- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi Anti Depresan
- #9.901
bu tuvalate ajandayla girme olayı nedir? notlaşmak yasak değil mi??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Serkanla tuncay,merali tavlama konusunda iddiaya girmişler.tuncay pınarla konuşurken ağzından kaçırdı. Sonra tabi inkar etti.pınar da kıskançlıkla (çünkü tuncay pınara beni dışarıda bekle demiş) bütün herkese anlattı ütopyadaki.iddia olayı nedir peki canım konusu sürekli dönüyor
O hooooo ne yasağı canımbu tuvalate ajandayla girme olayı nedir? notlaşmak yasak değil mi??
Evet ilk zamanlar iyiydi semihlerle ugraşıyordu falan ama şu an oylamada herkesi yazabilecek gibi duruyor.Güvenemedim bir türlü Bahadır aBen bu bahadira anlam veremiyorum ya bazen cidden dogrulari konusuyor bazen ise konusmasi gereken insana konusamiyor gibi geliyor bana..
Notlasin notlasin diyor
Cidden bireysellerin hepsi bahadarin etkisi altinda gibi
Ya bu programin saatleri surekli degisiyor valla hangi gun saag lacta denk gelirsem izleyebiliyorum :/Evet ilk zamanlar iyiydi semihlerle ugraşıyordu falan ama şu an oylamada herkesi yazabilecek gibi duruyor.Güvenemedim bir türlü Bahadır a![]()
Evet yaaa! Her gün değişiyor.sanki izlemeyelim diye yapılıyorYa bu programin saatleri surekli degisiyor valla hangi gun saag lacta denk gelirsem izleyebiliyorum :/
Ay evet yaa iyice şaşırdılar saat kaça koyacaklarını.Onlar yüzünden uzaklaştım zaten ütopya'dan denk gelemiyorum kiYa bu programin saatleri surekli degisiyor valla hangi gun saag lacta denk gelirsem izleyebiliyorum :/
Evet yaaa! Her gün değişiyor.sanki izlemeyelim diye yapılıyor![]()
Ya benim deli gibi izleyesim var cunku su aralar cidden heyecanli.Ay evet yaa iyice şaşırdılar saat kaça koyacaklarını.Onlar yüzünden uzaklaştım zaten ütopya'dan denk gelemiyorum ki
Niye saatiyle oynuyorlar anlamıyorum vallaYa benim deli gibi izleyesim var cunku su aralar cidden heyecanli.
Fakat su saatlerle oynuyorlar ya
Sinir oluyorum artik
Tv den izlemek olaylarin ozetini dinlemek hosuma gidiyor belki
Ama oturtamadilar bi saati..
Pasaportum vardi izliyordum ama kışın..
Yazin 7/24 utopya sarmiyo
Gunde bi saat yeterli![]()
Tuncay bu tavirlarindan dolayi bence birinci olamayacak gibi..Niye saatiyle oynuyorlar anlamıyorum valla
Ay bu kafeciler gemi iyice azığa aldılar.dokunulmazlık var ya.eskinin korkak tuncayı şimdi bir dikleniyor görmelisin.çok komik oluyor.4 kıza aynı şiiri yazmış.hepsine beni bekle demiş.cook eğlenceli ütopya çoookk![]()
Bence de.semihlerin serasını ütopya dışına izinsiz taşımalar,tuvaleti kaldirıp alaçatının önüne koymalar..son derece kalitesiz tavırlar sergiliyor hepsi.ütopya panoramada kemal bey,insan kendine yakışanı yapar dedi.o bile çok kızdıTuncay bu tavirlarindan dolayi bence birinci olamayacak gibi..
hani tanıtımlarda falan da meral elenmeden önce ağlıyordu ya bahçe de tuncay a o nedendi canımcım sen bilirsin ??tuncay bunu nasıl yaparsın falan diyordu?Serkanla tuncay,merali tavlama konusunda iddiaya girmişler.tuncay pınarla konuşurken ağzından kaçırdı. Sonra tabi inkar etti.pınar da kıskançlıkla (çünkü tuncay pınara beni dışarıda bekle demiş) bütün herkese anlattı ütopyadaki.
