ben bunların hepsi tahrik olduğunu düşünüyorum bilmem yanlış mı düşünüyorum semihin tahrik ettiğini her zaman da söyledim ama hakaret ettiğini düşünmüyorum semihin baştan beri küçük görüldüğü düşüncesinde olanlar insanlar halen arkasında ve gerçektente küçümsediler semihi ve onu ezmeye çalıştılar en basitinden sadece şu cümle için orda olsam resmen katil olurdum semih sana ne oldu küçükken bir şey mi yaptılar ne olduda böyle oldun yoksa senin küçükken topun inşaata mı kaçtı hahahah diye resmen koro halinde bile dile getirdiler bu ne demek tezcanından incisine tuncayına serkanına aynı şeyi kaç kere söylediler daha bunun gibi bir sürü örnekleri var inciyle tuncayın söylediklerini şimdi burda saymak istemiyorum o hakaret içerikli cümleleri onlarda az değil yani bunlara bakacak olursak semih az bile yapıyor bana göre ben olsam daha kötü davranırdım semih en azından tahrik ediyor bel altı vurmuyor ama onlarda bi çok seyi çirkin itamlarda dile getirdi bu yüzden böyle konuşuyorum burda ve canlı izlediğim için söyleyebiliyorum bunların hepsini...
AYRICA SEMİHÇİ DEĞİLİM ONUDA SAVUNMUYORUM GÖRDÜĞÜMÜ SÖYLÜYORUM TUNCAYIN EMEKLERİNE SAYGIM VAR ÇOKTA GÜZEL ŞEYLER ÇIKARIYOR ALLAH YUKARDA GÖZ VAR NİZAM VAR AMA SADECE ÇALIŞSIN KONUŞTUKÇA BATIYOR ...