Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
semihi seven az kisi var cnm topikte ondandir :) bende semihi sevenlerden cvp bekliorm acaba nesini seviorlar
Semihi seven çoook kişi var burda ama sen ve senin gibi düşünenler her seferinde yani her laf söylediğimizde karşı saldırıya geçtiğiniz için bizi kırdınız, küstürdünüz ve yazmayı bıraktık.böylelikle sizin desteklediginiz grubun 'zihniyet' lafına tam aykırı davranmış oldunuz.hani söz söyleme özgürlügü nerde sizde? Tam Semihe isnad edilen tavirlari sizler yaptınız. Herkes istediği yorumu yapar yarışmacılar hakkında ana kimsenin topikteki üyelere fikrinden dolayı laf söylemeye hakkı yok.hele de bizi tanımayan insanlardan dolayı birbirimizi kırmanın anlamı uok!
lütfen kafe zihniyeti dediginiz şeyi güdün.bu laflarım uzar gider.senin nezdinde senin gibi düşünenlere söylüyorum.
Göreceksiniz Semih kazanacak!

taraf tutmuyorum. öyledsine izliyorum. ama sanırım semihlere daha uzağım. hele o kızı kabul ettiklerinden dolayı.
Daha beterini yapan Furkanı kafe grubu kabul etmişti.bunu herkesin hatırlaması lazım. Kafe grubu, Furkanın ne kadar dürüst olduğunu söyleyip durdular ki insanların gözünün içine baka baka yalan söyledi. Bu da kendi grubu dahil herkesin malumuydu:KK57:
insanların olanları unutup Dilaya (ki ben Furkanın yaptıklarını da Dilayın yaptıklarını da onaylamıyorum.ama daha fazla susamıyorum bu haksızlık karşısında)laf söylemesini çok yanlış buluyorum.o_Otaraflı bakıyor çoğu insan maalesefo_O

taraf tutmuyorum. öyledsine izliyorum. ama sanırım semihlere daha uzağım. hele o kızı kabul ettiklerinden dolayı.
Ayrıca o kîzı kabul etmediler.gruba almadılar.sadece kendileri için böyle bir şey yaptığından dolayı sahip çıkıyorlar yoksa ortada kalacak. Oysa ki Kafe grubu Furkanı ilk günden nerdeyse gruba almıştı.

Daha beterini yapan Furkanı kafe grubu kabul etmişti.bunu herkesin hatırlaması lazım. Kafe grubu, Furkanın ne kadar dürüst olduğunu söyleyip durdular ki insanların gözünün içine baka baka yalan söyledi. Bu da kendi grubu dahil herkesin malumuydu:KK57:
insanların olanları unutup Dilaya (ki ben Furkanın yaptıklarını da Dilayın yaptıklarını da onaylamıyorum.ama daha fazla susamıyorum bu haksızlık karşısında)laf söylemesini çok yanlış buluyorum.o_Otaraflı bakıyor çoğu insan maalesefo_O
Kaan da yalaniyla semih lerde

ne kafedenim nede semihlerden. bana semihleri savunmanıza gerek yok. çok yeni yeni izliyorum yarışmayı. gördüğüm şeylere göre yazıyorum.

Lüften saldırı olarak almayın.çunkü ben bununla mücadele ettim burda.bizlere de durduk yere saldırılar oldu.ben onaylamadiğim bir şeyi yapmam. Dediğim gibi sadece anlık bir iç dökme.
allaalla. gerçektenmi..
yapmayın arkadaşlar. alt tarafı yarışma.
biz siyaset bölümünde bile böyle girmiyoruz birbirimize:).
anladım şimdi. boşverin. değmez kırmaya birbirimizi. onlar parayı kazanır,bizler gerildiğimizle kalırız

Kaan da yalaniyla semih lerde
Kagan 9 a 1 utopyada kalan ilk kişidir sadece semihler değil tüm cafe grubu üyeleride utopyada kalmasina oy çogunluguyla karar verilmistir maden kagan yalanci cafe grubu niye oy verdi madem oy verdi şimdi dilaya hak söylemeye hakklari yok işine gelince yalanı onayla işine gelmeyince laf söyle yok öyle bi dünya.....

Kagan 9 a 1 utopyada kalan ilk kişidir sadece semihler değil tüm cafe grubu üyeleride utopyada kalmasina oy çogunluguyla karar verilmistir maden kagan yalanci cafe grubu niye oy verdi madem oy verdi şimdi dilaya hak söylemeye hakklari yok işine gelince yalanı onayla işine gelmeyince laf söyle yok öyle bi dünya.....
iyi yaptilar kaani icerde tutarak semih ugrassin artik...icerde tutarsin ayri gruba alirsin ayri cnm..semihe adam degilsin demismis semihte desteklio niye oy icin iste mutfak isleriyle ilgilensin falan filan..

dilayi destekliirmusn bu yastaki bi kziin sahteligini

Back
X