- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #9.541
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yi huuuuuuiiVe Bahadır gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
belli deil cnm ne zaman bitecegi ama kabak tadi verior artik ins en kisa zamanda biter..bişey sorucam bu yarısmayı tam takıp etmıyorum ama gordugum kadarıyla sureklı bırılerı eklenıyo ne zaman bıtıcek acaba?
cnm sesinin tonu tinisi Allah vergisi birsey..kaba sesli adam demen hos degil bence..Yi huuuuuuii
o kaba sesli kaba adamı görmücem artık!!!
Babytv yi yorumundan dolayi elestirmissin canim ama senin murata yaptiğin ondan daha kırıcı bir yorum olmuş canim resmen hakaret bu.....cnm sesinin tonu tinisi Allah vergisi birsey..kaba sesli adam demen hos degil bence..
Sana yazıyorum ama neden başkası cevap veriyor anlamadım.kimsenin msjına bir yorum yapmıyorum bir şey demiyorummama nedense ben bir sey deyince herkes atlıyor.Babytv yi yorumundan dolayi elestirmissin canim ama senin murata yaptiğin ondan daha kırıcı bir yorum olmuş canim resmen hakaret bu.....
bahadır sizce tarafsız miydi değil miydi haber bülteninde notlaşmayla alakali cafe grubuyla ilgili tek bir cümle kurdu mu kurmadı mı peki semihler notlaşsaydi aylarca haber yapar miydi yapmaz miydi......................cevaplayan olursa sevinirim.
bahadırı neden sevmiyorsunuz semihi neden seviyorsunuz :/
ben dis gorunusu ya da sesine tipine bisey demedim muratin karakterine dedim ve bunu herkes soyluo cocugu yasindaki adamdan beslenio yasi buyuk ama semihe reis diorBabytv yi yorumundan dolayi elestirmissin canim ama senin murata yaptiğin ondan daha kırıcı bir yorum olmuş canim resmen hakaret bu.....
bende sana yaziorm rain de bana cvp verior..niye kirildinnki ben kiracak bise yazmadimSana yazıyorum ama neden başkası cevap veriyor anlamadım.kimsenin msjına bir yorum yapmıyorum bir şey demiyorummama nedense ben bir sey deyince herkes atlıyor.
bence herkes istediği yorumu yapıp birbirinin yorumuna yorum yapmayı bırakmalı.ben kimseyi kırmıyorum kimse de beni kırmasın ve bana cevap yazmasın.
ayrıca benim birincim Semih!!size ne!
panaromada cvbini verdi cnm..bi yerden duysam haber yapardim dedi ama serkan onla dertlesti eger soylese dogru olurmuydu zaten sonra gazetede ve haber de yer verdibahadır sizce tarafsız miydi değil miydi haber bülteninde notlaşmayla alakali cafe grubuyla ilgili tek bir cümle kurdu mu kurmadı mı peki semihler notlaşsaydi aylarca haber yapar miydi yapmaz miydi......................cevaplayan olursa sevinirim.
semihi seven az kisi var cnm topikte ondandir :) bende semihi sevenlerden cvp bekliorm acaba nesini seviorlarbu topikte bi gerilim var galiba, yanlış anlaşılma olsasın diye belirteyim dedim, ben sadece bi kaç haftadır gündüz programına bakıyorum şöyle bir ciddi ciddi seyrettiğim bişey yok, gerçekten merak ettiğimden sordumdu,gerçi cevap verende olmadı,
ben survivor topiğime geri döneyim en iyisi
![]()