepkiler veriliyor yoksa buket cafeye gitmiş mi kalmış mı önemli değil asıl mesela bu......... o lafları duyup içine sindirip hazmetip onlarla nasıl yiyip içip sohbet edebiliyor bence sizde bu taraftan düşünün burda mesela cafe grubu tektaş grubu meselesi değil bireysel ve davranış açısından bakın.....

düşman tabikide değil ama konuşulmasının altında yatan önemli sey şu semihin konuş konuşma demesi öyle değil bana göre ben buket olsaydım gruptan ayrılır biraz yalnız takılırdım çünkü cafe grubu ona az uz laf etmedi kız direk semihleri seçti diye söylenen lafları unutması ve onların yanına geçip bu laflar söylenmemiş ve duyulmamış gibi davranılmasına tepkiler veriliyor yoksa buket cafeye gitmiş mi kalmış mı önemli değil asıl mesela bu......... o lafları duyup içine sindirip hazmetip onlarla nasıl yiyip içip sohbet edebiliyor bence sizde bu taraftan düşünün burda mesela cafe grubu tektaş grubu meselesi değil bireysel ve davranış açısından bakın.....
İşte bu ya içim şisti öğlenden beri anlatamadım sen daha iyi özetlemişsin

Katiliyorum canim ama buketin altara bisey hissettigini sanmiyorum sadece semihle kurretulaynin aşklari tuttuya anladin sen
olabilir belki ama şuan bir şey hissetmiyor ama en başlarda vardı bir şey altardan yüz bulamadığı için gitmiş bile olabilir çünkü altara sinyaller vermeye çalıştı ama altar hemen olumsuz konuşmalara başladı istemiyorum olmaz gibi umduğunu bulamadı gibi geliyor

olabilir belki ama şuan bir şey hissetmiyor ama en başlarda vardı bir şey altardan yüz bulamadığı için gitmiş bile olabilir çünkü altara sinyaller vermeye çalıştı ama altar hemen olumsuz konuşmalara başladı istemiyorum olmaz gibi umduğunu bulamadı gibi geliyor
Belki de aman iyikide gitti

Back
X