- Konu Sahibi Anti Depresan
- #9.561
Panaromada ona kemal bey bile inanmai

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bahadiri neden seviyorsan bizde semihi ondan seviyoruz
Semihi seven çoook kişi var burda ama sen ve senin gibi düşünenler her seferinde yani her laf söylediğimizde karşı saldırıya geçtiğiniz için bizi kırdınız, küstürdünüz ve yazmayı bıraktık.böylelikle sizin desteklediginiz grubun 'zihniyet' lafına tam aykırı davranmış oldunuz.hani söz söyleme özgürlügü nerde sizde? Tam Semihe isnad edilen tavirlari sizler yaptınız. Herkes istediği yorumu yapar yarışmacılar hakkında ana kimsenin topikteki üyelere fikrinden dolayı laf söylemeye hakkı yok.hele de bizi tanımayan insanlardan dolayı birbirimizi kırmanın anlamı uok!semihi seven az kisi var cnm topikte ondandir :) bende semihi sevenlerden cvp bekliorm acaba nesini seviorlar
taraf tutmuyorum. öyledsine izliyorum. ama sanırım semihlere daha uzağım. hele o kızı kabul ettiklerinden dolayı.
Daha beterini yapan Furkanı kafe grubu kabul etmişti.bunu herkesin hatırlaması lazım. Kafe grubu, Furkanın ne kadar dürüst olduğunu söyleyip durdular ki insanların gözünün içine baka baka yalan söyledi. Bu da kendi grubu dahil herkesin malumuydutaraf tutmuyorum. öyledsine izliyorum. ama sanırım semihlere daha uzağım. hele o kızı kabul ettiklerinden dolayı.
Ayrıca o kîzı kabul etmediler.gruba almadılar.sadece kendileri için böyle bir şey yaptığından dolayı sahip çıkıyorlar yoksa ortada kalacak. Oysa ki Kafe grubu Furkanı ilk günden nerdeyse gruba almıştı.taraf tutmuyorum. öyledsine izliyorum. ama sanırım semihlere daha uzağım. hele o kızı kabul ettiklerinden dolayı.
Kaan da yalaniyla semih lerdeDaha beterini yapan Furkanı kafe grubu kabul etmişti.bunu herkesin hatırlaması lazım. Kafe grubu, Furkanın ne kadar dürüst olduğunu söyleyip durdular ki insanların gözünün içine baka baka yalan söyledi. Bu da kendi grubu dahil herkesin malumuydu
insanların olanları unutup Dilaya (ki ben Furkanın yaptıklarını da Dilayın yaptıklarını da onaylamıyorum.ama daha fazla susamıyorum bu haksızlık karşısında)laf söylemesini çok yanlış buluyorum.taraflı bakıyor çoğu insan maalesef
![]()
Onu izlemedim bilmiyorum. Ama panaromada duydum öyle bir şey.Furkan bu işi meşru kıldı maalesef.Kaan da yalaniyla semih lerde
Furkan ne yaptı ben bilmiorum izlemedim...Onu izlemedim bilmiyorum. Ama panaromada duydum öyle bir şey.Furkan bu işi meşru kıldı maalesef.
bence de tutma buralar karışık![]()
ne kafedenim nede semihlerden. bana semihleri savunmanıza gerek yok. çok yeni yeni izliyorum yarışmayı. gördüğüm şeylere göre yazıyorum.Daha beterini yapan Furkanı kafe grubu kabul etmişti.bunu herkesin hatırlaması lazım. Kafe grubu, Furkanın ne kadar dürüst olduğunu söyleyip durdular ki insanların gözünün içine baka baka yalan söyledi. Bu da kendi grubu dahil herkesin malumuydu
insanların olanları unutup Dilaya (ki ben Furkanın yaptıklarını da Dilayın yaptıklarını da onaylamıyorum.ama daha fazla susamıyorum bu haksızlık karşısında)laf söylemesini çok yanlış buluyorum.taraflı bakıyor çoğu insan maalesef
![]()
Yok savunmak deģil aslında. Ayların birikimi sadecene kafedenim nede semihlerden. bana semihleri savunmanıza gerek yok. çok yeni yeni izliyorum yarışmayı. gördüğüm şeylere göre yazıyorum.
sorma tarafsızlara bile saldırı var sanki. şaşırdım tepkilere:)bence de tutma buralar karışık![]()
Lüften saldırı olarak almayın.çunkü ben bununla mücadele ettim burda.bizlere de durduk yere saldırılar oldu.ben onaylamadiğim bir şeyi yapmam. Dediğim gibi sadece anlık bir iç dökme.sorma tarafsızlara bile saldırı var sanki. şaşırdım tepkilere:)
allaalla. gerçektenmi..Lüften saldırı olarak almayın.çunkü ben bununla mücadele ettim burda.bizlere de durduk yere saldırılar oldu.ben onaylamadiğim bir şeyi yapmam. Dediğim gibi sadece anlık bir iç dökme.
Kagan 9 a 1 utopyada kalan ilk kişidir sadece semihler değil tüm cafe grubu üyeleride utopyada kalmasina oy çogunluguyla karar verilmistir maden kagan yalanci cafe grubu niye oy verdi madem oy verdi şimdi dilaya hak söylemeye hakklari yok işine gelince yalanı onayla işine gelmeyince laf söyle yok öyle bi dünya.....Kaan da yalaniyla semih lerde
iyi yaptilar kaani icerde tutarak semih ugrassin artik...icerde tutarsin ayri gruba alirsin ayri cnm..semihe adam degilsin demismis semihte desteklio niye oy icin iste mutfak isleriyle ilgilensin falan filan..Kagan 9 a 1 utopyada kalan ilk kişidir sadece semihler değil tüm cafe grubu üyeleride utopyada kalmasina oy çogunluguyla karar verilmistir maden kagan yalanci cafe grubu niye oy verdi madem oy verdi şimdi dilaya hak söylemeye hakklari yok işine gelince yalanı onayla işine gelmeyince laf söyle yok öyle bi dünya.....
dilayi destekliirmusn bu yastaki bi kziin sahteliginiKagan 9 a 1 utopyada kalan ilk kişidir sadece semihler değil tüm cafe grubu üyeleride utopyada kalmasina oy çogunluguyla karar verilmistir maden kagan yalanci cafe grubu niye oy verdi madem oy verdi şimdi dilaya hak söylemeye hakklari yok işine gelince yalanı onayla işine gelmeyince laf söyle yok öyle bi dünya.....