Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287

96410-1433244758-d9f797196d1660c93fae03c4ddff7ae1.jpg

bişey sorucam bu yarısmayı tam takıp etmıyorum ama gordugum kadarıyla sureklı bırılerı eklenıyo ne zaman bıtıcek acaba?

bahadır sizce tarafsız miydi değil miydi haber bülteninde notlaşmayla alakali cafe grubuyla ilgili tek bir cümle kurdu mu kurmadı mı peki semihler notlaşsaydi aylarca haber yapar miydi yapmaz miydi......................cevaplayan olursa sevinirim.

Babytv yi yorumundan dolayi elestirmissin canim ama senin murata yaptiğin ondan daha kırıcı bir yorum olmuş canim resmen hakaret bu.....
Sana yazıyorum ama neden başkası cevap veriyor anlamadım.kimsenin msjına bir yorum yapmıyorum bir şey demiyorummama nedense ben bir sey deyince herkes atlıyor.
bence herkes istediği yorumu yapıp birbirinin yorumuna yorum yapmayı bırakmalı.ben kimseyi kırmıyorum kimse de beni kırmasın ve bana cevap yazmasın.
ayrıca benim birincim Semih!!size ne!

bahadırı neden sevmiyorsunuz semihi neden seviyorsunuz :/

bu topikte bi gerilim var galiba, yanlış anlaşılma olsasın diye belirteyim dedim, ben sadece bi kaç haftadır gündüz programına bakıyorum şöyle bir ciddi ciddi seyrettiğim bişey yok, gerçekten merak ettiğimden sordumdu,:KK53::KK53: gerçi cevap verende olmadı,:KK45: ben survivor topiğime geri döneyim en iyisi:KK48::KK48:

Babytv yi yorumundan dolayi elestirmissin canim ama senin murata yaptiğin ondan daha kırıcı bir yorum olmuş canim resmen hakaret bu.....
ben dis gorunusu ya da sesine tipine bisey demedim muratin karakterine dedim ve bunu herkes soyluo cocugu yasindaki adamdan beslenio yasi buyuk ama semihe reis dior

Sana yazıyorum ama neden başkası cevap veriyor anlamadım.kimsenin msjına bir yorum yapmıyorum bir şey demiyorummama nedense ben bir sey deyince herkes atlıyor.
bence herkes istediği yorumu yapıp birbirinin yorumuna yorum yapmayı bırakmalı.ben kimseyi kırmıyorum kimse de beni kırmasın ve bana cevap yazmasın.
ayrıca benim birincim Semih!!size ne!
bende sana yaziorm rain de bana cvp verior..niye kirildinnki ben kiracak bise yazmadim

bahadır sizce tarafsız miydi değil miydi haber bülteninde notlaşmayla alakali cafe grubuyla ilgili tek bir cümle kurdu mu kurmadı mı peki semihler notlaşsaydi aylarca haber yapar miydi yapmaz miydi......................cevaplayan olursa sevinirim.
panaromada cvbini verdi cnm..bi yerden duysam haber yapardim dedi ama serkan onla dertlesti eger soylese dogru olurmuydu zaten sonra gazetede ve haber de yer verdi

bu topikte bi gerilim var galiba, yanlış anlaşılma olsasın diye belirteyim dedim, ben sadece bi kaç haftadır gündüz programına bakıyorum şöyle bir ciddi ciddi seyrettiğim bişey yok, gerçekten merak ettiğimden sordumdu,:KK53::KK53: gerçi cevap verende olmadı,:KK45: ben survivor topiğime geri döneyim en iyisi:KK48::KK48:
semihi seven az kisi var cnm topikte ondandir :) bende semihi sevenlerden cvp bekliorm acaba nesini seviorlar

Back
X