Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
aa rhatsız mı oldu kurre?
aybüke ye murat ı seçseydin dediyse eğer
murat ın çocuklarını görmesi için demiş olabilir mi.
en iyi ihtimalle bu yani
başka belirtiler var mı?
Murat yada altarın daha çok ihtiyacı vardı falan dedi. Birkaç kez üsteledi.

Ben çok izlemiyorum ama semihin görüntüleri interneti sallamış , annemle baktık gülmekten yarıldıkk :KK70: Çocuk aylardır orda napsın dayanamamış artık kamera falan dinlememiş sevmiş cücük semihi :KK70::KK70::KK70:

QUOTE="etkin, post: 40345070, member: 15961"]Meral yazılmadı ki nasıl gidecek[/QUOTE]
:KK48::KK48: Kimin yazıldığını bilmiyorum ya öngörü olarak söylemiştim... .. Ozaman kimler yazıldı..

Aynen bende öyle düşündüm.. Acaba Semihinkiler ile birlikte mi gelsin istiyordu yoksa hiç mi gelmesin istiyodu anlam veremedim
Valla ben hic Semihin ailesiyle birlikte gelmesini istedigini dusunmuyorum. Kurrenin Semihle cikardigi "aaaaaaaaaa" diye nidalar var ya, hani eglendikleri zamanlar hangarda, restoranda "aaa aaaa" diye bagirip duruyorlar :KK48:
Iste kuradan ilk kendi adi sonra semihin adi cikinca bu yine boyle sacma sapan bagirdi. Bir de Muratin altarin daha cok ihtiyaci vardi ama insan biraz da kendi icin sevinir. Senin hic mi ihtiyacin yok anani babani gormeye yani. Bariz bir sekilde rahatsiz oldu ve bunu da belli etti.

Kurre bugün her çalan kapıya babam dedi yani ailesinin gelmesinden rahatsız değil
semih ordan akliyla 16 kişi göndermiş biri egilirken sırtını örter kurrenin sırtı açıldığıındada hemen uyarır bunlari yapan birinin o olayı yapması imkansız zaten dedim o işler öyle kolay olmaz
eğer cekiniyorsada bu normal çünkü atılan iftiralar çok ağır

Back
X