Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Aaaa

Eklentiler

• FB_IMG_1428340621804.webp
    FB_IMG_1428340621804.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 119
  • FB_IMG_1428340613677.webp
    FB_IMG_1428340613677.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 107
  • FB_IMG_1428340609613.webp
    FB_IMG_1428340609613.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 110
  • FB_IMG_1428340605870.webp
    FB_IMG_1428340605870.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 106
  • FB_IMG_1428340618276.webp
    FB_IMG_1428340618276.webp
    10 KB · Görüntüleme: 106
Ya arkadaşlar kusura bakmayın, biraz izledim geçen hafta, yahu dedim ne oluyor. Her şey ne kadar yapmacık duruyor. Çatışma yaratmak için bu kadar ugrasilmaz. Ben ki reality show delisiyimdir, her türlü. Ama yok arkadaş, sinir stres sahibi yapar bu ütopya insanı

Ya arkadaşlar kusura bakmayın, biraz izledim geçen hafta, yahu dedim ne oluyor. Her şey ne kadar yapmacık duruyor. Çatışma yaratmak için bu kadar ugrasilmaz. Ben ki reality show delisiyimdir, her türlü. Ama yok arkadaş, sinir stres sahibi yapar bu ütopya insanı
yok canim, ne kusuru :KK48:
Haklisin aslinda

Murat kuklasi semihin lafiyla nasil gaza gelmis dengesiz adam.
Gormeye tahammulum yok ya adami!
Bir insan soyledigini dakikalar icinde yutar mi, hem de ne icin, oglu yasindaki ise yaramaz bi tip icin.

Dün ustalar bütün gün çardakla uğraştılar yani Semihlerin işini yaptılar ama ustalara yemek veren Meral oldu.
Bu Semih'le Kurretülayn'da ve duruş varmış be. Kurretülayn dün birinci sırada çıkmasına rağmen bir gün önce kendisine bir sürü laf söyleyen Aybüke'yi yazmaya cesaret edemedi.İnsanlar yarışma kazanmak uğruna bazı değerlerinden vazgeçebiliyor demekki.

Serkan isimli yeni girme adayi utopyaya gireceğinden emin utopyaya girecek üçüncü kisiyim gibi bi kaç kendinden emin cümleler kurdu oylama devam ediyor nerden biliyor kendinin gireceğini acaba eğer bu çocuk girerse kafamda soru isaretleriiiiiii o_O

Serkan isimli yeni girme adayi utopyaya gireceğinden emin utopyaya girecek üçüncü kisiyim gibi bi kaç kendinden emin cümleler kurdu oylama devam ediyor nerden biliyor kendinin gireceğini acaba eğer bu çocuk girerse kafamda soru isaretleriiiiiii o_O
Ve Serkan da tiyatrocu

Bir insan soyledigini dakikalar icinde yutar mi, hem de ne icin, oglu yasindaki ise yaramaz bi tip icin.
Harun'un oraya çîçeklerle yapmak îstedîği proje Türk bayrağı projesiymiş

Onukeşkebaştasöyleseymişsorduklarindaçicekliböceklibisey yapcam demeseymiş bayrakla cicekböcek ne alaka bayrak deseler kesin sorun olmazdı ama amaç kışkırtmak bence
bayrak yapcam dememiş mi başta canım emin misin?
çiçek böcek yapcam dese dahi bence murat haksız neden mi bak tamamen tarfsızca yorum yapıcam =)
murat ilk başta harun a dediki tamam benlik bir sorun yok ama grubumdakiler kabul etmiyor.
harun da dediki çoğunluk kabul etmiş oluyor o zaman sen ve bizimkilerle beraber.
murat ta benlik bir şey yok demesine rağmen bi anda gaza geldi gitti kırdı çitleri.
yani olay gaza gelmesi, okey vermişti çünkü. videosu var nette
mantıken okey vermeyen birinin sinirlenmesi gerekmez mi?
bencede kışkırtma söz konusu haklısın canm ama murat kışkırtıldı

Son düzenleme:
çiçek böcek yapcam dese dahi bence murat haksız neden mi bak tamamen tarfsızca yorum yapıcam =)
murat ilk başta harun a dediki tamam benlik bir sorun yok ama grubumdakiler kabul etmiyor.
harun da dediki çoğunluk kabul etmiş oluyor o zaman sen ve bizimkilerle beraber.
murat ta benlik bir şey yok demesine rağmen bi anda gaza geldi gitti kırdı çitleri.
Muratin yaptigi hareketi onaylamiyorum tipki abidin beyin sopasini onaylamadiğim gibi...siddete karsiyim....ayrica murat arkadaslarinin gazinada gelmis olabilir her ne olursa olsun yanlisligi kabul ediyorum merak ettigim bisey var harun bayrakla ilgili oldugunu soylemis mi bastan ben duymadim ve söylemediğine eminim....aydinlatirsan da sevinirim benim anlamadigim şey başta çiçek böcek deyip sonra lafi cevirmesi...

Koskoca adam gaza gelmesin bi zahmet. Bak semihin gaziyla gitti citleri kirdi barzo.
Semih her ne kadar istemese de onun yaptigi gibi gidip cit kirmazdi. Semih de biliyo ordaki tavrin yanlis oldugunu. Adami masa gibi kullaniyor iste. Ben burda tamamen Murati suclu buluyorum. Kendi akli yok, baskalarinin akliyla hareket ediyor.

Muratin yaptigi hareketi onaylamiyorum tipki abidin beyin sopasini onaylamadiğim gibi...siddete karsiyim....ayrica murat arkadaslarinin gazinada gelmis olabilir her ne olursa olsun yanlisligi kabul ediyorum merak ettigim bisey var harun bayrakla ilgili oldugunu soylemis mi bastan ben duymadim ve söylemediğine eminim....aydinlatirsan da sevinirim benim anlamadigim şey başta çiçek böcek deyip sonra lafi cevirmesi...
bilmiyorum canım işte bende sana soruyorum ya :D

Back
X