O zaman tuncsy ve serkan dışında kimse bilmiyordu.içeri 2.girişlerde ortaya çiktı.tuncay pinarla konuşurken agzından kaçırdı. Herkes serkanı merali ve harunu suçladı kafeyi bitirdiler diye.meger tuncayın kadinlara olan zaafıdan serkan,herkesle notlaşmış yönetimi ele alabilmek için.bir de sanırım kiskandı meral kendini seçmedi diye.serkan evli değil mi yaa??yani kafeyi kadın meselesi bitirdi.meral dışarı çiktiğinda bakiyor ki tuncay kızların hem e n hepsiyle yakınlaşmış.tabi şok oluyor.2.girdiginde tuncaya ayran verdi ayran iç ayran gönüllü olma dedi.ondan sonra tuncaya ve buketle bir kiz daha var mektup yazdıgi adinı unituyorum hep,sözel salďıri yaptı.tuncayin hoşlandigi kiz elenince sustu.simdi de krreye saldırıyor.hani tanıtımlarda falan da meral elenmeden önce ağlıyordu ya bahçe de tuncay a o nedendi canımcım sen bilirsin ??tuncay bunu nasıl yaparsın falan diyordu?
tuncay ın hoşlandığı kız kim canm elendi dedin ya?O zaman tuncsy ve serkan dışında kimse bilmiyordu.içeri 2.girişlerde ortaya çiktı.tuncay pinarla konuşurken agzından kaçırdı. Herkes serkanı merali ve harunu suçladı kafeyi bitirdiler diye.meger tuncayın kadinlara olan zaafıdan serkan,herkesle notlaşmış yönetimi ele alabilmek için.bir de sanırım kiskandı meral kendini seçmedi diye.serkan evli değil mi yaa??yani kafeyi kadın meselesi bitirdi.meral dışarı çiktiğinda bakiyor ki tuncay kızların hem e n hepsiyle yakınlaşmış.tabi şok oluyor.2.girdiginde tuncaya ayran verdi ayran iç ayran gönüllü olma dedi.ondan sonra tuncaya ve buketle bir kiz daha var mektup yazdıgi adinı unituyorum hep,sözel salďıri yaptı.tuncayin hoşlandigi kiz elenince sustu.simdi de krreye saldırıyor.da h a yazsam coook varr
![]()
Ya benim deli gibi izleyesim var cunku su aralar cidden heyecanli.
Fakat su saatlerle oynuyorlar ya
Sinir oluyorum artik
Tv den izlemek olaylarin ozetini dinlemek hosuma gidiyor belki
Ama oturtamadilar bi saati..
Pasaportum vardi izliyordum ama kışın..
Yazin 7/24 utopya sarmiyo
Gunde bi saat yeterli![]()
Selin .adını hatırlamakta zorlandığım kız.kafeci misafirler merale,seni istemiyoruz demişler.tuncay merale hiç destek olmamış.misafirlere karşı korumamış yani.meral de haklı olarak kızdı tuncaya.tuncay ın hoşlandığı kız kim canm elendi dedin ya?
bir de meral in o ağlama mevzusu neydi. ilk elenmeden önce tuncay a bahçede ağlıyordu ya?
Dilay,dışarda kurre hayranıymış.hakikaten de belli oluyordu.ama kurreden beklediği ilgiyi göremedi garibim.raşit,kagan ve çağlara eleniyorsa düşün artık oy potansiyeli.panoramada gordüm.onlara elendiysem konuşacak bir şey yok dedi.adam şok olmuş.tabi hepimiz şaşırdık elenmesine.yıldızın Türkçe konuşma sorunu var.onun sebebinin de yurtdışında bir süre yaşamış olması olduğunu sanmıyorum.bunun yanısıra gurbetçilerin konuşmaları gurbetçi olduklarıni gösteriyor bize.hatta seksenler dizisideydi galiba.bir çocuk gurbetçi rolündeydi.onların konuşmasıyla yıldızın konuşması aynı değil.bu Dilay da kurre nin yalakası gibi değil mi
raşit yerine kaan ya da çağlar ın elenmesi daha mantıklıydı bence
raşit onlardan daha ağır kalmıyor muydu.
yıldız da yurt dışından mı gelmiş? aksanlı aksanlı konuşuyor kulak tırmalayıcı